Sayfa 133/178 İlkİlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayu ben altıns1 takip ediyorum
    Bugün 26.08 den baya bi malı piyasaya kitlediler.
    Sanırsam altını bi süre yataya alırlar
    Zaten ons da 2488 gördükten sonra biraz gevşedi
    Altına bugün basmışlar, tabii biz dünkü kitleme hareketinden şüphelenmiştik,
    Neyise fazla bi düşüş gelmez muhtemelen yatay takılır bi süre
    Tabii biz daytradeci olduğumuz için her hareketi fırsata çevirmek için mücadele ederek paraları katlamaya çalışıyoruz
    Endekis vob flat devam, henüz netlik bir kazanç fırsatı göremiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

2. Aslında daytradecilik işi iş değil, şöyle usak gibi bi hisseyi zamanında alsak köşeyi çok kolay dönerdik, bugün 11.tavanını yaptı
    Şöyle bir hisseye denk gelemedik mınakoyu
    Way bee
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bugün endekis vob değilde hisse bazlı vob takılıcam
    Piyasa bi denüşük geldi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bugün long günü, biraz aşağı salsa da biraz daha long yapabilsek
    hadi palacan sür biraz aşağı
    sürmüyo aşağı 650- 670 gelir dedim ama gelmedi henüz, low 680 görebildi anca
    acelem yok palacan, nassa gelirsin sen buralara

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bi kaç sene evvel oğlum bi arkadaşıyla yürüyorlar sahilde, istinye devlet hastanesinin tam önünde bi köpek var, durduk yerde atlayıp ısırmış arkadaşının kıçından, bizimki ucuz atlatmış, çocuk gitti kuduz aşısı vs uğraştı durdu

ittapar tayfa meclisi basmış, kanunu engellemeye çalışıyor, böyle rezalet olmaz.. bu leş tayfa her konuda avrupayı örnek alır örnek gösterir, gidip onların tuvalet terliği olmaya hazır bir ruh halleri vardır, köpek konusunda avrupa ne yaptıysa biz de onu yapalım deniyor, bunlar havlayıp duruyor.. tamam lan öldürülmesin köpekler, uyutulsun ama.. avrupalılar uyutmuyor mu?? biz de uyutalım
    Bu protestoyu yapanların arkasında ilaç ,hayvan ürünleri satanlar var da var....o hayvanları ısırsa...

6. Sanırsam timsah gözyaşları eşliğinde avını bekliyorsun Erol abi
    Şaka maka bugün fevkaladenin fevkinde bir kazanç yabmamız lazım, müthiş şekilde fırsatlar olur gibime geliyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. 30-endeks hafta başından beri 12000- 12250 bandında sıkışık kaldı, yeşil ortalama 5-günlük ortalama 12.060 oraya kadar sarkabilmesi eşyanın tabiatı.. normalde bakınca tepede mal yediriyorlar demek lazım.. oraya asmış havucu, moodys havucunu, gelene geçene veriyor diye bakmak gerekir.. ama ??

işte bu yüzden, tam bu yüzden tam tersine bi hareket çekecek diye bekliyorum

8. Ben pala olsam bugün kan kırmızı akşam bazarı yapardım, haftasonu gelen moodys not artışına göre pteside tavan açardım
    Ve
    Müthiş soygun olurdu
    Tam soyguncu gibi olmuya başladık ellam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 133/178 İlkİlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz