Aynen hocam
bugün bi karar verir sanırım
4-5 gündür bu bölgede oyalanıyor
Printable View
yine burada kavga çıkıyor
sert hareket olabiliiii
*Kavcıoğlu: (Ülkelerin faiz artırımı) Kim doğru kim yanlış yapıyor zaman gösterir...
''HERKES HAKSIZ ;BİZ HAKLIYIZ'', diyor.:oleyo:
mertoş mu red listesinde yalnız cepten nikle girmediğinde yazdıklarını görüyorum bakıyorum senin gibi ortaya sallıyor geçen gün yaptığım gibi gırtlağına kadar saplıyorum , bizde herşey net seni okuma mevzusu değil ortaya yazıp laf sokma işine girerseniz sen ve eküründe nasibini alır çünkü artık ORGANİZE işlere düşersiniz.:kahkah:
Ha kendi aranızda şakalaşın 2 duble atsın gelsin burayı esir alsın REAL REAL DİYE AĞLASIN , fırçalasın , laf soksun hoşuana giden kabul etsin sonra eleman yazsın süslü cümleler yatsın uyusun beni bağlamıyor yine söylüyorum olayların ucu sizlerin istemediği şekilde topik sakinlerine dokunduğunda bende topik sakini olduğum için KAVGA ise onuda yapıcaz sıkıntı yok.Sen yine kankanı uyar alkol le goy goyu karıştırmasın burada kimse kimseyi tanımıyor , bak ben uyarıyorum başkası öylede yapmaz daha derin yara verir.
hadi işimize bakalım.
https://i.hizliresim.com/6pk5kl3.png
yemekçi bak birde böyle bir seneryo var ,:)
bu seneryonun çalışması için altı dolu bir hikaye gerekli .
aşağı verse OBO çalışıyor denicek ama aynı zamanda TOBO nun sağ omuzu yapıla bilinir.
Topla milleti sür yukarı sonuç olarak seneryo zengin ama önünü göremiyen bir DÜNYA mevcut.
Bu yüzden ben temkinli oyundan yanayım.
bol kazançlar.
Kavcıoğlu: Son 10 günü çıkardığımızda son bir ayda en az değer kaybeden para birimi Türk lirası
ne diyor bu değişik...
Benim için herşey al konumunda. Sonumuz hayrolsun bakalım. Yarın bir süpriz ile uyanmazsak iyidir :)
robotları ilginç programlamışlar bugün.
düşükleri savuşturarak savunuyor. 2800 altındaki durumu iyi gözlemek lazım.
2806 desteğinde tutundu gibi duruyor, altına vermem der gibi sanki
pıst 100 60 dk borsa ozamana kadar hacim RESİME dokunuşlar o saatte.
kolay gelsin
şır şır şır akacak die bekliyorum
Yakında sizde merkezin başındaki gibi.
Herşey iyi gidiyordu son 10 günü saymazsak demeyin
iyi ki virgilü bir basamak sola kaydırdığımızda şey 1,80 dememiş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
şöyle düşün- ağustos vadeliye taşınan blok pozisyonların maliyeti kabaca 2870-3000 aralığında, bu bölge pivot bölge, kırılırken bolca kemik sesi duyarız, o yüzden burayı tek kalemde tek seansta geçeceğini varsayabiliriz.. bu geçiş öncesi 2850-2900 gibi bi aralıkta shortçu toplamaya çalışacaktır, o shortçular yakıt olacaktır direncin kırılmasında
o yüzden bu saatlerde nedensizce 2850-2870 gidersek, noluya lan short öyleyse moduna geçilebilir, shortçu çuvalı dolduğunda onları yakıt eder, 3000 üstüne atar
Geçen hafta yerli özel mevduat bankaları özkaynağını artırabilmiş, Yabancı ve Kamu bankaları yatay gibi.
Normalde haftalık %1 artırabilseler yıllık bileşik %67 ediyor.
Mevduat Bankaları-Yerli Özel
https://i.hizliresim.com/jlkk8nu.jpg
Mevduat Bankaları-Yabancı Özel
https://i.hizliresim.com/bf7s1yi.jpg
Mevduat Bankaları-Kamu
https://i.hizliresim.com/8r6x880.jpg
Kavcıoğlu: CDS lerin bu değerini kabul etmiyoruz. Bizim ekonomi politikalarımıza karşı bir duruş da olabilir. Ekonomik olduğu kadar siyasi olduğunu da düşünüyorum.
günün balkon konuşması bu bence.
Benim boynuzlu nun bir türlü gidememesi çok üzüyor.
Canım boynuzlu canın sagolsun bilanço iyi gelsin de 5 senedir taşıyoruz gene taşırız
Ben buradan short girmem.
Mamafih ben buradan long da girmem.
Buradan short girmek için 10 tane sebep var.
Buradan long girmek için de 10 tane sebep var.
Teraziyi tartacak ne tarafta balık çoksa o tarafa çekecek ağı durum bu malesef.
powel akşam bu konulara değinmesi bekle gör modu gibi
Eylül ayı artışı için istihdam enflasyon verisine dikkat çekti.Önden yüklemeli faiz artırımlarının etkileri nedeniyle artış hızının yavaşlamak için uygun hale geleceğini söyledi.Fed bu adımları ile bekle gör modunda değişmezse.
Bütün para tek kağıda niye bağlanır ki?!
Para piyasalarında ki bu erkek egosu bitmez.Hala bu sayfalarda ben şöyle dedim şöyle oldu, ben bildim,ben süperim gibisinden yazanlara gerçekten şaşırıyorum.
Arkadaşlar adamlar devlet kurumlarına çöktüler.Çiftçinin arazisine memurun maaşına emeklinin üç kuruş satın alma gücüne çöktüler.Tüyü bitmemiş yetimin hakkına çöktüler.Doğmamış bebeğin geleceğine çöktüler.Siz hala ben kazandım iddiasındasınız.Her şeye çöken bu yamyamlar çetesi para piyasalarına mı çökmeyecek?Hepiniz izleniyorsunuz.Haksız hukuksuz bir düzen içersinde kazanımlarınız günden güne eriyor.Farkında mısınız?
Bir gerçeği itiraf etmek gerek.Hepimiz soyulduk.İtiraf edin ve rahatlayın.Birikimlerimiz çöp oldu.İtiraf edin ki çocuklarımıza ve bizden sonra bayrağı teslim alacak olanlara neler yapmaları gerektiğini anlatabilelim.Bu harami düzeni yıkmaları gerektiğini bilsinler.Bu sayfalarda çok para kazanıldığını sanıp üç kuruş birikimleri yamyamlar çetesinin kontrolündeki bu mekanizmaya gömmesinler.
Ben itiraf ediyorum.
SOYULDUM...
İlk hedef 2859
kandırıldım Allah affetsin zam yapmaz inşallah amin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Geçen akşam BBHT'de Abdurrahman Yıldırım'a banka karları soruldu, o karları o bankalara bırakmazlar dedi.
Normalde enflasyon muhasebesi gelmesi gerekiyordu, ödenen vergiler dağıtılan temettülerin çok üstünde gibi.