yine burada kavga çýkýyor
sert hareket olabiliiii
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
*Kavcýoðlu: (Ülkelerin faiz artýrýmý) Kim doðru kim yanlýþ yapýyor zaman gösterir...
''HERKES HAKSIZ ;BÝZ HAKLIYIZ'', diyor.![]()
mertoþ mu red listesinde yalnýz cepten nikle girmediðinde yazdýklarýný görüyorum bakýyorum senin gibi ortaya sallýyor geçen gün yaptýðým gibi gýrtlaðýna kadar saplýyorum , bizde herþey net seni okuma mevzusu deðil ortaya yazýp laf sokma iþine girerseniz sen ve eküründe nasibini alýr çünkü artýk ORGANÝZE iþlere düþersiniz.
Ha kendi aranýzda þakalaþýn 2 duble atsýn gelsin burayý esir alsýn REAL REAL DÝYE AÐLASIN , fýrçalasýn , laf soksun hoþuana giden kabul etsin sonra eleman yazsýn süslü cümleler yatsýn uyusun beni baðlamýyor yine söylüyorum olaylarýn ucu sizlerin istemediði þekilde topik sakinlerine dokunduðunda bende topik sakini olduðum için KAVGA ise onuda yapýcaz sýkýntý yok.Sen yine kankaný uyar alkol le goy goyu karýþtýrmasýn burada kimse kimseyi tanýmýyor , bak ben uyarýyorum baþkasý öylede yapmaz daha derin yara verir.
hadi iþimize bakalým.
yemekçi bak birde böyle bir seneryo var ,
bu seneryonun çalýþmasý için altý dolu bir hikaye gerekli .
aþaðý verse OBO çalýþýyor denicek ama ayný zamanda TOBO nun sað omuzu yapýla bilinir.
Topla milleti sür yukarý sonuç olarak seneryo zengin ama önünü göremiyen bir DÜNYA mevcut.
Bu yüzden ben temkinli oyundan yanayým.
bol kazançlar.
Kavcýoðlu: Son 10 günü çýkardýðýmýzda son bir ayda en az deðer kaybeden para birimi Türk lirasý
ne diyor bu deðiþik...
Yer Ýmleri