Sayfa 131/865 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Evet maalesef arkadaşlar artık yorum yapmaya bile gerek yok..
    Siz dün trade için alıp perşembe çok iyi rakamlardan satmayı planlıyorum demiştiniz, umarım çok almamışsınızdır Sn Lalezar, cidden bataklık gibi bir hisse Çok geçmiş olsun

2. Yok çok almadım ama yine zarar var tabi neyse çok iyi karları alsın bir tarafına...dedim ya adamlarda suç yok hisselerini alarak tüm yanlışı biz yapmışız...tradelik mallar için yarın akşama kadar zamanım var bakalım hiç ümidim kalmadı ama...

Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Yok çok almadım ama yine zarar var tabi neyse çok iyi karları alsın bir tarafına...dedim ya adamlarda suç yok hisselerini alarak tüm yanlışı biz yapmışız...tradelik mallar için yarın akşama kadar zamanım var bakalım hiç ümidim kalmadı ama...
    Tek hisse sıkıntı

YTD

ALGYO

KAFEIN

INDEKS

ISFIN

OLMIP

BRYAT

KLGYO

BFREN

ADANA B ve C

CIMBETON

EGEEN

Bunlar gibi güzel karlar elde ettim diğer kağıtlardan.

Ortalama zamanlamayla %^300 ila %500 lerde kazandırdılar.Temettü babında adana c öpülür.

Bundaysa en baba %150 lerdeyim.YTD 2011 den bu yana
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,810
    bir kanun çıkaracaksın ansızın bu yatırımcının ahını alanların kasasında ne kadar döviz ne kadar birikmiş varsa hepsini covid bahanesiyle alacaksın!Madem yüzde 25 şartını uyguladınız bunu da uygulayın diyeceksiniz.Hep bedeli küçük yatırımcı ödeyecek değil ya
    bir de diyelim ki yeni normalleşme başlasa bu yüzde 25 muhabbeti de yeni normal ile revize edilse nasıl olur?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Benim zamanımda BOZKURT'un bir mertliği bir dürüstlüğü ve ahlaklığı vardı.

Şimdi ya yönetim kurulu başkanımız soyadı BOZKURT olan küçük yatırımcı soymayla meşgül.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Çok değerli kardeşlerimin çok değerli yorumlarını dikkatle inceliyor.Ve hatta içinde bulundukları psikolojiyi de değerlendirmeye çalışıyorum.
    Bugün Sürpriz şekilde temettütü yok etmeleri muhtemelen planın da bir parçasıydı.Yani çıkabilecek en kötü sonuç çıktı.Ancak,tabi sığınılacak bir sebep var ve makul görünüyor.Birçok firma da temettüyü ya düşürüyor ya erteliyor.
    Peki biz ne yapacağız? Öncelikle şu patrona kahretmekten vazgeçeceğiz.Senet sanırım kısa süre önce 265TL lere düşmüşken alanların 532 TL ye çıkınca kazandıkları para azımsanabilir mi? Yani aslında müthiş trade olanağı sunan bir senet.
    Ayrıca şahsen temettüye de takılmıyorum.Zira bana göre de bu büyük krizde almaları gerekli tedbirdi.Para şirkette ve bizim paramız.
    Piyasaların normale dönüp ihracat hamlelerinin başlamasıyla KARTN'ın müthiş karlar elde edeceğine zerre şüphem yok.Senet kara günlerde toplanır.Spek şayet hatırısayılır aşağıya salarsa bence hala yatırım yapılabilir senetlerin içinde bir yıldızdır.
    Duygusallığı ve beklentilerimizin gerçekleşmemesi hüsranını bir kenara bırakmamız lazım.Bir arsa aldık ve bekleyeceğiz.
    sayın behzat abim selamlar
    öncelikle çok çok geçmiş olsun
    Allah tez zamanda şifa versin

öyle güzel yazmışsın ki sözlerine ekleyecek birşey bulamadım
    bu arada genel kuruldan herhangi bir sermaye artışı çıkmayacağı belliydi zaten
    bu bedelsiz işinde asıl bu saatten sonra beklentiye girilmeli kanımca
    zira şu saatten sonra muhtemelen bedelsizciler de kalmamıştır hissede
    sağlam abondone oldular
    bu patron böyle abondone etme işlerini çok seviyor
    3-4 sene önce ki goodyear bedelsizi geldi aklıma
    önce temettü verdiler bunun gibi sonra genel kurulu yaptılar ve bir gece ansızın bedelsizi yapıştırdılar
    hehehehe
    kartonda da bu saatten sonra olacak budur
    tabi bence
    Allah ömür verirse yaşar görüşürüz
    saygılar ve tekrar geçmiş olsun dileklerimle
    Az insan çok huzur

7. Eğriyle işim olmaz...
    Doğruya doğruysa..
    Yanlış hatırlıyorsunuz sanırım..
    Yoksa o yapmış bu yapmış hiç bir önemi yok..
    O işi yapan Goodyear değil, Brisa idi..
    O da yaklaşık sekiz sene önce...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

8. gayette iyi hatırlıyorum
    zira hissem vardı
    brisayı bilmem
    goodyearda olan buydu
    siz bence bana laf çarpmaya fazla konsantre olduğunuzdan böyle hataları çok yapıyorsunuz
    çokta kasmayın bence mirim heheheh
    Az insan çok huzur

Sayfa 131/865 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •