Aynı düşünce deyiz bende değerli bır yerde arsa aldım gözü ile satmıcam bu hisseyi..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
çok sert hareketler bunlar...ky bu voaliteye zor dayanıp ,zor tutunabilir....yatırımcıyı tradeye özendiriyorlar...bu süreçte ben dokunmadım...açıkçası bu güzel beklentiler ile burada sattıktan sonra hissenin beni geçmesi ve ileride çok çıkması ile kendimi af edemem...bile bile lades diyemem...beklemeye devam diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ama gerçekten de 65-67 dirençlerimizi geçip ta 73 leri gördükten sonra sert düşmesi hiç yakışmadı...gerçekten de çok üzdü...umarım tahtanın iyi bir sahibi ortaya çıkar da bu tür düşüşlere izin vermez..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Son düzenleme : Srkn37; 27-08-2024 saat: 09:20.
Benim param giymatli![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
ben en çok teknikçileri merak ediyorum....biz temelciler kuluçkaya yatmış tavuk gibi beklemeyi seviyoruz....teknikçiler ne yaptı acaba ?? sattılar mı ?? aldılar mı ?? trade yaptılar mı ?? en önemlisi de başarılı olabildiler mi ?? samimi olarak bunu söyleyebilecek bir teknikçi dostumuz var mı ?
Yer İmleri