Sayfa 134/178 İlkİlk ... 3484124132133134135136144 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu protestoyu yapanların arkasında ilaç ,hayvan ürünleri satanlar var da var....o hayvanları ısırsa...
    tabii ki bu işlerin ekonomik bi boyutu da var ama bu itçi-köpekçi tayfanın arsızlığı sadece bununla izah edilemez.. bu tayfa başka her konuda batıyı örnek alırlar, herhangi bi konuda -bu iş fransada ingilterede şu şekilde yapılıyor dendi mi, bunlar için konu kapanır, artık tartışılamaz doğru odur, avrupalılar öyle yaptıysa biz de illa ki öyle yapmalıyız diye dayatırlar, tartışma kabul etmezler, hemen hakaret etmeye başlarlar

avrupa şehirlerinde sokaklarda köpek göremezsin, hepsini öldürmişler, tekini bile sağ komamışlar.. bu boyutta bi katliam yapalım diyen yok, ama hastalıklı saldırgan sürü halinde tehlike yaratan köpekler etkisiz hale getirmek lazım.. bu kadar basit.. mecliste çıngar çıkarmaya çalışan o mebus karılar, o mendebur sürüsü insanda şiddet duygusunu körüklüyor

2. microsoft pre-market 432 işlem görüyor, en düşük 425 görmüş yani yüzde 4 eksi görmüş, şuan eksi 2.. açılışta basmak lazım, put opsiyonu alıcan ama deep out-of-money, tahta yüzde 6-7 aşağı yapsa para eden cinsinden put opsiyonları

neymiş efendim 3 trilyon 270 milyar dolar piyasa değeri varmış.. ulan bsg, siz evvela en temel ürününüzü doğru dürüst çalıştırın amq çoccukl4rı, 3.nokta bilmem ne kadar trilyon dolar ediyomuş, bizim bistin takasın toplamı 0.1 trilyon

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben pala olsam bugün kan kırmızı akşam bazarı yapardım, haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside tavan açardım
    Ve
    Müthiş soygun olurdu
    Tam soyguncu gibi olmuya başladık ellam
    Soyguncu herif fışkırttırdı, demek ki stratejisi ters
    Hmmmm
    O zaman bugün fışkırttırırıp akşama direk dikip yeşil mum yakıp haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside devre kestirerek açılış yabcak zalımınoğlu büyük soygun peşinde olmalı kerata

O zaman denüşük oynamam icap ediyor, bu kadar flat yeterli, bi siftah yapacam

12750 den şortumu giydim
    Hamdım Piştim Yandım

4. saat 14:00 gün ortlaması 12.708, bunun üstüne attı, al sinyali gibi..

tabii her an için aniden 12.700 altına hızlıca akar, stop ettirmeye çalışır, falan.. ihtimal tabii, ama kapanışın pozitif tonda olması daha büyük ihtimal, full long devam

5. Restini gördüm pala, poz. artırıyorum
    1 cetun daha
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Soyguncu herif fışkırttırdı, demek ki stratejisi ters
    Hmmmm
    O zaman bugün fışkırttırırıp akşama direk dikip yeşil mum yakıp haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside devre kestirerek açılış yabcak zalımınoğlu büyük soygun peşinde olmalı kerata

O zaman denüşük oynamam icap ediyor, bu kadar flat yeterli, bi siftah yapacam

12750 den şortumu giydim
    dayıı fışkırtacak diyorsun yeşil mum yakacak diyorsun sonra şort açtım diyorsun.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayıı fışkırtacak diyorsun yeşil mum yakacak diyorsun sonra şort açtım diyorsun.....
    Herif tuzak kuruyor dayucuğum, o yüzden gardımı alıyorum.
    Yazıyı iyi okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
    Soyguncuyu soymak için daha iyi soyguncu olmak gerekiyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ereğli yüzde 2 artıdan yüzde 1bucuk eksiye geldi
    Her tahtada buram buram tuzak mevcut
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 134/178 İlkİlk ... 3484124132133134135136144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız