Sayfa 662/1002 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hisse fon alınacaksa her ikisindende yani yerli ve yabancı sepet yapmakta fayda var
    tesekkurler hocam
    ikisindende var. ufak bir miktar gelmis onu hangisi daha degrlidir sormak isterdim. birde sizce dolarlar yerinde kalsinmi dokunmayalimmi?
    Canlar gider heyyyy

2. yay da hangi hisseler var bilen varmi?
    Canlar gider heyyyy

3. Etsy lafı geçmişken dün twitter'da okuduğumu paylaşmak isterim:
    https://twitter.com/ahmetcigsar/stat...01435662901248

aslında çok büyük, global bir pazar yeri, bütün dünyaya ürün satılabiliyor..

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    TCD icerisinde Etsy adinda Nasd** firmasi da varmiş.Dikkat etmemistim.
    Böyle cesitlendirme yapmasi hosuma gitti.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. TKF dün
    + %0,5018
    her koulda endeksi yeniyorlar. Portföy içeriği şu ortam için çok mantıklı. u30 da var xutum de var.
    maşallah diyelim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. TCMB fonlama ağırlık ortalama 12.03% olmuş dün. İlk kez 12'nin üstünde. Ekim toplantısı için 175 baz puan fiyatlanmış görünüyor bile. Bakalım ne olacak.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. Arkadaşlar NNF fonunu İş Bankası üzerinde dün aldım. Bugün de alıma açık. Saygılar. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Toroslar33 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar NNF fonunu İş Bankası üzerinde dün aldım. Bugün de alıma açık. Saygılar. YTD.
    Ben de bugün 100 liralık yolladım ziraat'ten , şimdilik hatalı demedi. Gelecek sanırım. Endeks yukarıda olduğu için hisse fon çok girmiyorum bu süreçte.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de bugün 100 liralık yolladım ziraat'ten , şimdilik hatalı demedi. Gelecek sanırım. Endeks yukarıda olduğu için hisse fon çok girmiyorum bu süreçte.
    bende bugün altın fonu alım yolladım biraz. hsyf alımlarımı yaklaşık 10 gündür neredeyse sıfırladım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 662/1002 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •