Doğru yerde alsat yapabilseydik bu hissede 1 ayda ihya olmuştuk beceremediğimizden sadece seyrediyoruz
Kısa vadeli hareketlerden ziyade 18 ay içinde olacaklara odaklanıp eggube arsa niyeti ile bakıyoruz artık
Printable View
Aynı düşünce deyiz bende değerli bır yerde arsa aldım gözü ile satmıcam bu hisseyi..
çok sert hareketler bunlar...ky bu voaliteye zor dayanıp ,zor tutunabilir....yatırımcıyı tradeye özendiriyorlar...bu süreçte ben dokunmadım...açıkçası bu güzel beklentiler ile burada sattıktan sonra hissenin beni geçmesi ve ileride çok çıkması ile kendimi af edemem...bile bile lades diyemem...beklemeye devam diyorum...
ama gerçekten de 65-67 dirençlerimizi geçip ta 73 leri gördükten sonra sert düşmesi hiç yakışmadı...gerçekten de çok üzdü...umarım tahtanın iyi bir sahibi ortaya çıkar da bu tür düşüşlere izin vermez..
Benim param giymatli:)
ben en çok teknikçileri merak ediyorum....biz temelciler kuluçkaya yatmış tavuk gibi beklemeyi seviyoruz....:kahkah: teknikçiler ne yaptı acaba ?? sattılar mı ?? aldılar mı ?? trade yaptılar mı ?? en önemlisi de başarılı olabildiler mi ?? samimi olarak bunu söyleyebilecek bir teknikçi dostumuz var mı ?
teknikçi arkadaşlar yok stop olmak gerekiyordu , yok şurayı geçince almak gerekiyordu demeyi çok severler de acaba onların başarı oranı nedir ?? bu kadar voatil bir tahtada ne kadar başarılı olabiliyorlar ?? çok merak ediyorum...
herkesin ağzı sütten yanınca herkes kısa vadeli vur-kaççı olmuş...bir yandan da onlara da hak veriyorum...ama bu işleri açıkçası ben bir türlü beceremiyorum...ben kuluçkaya yatıp belli bir süre sonra civcivlerin çıkmasını bekliyorum..tabi o vakte kadar başımıza bir iş gelmez ,tilkinin biri bizi kapmaz ise iyi olur...:kahkah:
Ege gübre endeksin çıkışına katılmadı ki düşüşüne katılsın.
Rallinin aksine hareket etti.
O yüzden kuvvetli urganlarla kopmaz halat olan beni silkeleyerek dökemezler.
Mega gemilerin iskeleye bağlanan halatları gibi olmuşuz.
Her şirket kendi hikayesi ile gider.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaklaşık 71 ortalama ile yarısını verdim.. eğer beyaz kırılırsa diğerlerinide veririm.. ben başarı oranını taramalarda bulduğum senet sayısı ile ölçmeye çalışırım.. bunu dışında kar her zaman cebe yakışır..
https://i.hizliresim.com/7pb02oc.png
alttaki grafik bana minimum 2 günlük bekleme süresi verir... eğer kahve alta geçerse bu süre uzar
https://i.hizliresim.com/yme4ynt.png
bu sürede aşağıda 59.65 57.80 seviyeleri var.. buralara alış yazarım... eğer test etmez ise yukarıda tekrar otobana çıkış seviyesi olan 70.70 seviyelerinden tekrar alım yaparım.. (haftalıklar da buna onay verirse)
bunların hiç biri gerçekleşmese bile satar çıkarım.. taramalardaki yeni senetlerle devam ederim..
https://i.hizliresim.com/k7sei0e.png
egeen 2 mürdüm arasında iken taramalara girmişti.. kahve mürdümden kurtulunca hemen otobana girdi.. sanırım haraket öncesinde de forma yazmıştım..
https://i.hizliresim.com/rmgmclh.png
Tarihi zirve 67 nin kırıldığının ertesi günü 71 ortalamayla stop ettiren teknik mi varmış.. Vay arkadaş..
var arkadaş var....
her türlü oyunlar zirvelerde ve diplerde daha güzel oynanır..
yeşil beyazdan ayrı ve yatay durumda.. alma bekle..
turkuaz leylaktan ayrılması ile taşıyıcı duruma geçer..kırarsa sat eğer birleşik durumda ise alma bekle..
bunların hepsi boş... dolu olan niyet.. alaycı tavrın hoş değil... seni red listeme aldım.. sen de beni red listene al..
diğer üyelerin, kazancı bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/cct78p1.png
Acaip dalgalı hisse alıp satabilene helal olsun...
Yeni bir başlangıç falan filan yazıp dün hisseye taban yaptırdılar
Yeni başlangıç derken taban serilerine hazır olun mu demek istediler.:oleyo:
2 yıl içinde 2 milyar dolar piyasa değerine kilitlenmiş durumdayız
Anlık piyasa değeri 190 milyon$. Dolar bazlı 10 kat potansiyel var bence!
Bindik trene bismillah.. büyük ustalar burdayken biz de yerimizi aldık
Tavanımız hayırlı olsun ağalar.:)
Güzel avladılar teknikçileri. Artık devam etmesi lazım
Tavanı çözdü kapattı
ağırlıklı ortalamayı yükseltmek istiyor herhalde ...
Tavan kapatmış kimler aldı acaba...
Önemi yok pek. Bankof ve Deniz tavanlattı. İş ve Ak sabah alıcı idi öğleden sonra satıcı tarafına geçti. Satıcılar alıcı tarafına geçti
Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir tahta
Dün taban idi bugün tavan yol uzun düz bir otoban
Gübre sektörüne selam limanla yola tam gaz devam
Sayfa bir gün yas evine bir gün düğün evine dönmüş :)
taban yapınca bir çok teknikçi artık 59-57 leri destek olarak konuşmaya başlamıştı...tavan yapınca da artık tekrardan 73,00 zirvemizi geçip geçmeyeceğimizi konuşmaya başlayacağız...gerçekten de duygular gidip geliyor...bir ayılar seviniyor bir boğalar...bence tavanlar yapabiliyor olması bana hedeflerin büyük olduğunu işaret ediyor...piyasa bu beklentileri sevdi....bu karamsar borsa ortamında egegübre bize güzel şeyler hayal ettiriyor...bu süreçte doğru tradeler ile lot miktarlarını artırabileni ben tebrik etmek istiyorum...yalnız bana göre teknikçilerin %90 ı dökülmüştür....ha tekrardan trene binmek istiyor iseler bence biraz yukarıdan almaları gerekiyor...tabi lot miktarları azalmış bir şekilde...:yes: