Sayfa 675/905 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. ağırlıklı ortalamayı yükseltmek istiyor herhalde ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,655
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    alttaki grafik bana minimum 2 günlük bekleme süresi verir... eğer kahve alta geçerse bu süre uzar

bu sürede aşağıda 59.65 57.80 seviyeleri var.. buralara alış yazarım... eğer test etmez ise yukarıda tekrar otobana çıkış seviyesi olan 70.70 seviyelerinden tekrar alım yaparım.. (haftalıklar da buna onay verirse)

bunların hiç biri gerçekleşmese bile satar çıkarım.. taramalardaki yeni senetlerle devam ederim..

Sevgili esozcan bu renkli çiZimlerin sırrını atar misin özelden?Hangi kriterlere göre çiziyorsun?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Tavanı çözdü kapattı
    Trive 85 k civarı ile tavanlattı hatta ben nerden çıktı bu şimdi dedim sonra komple sattı çıktı çözülme o an olmuş olabilir tabi yanılıyor da olabilirim

4. Tavan kapatmış kimler aldı acaba...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Tavan kapatmış kimler aldı acaba...
    Önemi yok pek. Bankof ve Deniz tavanlattı. İş ve Ak sabah alıcı idi öğleden sonra satıcı tarafına geçti. Satıcılar alıcı tarafına geçti

Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir tahta
    Dün taban idi bugün tavan yol uzun düz bir otoban
    Gübre sektörüne selam limanla yola tam gaz devam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Sayfa bir gün yas evine bir gün düğün evine dönmüş
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

7.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Sayfa bir gün yas evine bir gün düğün evine dönmüş
    Buna da şükür, günlerce aylarca yas olduğu günleri çabuk unutunuz galiba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. taban yapınca bir çok teknikçi artık 59-57 leri destek olarak konuşmaya başlamıştı...tavan yapınca da artık tekrardan 73,00 zirvemizi geçip geçmeyeceğimizi konuşmaya başlayacağız...gerçekten de duygular gidip geliyor...bir ayılar seviniyor bir boğalar...bence tavanlar yapabiliyor olması bana hedeflerin büyük olduğunu işaret ediyor...piyasa bu beklentileri sevdi....bu karamsar borsa ortamında egegübre bize güzel şeyler hayal ettiriyor...bu süreçte doğru tradeler ile lot miktarlarını artırabileni ben tebrik etmek istiyorum...yalnız bana göre teknikçilerin %90 ı dökülmüştür....ha tekrardan trene binmek istiyor iseler bence biraz yukarıdan almaları gerekiyor...tabi lot miktarları azalmış bir şekilde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 675/905 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •