thyo ya dikkat derim bu sefer iyi alım gelirse endeksin önünde kimse duramaz.....
Printable View
Gübre fabrikalarına fena döşüyorlar dayucuğum, bistteki ralli onla başlamıştı 2 sene önce
Herifte aynı benim gibi, endekis vobdan kazandıklarını petkoya yatırıyo hergele :he:
Leeds United, efsane takım.. leeds'in özelliği taraftarındadır, bizdeki göztepeliliğe benzer, leeds taraftarı olmaktan ayrı bi gurur duyarlar.. neyse 5-6 sene evvel bi british herifle görüşüyoruz yaşı benden biraz daha büyük- torun center kot altına bahçe ofisleri yapmış bi de trgyo, alanın her santimetrekaresini değerlendirmiş, işini çok biliyo torun- şudur budur konuştuk, sordum hangi takımı tutuyon diye, dedi -leeds.. deyince ben maçı hatırlattım -do you remember? dedim çok bozuldu anında indi suratı, o deminden beri üstten konuşan küstah ingiliz gitti, suspus oldu, konuyu değiştirmek istedi, ben devam ettim -o ilk golü hatırlıyormusun, işte tam şu anda hakan şükürün kafayı vurduğu noktadayız !!
alisamiyen stadı sonra satıldı ve yerine torun center inşa edildi, kot altında kalan bahçe ofislerin içnde yürüyorduk
https://i.hizliresim.com/68og07y.png
30-endeks mayıs tepesine geldi dayandı, bütün haftayı ath hemen altında geçirdi, hiç salmadı aşşaya
benim anladığım pala burayı gaple geçmek istiyor, 2 barem oyunu..
yada belki de moodys 1 baremle yetinecek, pzt eksi açılacak, çift tepe yapmış olacak
artı gap senaryosu daha yüksek ganyan veriyor, eksi gap ihtimali daha düşük.. pazartesi açılış için diyorum