Sayfa 662/1003 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. garantiye 2009 fiyatıyla değerleniyor derken başka 30 şirketlerinde durum daha vahim...

tcell 2006 yılına dönmüş...

1,8 dolar...

2. Garan burdan tavan bozarsa olay çıkar

3. bankalar tavanda, satıcı yok.
    eğer ben bir yabancı olsaydım ve derinlik olmadığı için büyük montanlı mal çıkamıyor olsaydım, bugün bulunmaz nimet olurdu. şöyle kapanışa doğru en güçlü saatlerde ne var ne yok bir boşaltırdım tabana kadar... Normalde çıkılamayacak malı bir iki saatte hem de iyi fiyattan satar giderdim.

sonra kap'a bir bildirim.. ya biz tekrar düşündük de garantiyi almaktan vazcaydık, zaten 7. maddede demiş idik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bu rallinin siyasi tablonun degismesi ile ilgili olabilecegine dusuk ihtimal veriyorum. Bu kelepir mallarin rallisidir. Isteselerdi Garanti bankasinin haberini bile gormezlikten gelebilirlerdi.

Erken secim olasiliginida dusuk goruyorum. Bu iktidarin rus ruleti ile oynamasi olur...2022 ve 2023 yillari bir cok buyuk projenin bitirme yillaridir. Eger hukumet doviz kurunu ve ona bagli yukselen enflasyonu ve fakirlesmeyi durdurabilirse bu secimdede mevcut muhalefet tablosuna karsi kazanma sansi yine yuksek olacagi kanisindayim.

Ama unutmamak gerek burasi Turkiye. Her an Her sey olabilir.
    %100 katılıyorum. Her kelimesine.

1.20 cente garanti bankası alıyo adamlar. Bedavadan biraz pahalı. Altında erken seçim fln die mazaret aramak komik. Bedava alıyo işte. sorgulamayın
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5. 191.900 den stop... 196.000 olmadan da cort tuşu çalışmaz.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    %100 katılıyorum. Her kelimesine.

1.20 cente garanti bankası alıyo adamlar. Bedavadan biraz pahalı. Altında erken seçim fln die mazaret aramak komik. Bedava alıyo işte. sorgulamayın
    Bence bu bankaları bu bilaçolarla bu fiyatlarda tutabilmesi ve Mart ayından beri görünen o ki korkunç mal toplayabilmesi inanılmaz bir robotik ve matematik başarısı idi.

Tabi buna izin veren yerli yatırımcı da oldu, herkes arzlara yan tahtalara kaydı, bankalar bi b.k olmaz die algı iyice oturdu. Bakalım bi b.k oluyor mu olmuyor mu esas bundan sonrası önemli, boynuzlu hep söylediğim 3.20 üstü kapanışı bugün getirirse artık sürtünmesiz ortamda olacak, bakalım neler olacak.

spot 1860

aralık vadeli 1920

teorikten 30 puan yukarıda..alana buradan alın diyorlar.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    spot 1860

aralık vadeli 1920

teorikten 30 puan yukarıda..alana buradan alın diyorlar.
    Bankaların endekse etkisi kaç? Yarın da tavan olursa nasıl oluyor?

Sayfa 662/1003 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •