Originally Posted by
Canth
Merhaba bir süredir burayı takip ediyorum. Elimdeki nakitle fon almak niyetindeyim epeydir. Ama bakıyorum dolar zaten kopmuş, ne olacağı belli değil dolayısıyla eurobond fonları zaten yukarıda diyorum. Borsa da 11800 oldu daha ne kadar yeri var belli değil. Altın bir süredir 1900 civarında dolanıyor, yönü net değil. Yurt dışı borsalara bakıyorum hepsi tavanda özellikle nasd**.
Bu durumda alım fırsatı var diyeceğiniz fon tipleri var mı? Uzun sürede elde tutacaksam alım seviyesi önemli hale geliyor. Eldeki nakitte hergün eriyor. Tecrübeli arkadaşlar nereye girdi yapıyor bu ortamda? Teşekkürler
kıymetli yurttaşım nasıl bir yatırımcı profiline sahipsiniz ,yatırımlarınızın toplamında ne kadarlık bir riski ne kadar vade içün kabullenirsiniz bunları biliyor musunuz farkında mısınız ?
sonracıma , pasif yatırıma mı daha yatkınsınız aktif yatırım mı ? pasif yatırım tarzı ile aktif yatırımın farkının farkında mısınız
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri