Sayfa 671/978 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7821 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Böyle dengesiz hareketlerle anca acemileri döker ...
    Doğru yerde alsat yapabilseydik bu hissede 1 ayda ihya olmuştuk beceremediğimizden sadece seyrediyoruz
    Kısa vadeli hareketlerden ziyade 18 ay içinde olacaklara odaklanıp eggube arsa niyeti ile bakıyoruz artık

2. Aynı düşünce deyiz bende değerli bır yerde arsa aldım gözü ile satmıcam bu hisseyi..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Böyle dengesiz hareketlerle anca acemileri döker ...
    çok sert hareketler bunlar...ky bu voaliteye zor dayanıp ,zor tutunabilir....yatırımcıyı tradeye özendiriyorlar...bu süreçte ben dokunmadım...açıkçası bu güzel beklentiler ile burada sattıktan sonra hissenin beni geçmesi ve ileride çok çıkması ile kendimi af edemem...bile bile lades diyemem...beklemeye devam diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. ama gerçekten de 65-67 dirençlerimizi geçip ta 73 leri gördükten sonra sert düşmesi hiç yakışmadı...gerçekten de çok üzdü...umarım tahtanın iyi bir sahibi ortaya çıkar da bu tür düşüşlere izin vermez..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ama gerçekten de 65-67 dirençlerimizi geçip ta 73 leri gördükten sonra sert düşmesi hiç yakışmadı...gerçekten de çok üzdü...umarım tahtanın iyi bir sahibi ortaya çıkar da bu tür düşüşlere izin vermez..
    Cuma YKB 108 bn almıştı 85 Bn bir anda bastı ve düştük 20 Bn kaldı elinde sonrasında kimse de almadı bugün umarım endeks izin verir ve toparlanır Tabiki bu satış kurumun cuma alışı ile ilgili de olmaya bilir öyle bakarsak kurum zararına verdi olarak görürüz
    Son düzenleme : Srkn37; 27-08-2024 saat: 09:20.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,185
    Benim param giymatli
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Benim param giymatli
    sen çıktın mı dostum ??

8. ben en çok teknikçileri merak ediyorum....biz temelciler kuluçkaya yatmış tavuk gibi beklemeyi seviyoruz.... teknikçiler ne yaptı acaba ?? sattılar mı ?? aldılar mı ?? trade yaptılar mı ?? en önemlisi de başarılı olabildiler mi ?? samimi olarak bunu söyleyebilecek bir teknikçi dostumuz var mı ?

Sayfa 671/978 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •