Sayfa 665/1002 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Nerede çokluk orada...........

AFT de aynı şey olacaktır.

NNF de aynı şey olacaktır.

Fon aşırı büyüdüğünde getiri giderek azalıyor. Daha önce GPG de öyle olmuştu. FIL de öyle olmuştu. TCD de öyle olmuştu.
    Özellikle hisse fonlarda girişler çok yüksek meblağlara ulaştı mı; maalesef piyasaya parelel hareket ediyor. Daha doğrusu etmek zorunda kalıyor. En güzeli Myfinans ın yaptığı. Fonlar, piyasa ile ilgili bilgilerini paylaşıyor ama portföyünü paylaşmıyor. Bencil bir davranış gibi gözükse de size katılıyorum.

2. Merhaba bir süredir burayı takip ediyorum. Elimdeki nakitle fon almak niyetindeyim epeydir. Ama bakıyorum dolar zaten kopmuş, ne olacağı belli değil dolayısıyla eurobond fonları zaten yukarıda diyorum. Borsa da 11800 oldu daha ne kadar yeri var belli değil. Altın bir süredir 1900 civarında dolanıyor, yönü net değil. Yurt dışı borsalara bakıyorum hepsi tavanda özellikle nasd**.

Bu durumda alım fırsatı var diyeceğiniz fon tipleri var mı? Uzun sürede elde tutacaksam alım seviyesi önemli hale geliyor. Eldeki nakitte hergün eriyor. Tecrübeli arkadaşlar nereye girdi yapıyor bu ortamda? Teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Canth Yazıyı Oku
    Merhaba bir süredir burayı takip ediyorum. Elimdeki nakitle fon almak niyetindeyim epeydir. Ama bakıyorum dolar zaten kopmuş, ne olacağı belli değil dolayısıyla eurobond fonları zaten yukarıda diyorum. Borsa da 11800 oldu daha ne kadar yeri var belli değil. Altın bir süredir 1900 civarında dolanıyor, yönü net değil. Yurt dışı borsalara bakıyorum hepsi tavanda özellikle nasd**.

Bu durumda alım fırsatı var diyeceğiniz fon tipleri var mı? Uzun sürede elde tutacaksam alım seviyesi önemli hale geliyor. Eldeki nakitte hergün eriyor. Tecrübeli arkadaşlar nereye girdi yapıyor bu ortamda? Teşekkürler
    uzun vade tutacaksanız alım fiyatının önemi azalır.riski yüksek ve fiyatını yüksek gördüğünüz fonları az tutun o zaman şimdilik. daha stabil fonlar ağırlıkta olsun. zaman içerisinde örneğin altında fırsat gördünüz oraya kaydırırsınız vs.
    Ben portföyümü benzer duruma göre kurguladım ama bende şuan %80 riskli grup. Duruma göre risksizleri bozarak risklilerde maliyet düşürürüm.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Canth Yazıyı Oku
    Merhaba bir süredir burayı takip ediyorum. Elimdeki nakitle fon almak niyetindeyim epeydir. Ama bakıyorum dolar zaten kopmuş, ne olacağı belli değil dolayısıyla eurobond fonları zaten yukarıda diyorum. Borsa da 11800 oldu daha ne kadar yeri var belli değil. Altın bir süredir 1900 civarında dolanıyor, yönü net değil. Yurt dışı borsalara bakıyorum hepsi tavanda özellikle nasd**.

Firsat bekleyeceksin hep boyle gidecek degil ya illa bazi enstrumanlar alis firsati verecek

ornek ;

son ppk sonrasi usd 7.52 den alim firsati verdi bugun 7.94 ( tdg - ipv girilebilirdi )

Nasdq eyluk basinda zirveden dustu ortasinda sonunda toplansaydi iyi getirisi oldu

Altin dengesiz ama belki de soguk kis icin su an guc topluyor tipki yagacak kar oncesi gunesin kar toplamasi gibi [emoji4]

Acele karar verme illa hemen oyuna girmek zorunda degilsin para eriyor korkusu ile yanlis kararlar alma. Kisa vadeci vur kac pesinde olma , gozlemle uzun vade orta vade teknige bak dogru zamanda gir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Canth Yazıyı Oku

kıymetli yurttaşım nasıl bir yatırımcı profiline sahipsiniz ,yatırımlarınızın toplamında ne kadarlık bir riski ne kadar vade içün kabullenirsiniz bunları biliyor musunuz farkında mısınız ?
    sonracıma , pasif yatırıma mı daha yatkınsınız aktif yatırım mı ? pasif yatırım tarzı ile aktif yatırımın farkının farkında mısınız
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    doların derdi faiz sanki...
    döviz faizin kırbacıdır...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    MPS portfoy degismis sanirim. Dunku excelde gorulen sayi gelmedi...
    olumlu mu değişmiş olumsuz mu? sizdeki getiri ne çıkıyordu merak ettim

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Adalet sofradaki ekmektir derler.

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    adaleti bilmem de, sofradaki ekmekte de sıkıntı yakındır dolarımız bu şekilde kanat çırptıkça. şöyle okkalısından bir ekmek zammına kendimizi hazırlasak faydalı olur diye düşünmekteyim

Sayfa 665/1002 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •