Sayfa 670/1003 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Tesekkurler
    Bitme ile alakasi yok alt tarafi 30 40bin zarar ha daha yukariya mi gotururecek gotursun bu beni cok etkilemez bugun bu yukselis oncesinde yazdim normalde stop olurum ama bu pozisyonda stop olmayacagim diye.
    Bir cok insan vardir stop olan yada pozisyonunu kapatmak zorunda olan shortculara suclu muamalesi yapanlara yazdim ben varsa pozisyonunuz karda buyrun atin diye!!!
    insanlar oyle yazilar yaziyorki 1 tane zarar eden yok baslikta hepsi tepeden satiyor dipden aliyor . ama bu kazandiklari paralari harcayamiyacak kadar a-sosyal yasiyorlar 7/24 burda mesaj yazmanin pesindeler [lutfen herkes ustune alinmasin]

madem tepeden satip dipden aliyorsun dunyalari kazanmis olmaniz lazim hayatin biraz tadini cikarin

endeks burdan %20 dusse ben kzandim diye sevinmeyecegim
    yada %20 yukari gitse daha fazla zarar ettim diye uzulmeyecegim

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gecmiş olsun...sıze katılıyorum zaten adam bıtmıs bır de buradakılerın hos olmayan yazıları malesef daha sınır bozucu oluyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Tesekkurler
    Bitme ile alakasi yok alt tarafi 30 40bin zarar ha daha yukariya mi gotururecek gotursun bu beni cok etkilemez bugun bu yukselis oncesinde yazdim normalde stop olurum ama bu pozisyonda stop olmayacagim diye.
    Bir cok insan vardir stop olan yada pozisyonunu kapatmak zorunda olan shortculara suclu muamalesi yapanlara yazdim ben varsa pozisyonunuz karda buyrun atin diye!!!
    insanlar oyle yazilar yaziyorki 1 tane zarar eden yok baslikta hepsi tepeden satiyor dipden aliyor . ama bu kazandiklari paralari harcayamiyacak kadar a-sosyal yasiyorlar 7/24 burda mesaj yazmanin pesindeler [lutfen herkes ustune alinmasin]

madem tepeden satip dipden aliyorsun dunyalari kazanmis olmaniz lazim hayatin biraz tadini cikarin

bıtme kelımesını sıze kullanmadım......vobda 10 k yıyen normalde sıfırlar ve bugun yakalananlar hıcbırsey yapamadan zarar buyudu..senede 2.3 sefer olur bu tabı acılısta bu habere bu kadar gıtmesı anlamsız ama para herseyı soyler
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Borsa yukselirken short pozisyonu olanlara neden yuz kizartici suc islemis gibi dislama yapiliyor ?
    endeksi 2000 e mi goturecek umrumda degil 2500 e mi goturecekler buda umrumda degil
    burasi bist aksam bir haber daha gelir sabah %10 arti acar yada - %10 acar
    zararli pozisyonun ekran goruntusu
    Forumda yok suraya gider yok buraya gider shortculari biciyorlar diyenler e de soralim pozisyon atabilecek varmi ?
    mesela 9 liradan Garan maliyetli kimse varmi ? yada 2.70 lerden ybk maliyetli kimse varmi ?[Nosfecagri ve Abka haric onlar pozisyonlarini guncel yazdilar]

[/url]
    Ben de sabah koymuştum pozisyonumu. Kar zarar kardeştir.
    Stop yapmıyorum, biraz daha da artırdım bugün shortları, taşımaya devam..
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku

iblisler..
    sabah sabah bozdular tüm haftamı..

4. Ben hisse pozisyonumu %100 den %80 e indirdim bugün. Yarın ve sonrasında da kısa vade sat gelirse az bir şey shortlarım..esas short lar orta vade sat gelince...öyle uçacak kaçacak bir piyasa görmüyorum..kaldı ki garanti haberi de bence abartıldı, mal çakmak için fırsat olarak kullanılabilir..zaten dipten mal alanlar bu haberi ya biliyordu, ya da tahnin ediyordu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Tesekkurler

Hayatta duyduğumuz her şeyi ciddiye almış olsaydık stresten ölüp giderdik. Bu forumda da böyle. Siz bu VİOP konusunun iyi zamanına denk geldiniz. Bundan bir sene önce bazı arkadaşlar vardı, hesapta adamların her hareketi kar ile kapanıyor. Size işin gerçeğini söyleyeyim. Forum üyelerinin yaptıkları işlemlerin boyutunu, küçük veya büyük, kimseyi hor görmeden demek isterim ki, bu başlıkta hacimli işlem yapıp, 50-100K TL zarara bir şey olmaz diyebilecek sayılı insan vardır. Diğerleri 3-5 kontrat işlem ile borsa gurusu modunda takılır, akıllarınca milleti fişekler.

Başlıkta yeterli olgunluğa ulaşmış, aklı başında gayet terbiyeli arkadaşlar var. Her ay başı yeni nick alıp milleti fişekleyen kişileri ciddiye almazsanız, huzurunuz için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Zamanında 1-2 tane şovmene denk gelmiştim. Direkt engelleyip geçmiştim. Tavsiye ederim.

6. yarın bankallar tavana kıtlemezse bu makas cok ugrastırır pala efendıyı....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Ey maşallah, 80 puan spread. Şu an için flat olarak yarını merak ediyorum.

8. Viop pozisyonunda 700-800 kontrata ciktigim gunleri hatirlarim
    27 gun boyunca aksama pozisyon birakmadan devam ettim 27 gunde karli kapattim pozisyonu 28. gunde aksama pozisyon biraktim sabah ekrani actigimda 27 gunluk kazancin yarisini 1 gunde almislardi o gun bile uzulmedim
    Burasi yeniden soyluyorum BIST aksamdan sabaha ne olacagi belli olmaz garanti haberinin ustune belki bankalarin temettu kisitlamalari ile bir haber gecerler aksam sabaha %10 daha yapariz

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Hayatta duyduğumuz her şeyi ciddiye almış olsaydık stresten ölüp giderdik. Bu forumda da böyle. Siz bu VİOP konusunun iyi zamanına denk geldiniz. Bundan bir sene önce bazı arkadaşlar vardı, hesapta adamların her hareketi kar ile kapanıyor. Size işin gerçeğini söyleyeyim. Forum üyelerinin yaptıkları işlemlerin boyutunu, küçük veya büyük, kimseyi hor görmeden demek isterim ki, bu başlıkta hacimli işlem yapıp, 50-100K TL zarara bir şey olmaz diyebilecek sayılı insan vardır. Diğerleri 3-5 kontrat işlem ile borsa gurusu modunda takılır, akıllarınca milleti fişekler.

Başlıkta yeterli olgunluğa ulaşmış, aklı başında gayet terbiyeli arkadaşlar var. Her ay başı yeni nick alıp milleti fişekleyen kişileri ciddiye almazsanız, huzurunuz için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Zamanında 1-2 tane şovmene denk gelmiştim. Direkt engelleyip geçmiştim. Tavsiye ederim.
    Gercek bir olay yazayim
    Besiktas maci oncesi Twitter da bu maci alirsak 5 kisiye forma hediye edecegim diye yazdim
    Twitter da borsa ile ilgili zaten yazmam
    Besiktas maci kazandi 5 kisiye formalarini aldim
    2 tanesi bizim hisse.net de idi hatta sonrasinda biraz sohbet ettik
    bu iki kisi forumda bir cok baslikta gunde en az 10 20 mesaj atan kisiler
    endeks suraya gider hisse suraya gider surdan aldim diyenler
    bu 2 kiside benim borsa ile alakamin oldugunu bilmedigi icin kendilerini tanitirken soyledikleri su idi : Borsada Battik forma alacak durumum yok o yuzden istiyorum
    Ama hergun hisse.net basliklarinda surdan alinir burdan satilir surayi gecerse bu fiyat diyerek yaziyorlar !!!
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 670/1003 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •