Sayfa 135/178 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ereğli yüzde 2 artıdan yüzde 1bucuk eksiye geldi
    Her tahtada buram buram tuzak mevcut
    thyo ya dikkat derim bu sefer iyi alım gelirse endeksin önünde kimse duramaz.....

2. Gübre fabrikalarına fena döşüyorlar dayucuğum, bistteki ralli onla başlamıştı 2 sene önce
    Hamdım Piştim Yandım

3. Herifte aynı benim gibi, endekis vobdan kazandıklarını petkoya yatırıyo hergele
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herifte aynı benim gibi, endekis vobdan kazandıklarını petkoya yatırıyo hergele
    -yürü be petko kim tutar seni" diyicem başka bi şey demiycem

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    -yürü be petko kim tutar seni" diyicem başka bi şey demiycem
    El turco abi satmış, ondan mütevellit topukları kıcına değe değe gidiyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İngiltere'nin Leeds şehrinde polis kontrolü kaybetti, vatandaşlar evlerini korumak için sokağa çıktı

İngiltere'nin Leeds şehrinde, özellikle Harehills bölgesinde, dün akşam başlayan ciddi bir ayaklanma olayı yaşandı. Olaylar sırasında şehrin çeşitli yerlerinde yangınlar çıkarıldı, bir polis aracı ters çevrildi ve bir otobüs yakıldı. Ayaklanma, polisin bir olaya müdahale etmesiyle başladı ve toplum üyeleri ayaklanmacıları sakinleştirmeye çalıştı. İçişleri Bakanı olayları kınadı ve polis, sorumlular hakkında kanunun tüm ağırlığının uygulanacağını söyledi.
    Leeds United, efsane takım.. leeds'in özelliği taraftarındadır, bizdeki göztepeliliğe benzer, leeds taraftarı olmaktan ayrı bi gurur duyarlar.. neyse 5-6 sene evvel bi british herifle görüşüyoruz yaşı benden biraz daha büyük- torun center kot altına bahçe ofisleri yapmış bi de trgyo, alanın her santimetrekaresini değerlendirmiş, işini çok biliyo torun- şudur budur konuştuk, sordum hangi takımı tutuyon diye, dedi -leeds.. deyince ben maçı hatırlattım -do you remember? dedim çok bozuldu anında indi suratı, o deminden beri üstten konuşan küstah ingiliz gitti, suspus oldu, konuyu değiştirmek istedi, ben devam ettim -o ilk golü hatırlıyormusun, işte tam şu anda hakan şükürün kafayı vurduğu noktadayız !!

alisamiyen stadı sonra satıldı ve yerine torun center inşa edildi, kot altında kalan bahçe ofislerin içnde yürüyorduk

7. 30-endeks mayıs tepesine geldi dayandı, bütün haftayı ath hemen altında geçirdi, hiç salmadı aşşaya

benim anladığım pala burayı gaple geçmek istiyor, 2 barem oyunu..
    yada belki de moodys 1 baremle yetinecek, pzt eksi açılacak, çift tepe yapmış olacak

artı gap senaryosu daha yüksek ganyan veriyor, eksi gap ihtimali daha düşük.. pazartesi açılış için diyorum

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ...
    12750 den şortumu giydim
    Herif çok ıkındı, vermem de vermem diyor. Napalım bugün kü harclığımız bu kadarmış.

12721 flat
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 135/178 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •