Bu işin sonu iyiye gitmeyecek gibime geliyor.
Bazı paylaşımları belki de şifreli yapıp sadece şuraya katkı sunanların kullanımına açmak en iyisi olacak.
Printable View
TCD icerisinde Etsy adinda Nasd** firmasi da varmiş.Dikkat etmemistim.
Böyle cesitlendirme yapmasi hosuma gitti.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 7,93
Dolar kuru tamamen DXY'nin iniş ve çıkışlarına göre hareket etmeye başladı.
İç etki sıfıra yakın.
Bu da artık bu seviyenin kabullenildiği anlamına geliyor bence
Sayın myfinans
Sizce yay aft mi almalı yoksa iç hisse fonlar şimdiki durumda?
Nnf
%0,5105
Valla yine 3-4 gündür emri yolluyorum alınmıyor limit kalmadı uyarısı veriyor. Zaten bu hızla portföyü büyürse , 500-600m üstüne çıkarsa maalesef getirileri hızla düşecektir.
Diğer fonlarda değil ama hisse fonlarda portföy büyüklüğü çok etkiliyor performansı. Elinde ki kağıdı satıp çıkarayım dese 10-15 kademe düşürür. En hacimli kağıtta bile, dalga yaratır. Belli bir portföyün daha büyüğü için manevra imkanı gittikçe zorlaşır ve daralır bizim piyasada. O kadar dalga yaratmayacak kağıtlara yönelir, ya da çook daha uzun vadeli taşır, o halde de relatif imkanı gittikçe azalır maalesef. Çok kısa sürede çok fazla yığılma oldu.
yay da hangi hisseler var bilen varmi?
Etsy lafı geçmişken dün twitter'da okuduğumu paylaşmak isterim:
https://twitter.com/ahmetcigsar/stat...01435662901248
aslında çok büyük, global bir pazar yeri, bütün dünyaya ürün satılabiliyor..
TKF dün
+ %0,5018
her koulda endeksi yeniyorlar. Portföy içeriği şu ortam için çok mantıklı. u30 da var xutum de var.
maşallah diyelim
TCMB fonlama ağırlık ortalama 12.03% olmuş dün. İlk kez 12'nin üstünde. Ekim toplantısı için 175 baz puan fiyatlanmış görünüyor bile. Bakalım ne olacak.
Arkadaşlar NNF fonunu İş Bankası üzerinde dün aldım. Bugün de alıma açık. Saygılar. YTD.
MPS portfoy degismis sanirim. Dunku excelde gorulen sayi gelmedi...
Ofis ve Plaza fiyatları çökecek. Neden? İncelazcası olan okusun. Bu büyük trend başladı.
Microsoft will let employees work from home permanently
https://www.weforum.org/agenda/2020/...virus-pandemic
Altın ben de biriktiriyorum ama viop altın kontratı alıyorum. Altın fonlarının hepsi gram altının copy-paste yapılmış hali gibi. Yıllık 3 puan bile altını geçeni yok, pek içime sinmiyor onları almak. Hangisini alıyorsunuz ? Fark yaratabilen var mı aralarında , son zamanlarda kurcalamadım ?
fon portfoyu için kullandıgınız excel var mıdır? black mirror hocamın hazırladığı gibi değil. günlük haftalık aylık olarak eklemeleri yazacağım/kazanç oranlarının göründüğü vs. teşekkürler.
AYM gerginliği bize artan kur olarak döndü yine. Kaybeden yine bizler...
Adalet sofradaki ekmektir derler.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankacılıkta sendikasyon maliyetleri öngörülen kadar artmayacak gibi görünüyor.
Bugun Halkbank uzerinden fon alimi yapmak istediginizde tutar girerek yapmaya calistiginizda hata alabilirsiniz. Pay adedi girerek fon alimlarinizi gerceklestirebilirsiniz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ziraat bank
nnf aldim cok rahat
ama ufak miktar
Mac için Petkm'i satmak iyi bir hamle miydi göreceğiz.
Bankacılıktan sanayiye kaydı yön bir anda.
Yalniz bu sefer ucuz dolar fırsatı olmadi :(
Kap tan bakabilirsiniz yaklaşık 120 hisse varRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özellikle hisse fonlarda girişler çok yüksek meblağlara ulaştı mı; maalesef piyasaya parelel hareket ediyor. Daha doğrusu etmek zorunda kalıyor. En güzeli Myfinans ın yaptığı. Fonlar, piyasa ile ilgili bilgilerini paylaşıyor ama portföyünü paylaşmıyor. Bencil bir davranış gibi gözükse de size katılıyorum.
Merhaba bir süredir burayı takip ediyorum. Elimdeki nakitle fon almak niyetindeyim epeydir. Ama bakıyorum dolar zaten kopmuş, ne olacağı belli değil dolayısıyla eurobond fonları zaten yukarıda diyorum. Borsa da 11800 oldu daha ne kadar yeri var belli değil. Altın bir süredir 1900 civarında dolanıyor, yönü net değil. Yurt dışı borsalara bakıyorum hepsi tavanda özellikle nasd**.
Bu durumda alım fırsatı var diyeceğiniz fon tipleri var mı? Uzun sürede elde tutacaksam alım seviyesi önemli hale geliyor. Eldeki nakitte hergün eriyor. Tecrübeli arkadaşlar nereye girdi yapıyor bu ortamda? Teşekkürler
uzun vade tutacaksanız alım fiyatının önemi azalır.riski yüksek ve fiyatını yüksek gördüğünüz fonları az tutun o zaman şimdilik. daha stabil fonlar ağırlıkta olsun. zaman içerisinde örneğin altında fırsat gördünüz oraya kaydırırsınız vs.
Ben portföyümü benzer duruma göre kurguladım ama bende şuan %80 riskli grup. Duruma göre risksizleri bozarak risklilerde maliyet düşürürüm.
Firsat bekleyeceksin hep boyle gidecek degil ya illa bazi enstrumanlar alis firsati verecek
ornek ;
son ppk sonrasi usd 7.52 den alim firsati verdi bugun 7.94 ( tdg - ipv girilebilirdi )
Nasdq eyluk basinda zirveden dustu ortasinda sonunda toplansaydi iyi getirisi oldu
Altin dengesiz ama belki de soguk kis icin su an guc topluyor tipki yagacak kar oncesi gunesin kar toplamasi gibi [emoji4]
Acele karar verme illa hemen oyuna girmek zorunda degilsin para eriyor korkusu ile yanlis kararlar alma. Kisa vadeci vur kac pesinde olma , gozlemle uzun vade orta vade teknige bak dogru zamanda gir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kıymetli yurttaşım nasıl bir yatırımcı profiline sahipsiniz ,yatırımlarınızın toplamında ne kadarlık bir riski ne kadar vade içün kabullenirsiniz bunları biliyor musunuz farkında mısınız ?
sonracıma , pasif yatırıma mı daha yatkınsınız aktif yatırım mı ? pasif yatırım tarzı ile aktif yatırımın farkının farkında mısınız