yine burada kavga çıkıyor
sert hareket olabiliiii
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
*Kavcıoğlu: (Ülkelerin faiz artırımı) Kim doğru kim yanlış yapıyor zaman gösterir...
''HERKES HAKSIZ ;BİZ HAKLIYIZ'', diyor.![]()
mertoş mu red listesinde yalnız cepten nikle girmediğinde yazdıklarını görüyorum bakıyorum senin gibi ortaya sallıyor geçen gün yaptığım gibi gırtlağına kadar saplıyorum , bizde herşey net seni okuma mevzusu değil ortaya yazıp laf sokma işine girerseniz sen ve eküründe nasibini alır çünkü artık ORGANİZE işlere düşersiniz.
Ha kendi aranızda şakalaşın 2 duble atsın gelsin burayı esir alsın REAL REAL DİYE AĞLASIN , fırçalasın , laf soksun hoşuana giden kabul etsin sonra eleman yazsın süslü cümleler yatsın uyusun beni bağlamıyor yine söylüyorum olayların ucu sizlerin istemediği şekilde topik sakinlerine dokunduğunda bende topik sakini olduğum için KAVGA ise onuda yapıcaz sıkıntı yok.Sen yine kankanı uyar alkol le goy goyu karıştırmasın burada kimse kimseyi tanımıyor , bak ben uyarıyorum başkası öylede yapmaz daha derin yara verir.
hadi işimize bakalım.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
yemekçi bak birde böyle bir seneryo var ,
bu seneryonun çalışması için altı dolu bir hikaye gerekli .
aşağı verse OBO çalışıyor denicek ama aynı zamanda TOBO nun sağ omuzu yapıla bilinir.
Topla milleti sür yukarı sonuç olarak seneryo zengin ama önünü göremiyen bir DÜNYA mevcut.
Bu yüzden ben temkinli oyundan yanayım.
bol kazançlar.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Kavcıoğlu: Son 10 günü çıkardığımızda son bir ayda en az değer kaybeden para birimi Türk lirası
ne diyor bu değişik...
Yer İmleri