Sevgili hocam
Bizi böyle alıştırmadın ki
Armuş piş ağzıma duş durumu vardı:plc:
şimdi buradan oku diyorsunuz :rtfm:
Teşekkür ederim hocam
bi okuyalım
Printable View
Thy düşen haber beğenilmedi herhalde. Böyle bir günde eksi oldu.
Kuşu gönderdim pair treda için.
thy tuprs eksi...
bimas aday...
tcell de yabancı satısı cok...
GARAN ve AKBANK vadeli etkisi ortadan kalktı..
yarın yine GARAN %+5 yukardan açacak gibi
Tuprs 3 aydır neredeyse ikiye katladı, yapacağını yaptı bence.
Ferit bey sattığında satış fiyatıyla borsa fiyatı nasıldı tam aynı mıydı? ben farklıydı da borsa fiyatı fazla etkilenmedi diye hatırlıyorum...
Huberi abartılı fiyatladınız gibin geliyor bana...
haberı bız fıyatlamıyoruz ....pala fıyatlıyor.....pıyasadakı fıyat onemlı bu fıyattan satabılıon mu satıon o zaman hayal mayal yok...
bloomberg vadelı fıyatı sabıtledı suan 192650 bılgınıze
Bulut kardeş istedigin düzeltmenin bandı hangi aralıktır acaba
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son mohikanın short ısrarı nedir anlamadım? uzun zamandır short diye ısrar ediyor. Aslında kasım da borsanın ralli yapacağını 2 ay önce söylemişti ama bu ralliye kendi de inanamadı sanırım sonrasın sürekli short denemesi yapıyor. Bişey değil takipçileri stop olma özelliği olmayan tiplerse ciddi zarar ederler.
dert ettiğin şeye bak, adamın müritlerini düşünüyorsun...bu tür birinin peşine takılma sevdalısı adamlar ne kadar erken batarsa, hem kendileri, hem de ülke için o kadar faydalı olur.
öte yandan birisi çok net ifadelerle şuranın üstü yok, buranın altı yok diyorsa...bir yanlış tüm doğruları götürür misali, dünyaları bilse benim için önemi olmaz..bir şey bilmiyor demektir.
gece seansında tavan kaç viopta ?
arkadaşlar matriks veya bir başka derinlik programında hisselerin takaslarının piyasadaki yani takastaki dolaşım oranını gösteren bir gösterge var mı?
örneğin tuprs eskiden %50 dolasıma sahipken şimdi %15 e düşmüş gibi...
vadeliyi bu kadar teorik fiyatın üstünde tuttuklarına göre bi haber daha mı bekşiyorlar acaba
7500 p nerdeyse makas degıl palayla dolasıo resmen
Borsa yukselirken short pozisyonu olanlara neden yuz kizartici suc islemis gibi dislama yapiliyor ?
endeksi 2000 e mi goturecek umrumda degil 2500 e mi goturecekler buda umrumda degil
burasi bist aksam bir haber daha gelir sabah %10 arti acar yada - %10 acar
zararli pozisyonun ekran goruntusu
Forumda yok suraya gider yok buraya gider shortculari biciyorlar diyenler e de soralim pozisyon atabilecek varmi ?
mesela 9 liradan Garan maliyetli kimse varmi ? yada 2.70 lerden ybk maliyetli kimse varmi ?[Nosfecagri ve Abka haric onlar pozisyonlarini guncel yazdilar]
https://i.hizliresim.com/2csokpl.jpg[/url]
vadeli yarınki bankaların primini önceden fiyatladı... bir şekilde tavanları çözülse özel bankaların onlardan long endeksten short yapılarak arbitraj avlanabilir aslında...
şimdi müsait değilim; bilmiyorum vadelisi tavan olmamış özel banka var mı...
Tesekkurler
Bitme ile alakasi yok alt tarafi 30 40bin zarar ha daha yukariya mi gotururecek gotursun bu beni cok etkilemez bugun bu yukselis oncesinde yazdim normalde stop olurum ama bu pozisyonda stop olmayacagim diye.
Bir cok insan vardir stop olan yada pozisyonunu kapatmak zorunda olan shortculara suclu muamalesi yapanlara yazdim ben varsa pozisyonunuz karda buyrun atin diye!!!
insanlar oyle yazilar yaziyorki 1 tane zarar eden yok baslikta hepsi tepeden satiyor dipden aliyor . ama bu kazandiklari paralari harcayamiyacak kadar a-sosyal yasiyorlar 7/24 burda mesaj yazmanin pesindeler [lutfen herkes ustune alinmasin]
madem tepeden satip dipden aliyorsun dunyalari kazanmis olmaniz lazim hayatin biraz tadini cikarin
endeks burdan %20 dusse ben kzandim diye sevinmeyecegim
yada %20 yukari gitse daha fazla zarar ettim diye uzulmeyecegim
Ben hisse pozisyonumu %100 den %80 e indirdim bugün. Yarın ve sonrasında da kısa vade sat gelirse az bir şey shortlarım..esas short lar orta vade sat gelince...öyle uçacak kaçacak bir piyasa görmüyorum..kaldı ki garanti haberi de bence abartıldı, mal çakmak için fırsat olarak kullanılabilir..zaten dipten mal alanlar bu haberi ya biliyordu, ya da tahnin ediyordu.
Hayatta duyduğumuz her şeyi ciddiye almış olsaydık stresten ölüp giderdik. Bu forumda da böyle. Siz bu VİOP konusunun iyi zamanına denk geldiniz. Bundan bir sene önce bazı arkadaşlar vardı, hesapta adamların her hareketi kar ile kapanıyor. Size işin gerçeğini söyleyeyim. Forum üyelerinin yaptıkları işlemlerin boyutunu, küçük veya büyük, kimseyi hor görmeden demek isterim ki, bu başlıkta hacimli işlem yapıp, 50-100K TL zarara bir şey olmaz diyebilecek sayılı insan vardır. Diğerleri 3-5 kontrat işlem ile borsa gurusu modunda takılır, akıllarınca milleti fişekler.
Başlıkta yeterli olgunluğa ulaşmış, aklı başında gayet terbiyeli arkadaşlar var. Her ay başı yeni nick alıp milleti fişekleyen kişileri ciddiye almazsanız, huzurunuz için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Zamanında 1-2 tane şovmene denk gelmiştim. Direkt engelleyip geçmiştim. Tavsiye ederim.
yarın bankallar tavana kıtlemezse bu makas cok ugrastırır pala efendıyı....
Ey maşallah, 80 puan spread. Şu an için flat olarak yarını merak ediyorum.
Viop pozisyonunda 700-800 kontrata ciktigim gunleri hatirlarim
27 gun boyunca aksama pozisyon birakmadan devam ettim 27 gunde karli kapattim pozisyonu 28. gunde aksama pozisyon biraktim sabah ekrani actigimda 27 gunluk kazancin yarisini 1 gunde almislardi o gun bile uzulmedim :)
Burasi yeniden soyluyorum BIST aksamdan sabaha ne olacagi belli olmaz garanti haberinin ustune belki bankalarin temettu kisitlamalari ile bir haber gecerler aksam sabaha %10 daha yapariz
Gercek bir olay yazayim
Besiktas maci oncesi Twitter da bu maci alirsak 5 kisiye forma hediye edecegim diye yazdim
Twitter da borsa ile ilgili zaten yazmam
Besiktas maci kazandi 5 kisiye formalarini aldim
2 tanesi bizim hisse.net de idi hatta sonrasinda biraz sohbet ettik
bu iki kisi forumda bir cok baslikta gunde en az 10 20 mesaj atan kisiler
endeks suraya gider hisse suraya gider surdan aldim diyenler
bu 2 kiside benim borsa ile alakamin oldugunu bilmedigi icin kendilerini tanitirken soyledikleri su idi : Borsada Battik forma alacak durumum yok o yuzden istiyorum
Ama hergun hisse.net basliklarinda surdan alinir burdan satilir surayi gecerse bu fiyat diyerek yaziyorlar !!!