Geçen bir Cübbeli videosu vardı, işiniz bitince sifonu çekin diyordu.
Printable View
Geçen bir Cübbeli videosu vardı, işiniz bitince sifonu çekin diyordu.
Tenis yıldızı Boris Becker'in başı yine dertte
Oral 8x sırasında spermlerini çaldırdı.
Geçtiğimiz günlerde Amerikalı eşine boşanmak için 30 milyon mark nafaka veren dünyaca ünlü Alman tenis yıldızı Boris Becker'in başı, bu kez de Rus manken Angela Ermakowa'nın iddialarıyla belaya girdi. Ermakowa, 10 aylık kızının Becker'den olduğunu söylüyor.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/o...dirdi-39218360
Benzer durumu yaşayacaktım,ipten döndüm. :Sad:
Şu dünyada ne yapacaksan cahilken yapacaksın, sonrasında hiç bir şey masrafa değmiyor. Ne diyordu Ticaret Odası Başkanı "benim tüccarım işini bilir".
Sanki böyle bir şey vardı.
>>>>>>>
https://www.magazinkolik.com/lerzan-...tti-11920h.htm
Şarkıcı Lerzan Mutlu, "Lerzan, 3 bin dolar etmez" diyerek kendisine hakaret eden eski İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet Yıldırım'ı affetti.
çok amatörlük yaptım bugün..
takaslara bakmayı unutmayın.. :yes:
iyi tatiller
Fark etmez. Bu sözler digital ortama geçti. Bundan onlarca yüzlerce sene sonra bile çocukları bunları okuyacak.
Belki kim bilir bu yüzden torunlar üzülecek.
:)
Bilmiyoruz. Bildiğimiz artık yazılarımız digital de kalıyor.
Saçma demeyin. Ölen kişilerin face book hesabı ne olacak. Veriler silinecek mi diye tartışma var.
Facebook hesabı miras kalmalı mı. Yoksa yok mu edilmeli.
Hisse net viop arşivi ne zamana kadar kalmalı. Veya arşiv olmalı mı.
Admin ler aniden yedek Admin almadan vefat ederse ne olacak...Bunlar anlık olarak önemsiz görünebilir.. Ama bir gün elbet cevaplanması gerekecek.
Sümer tabletleri okunuyor, ama eski hardisklerdeki bilgiler silinebiliyor, yine de hiç silinmeyebilir gibi düşünmekte fayda var.
Ben genelde kendi görüşüm ile alıntılıdağım başka görüşleri ve haberleri >>>>>>>> işaretler ile ayırmaya çalışıyorum.
Twitter'da bazen şöyle şeyler görüyorum, "retweetlerim katıldığım anlamına gelmez" gibi.
Bir süre aynaya bakamadım, kimsenin o duruma düşmesini istemem.
Dün haberlerde vardı.
Boydakların 33 şirketinin müsaderesi. (el koyma) kesinleşmiş..
Şirketlerin tümü karlı, 1.sınıf şirketlerdi
Yönetimde şimdi ne kadar AKP li varsa, onlar götürüyor kazançları..
Öyle bir dönemdeyiz ki , terörle ilişkisi olmayan ama para yardımı yaptıkları için bir aile ve şirketleri yok ediliyor..
Böyle bir dönemi ne darbeci Kenan evrende ne de her türlü yetkisi olan Turgut Özal da gördük..
Yüzlerce şirketi işadamlarını, Fetö damgasıyla silindir gibi ezdiler..
Ne kadar tehlikeli güvensiz bir dünyada yaşıyoruz..
Bu dünyada ve öbür alemde hesap vermeyeceğine inanan biri tarafından yönetiliyoruz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahhaha nasıl durdurdunjz bu bu işi biraz anlatsaniz. Öyle kısa kısa olmaz[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ayrıntı istiyoruz! :)))
Endeks düşüyor Hisseler düşüyor
Endeks düştüğü seviyeye çıkıyor
Hisseler düştüğü yerde sayiyor
Sonra endeks bir daha düşüyor!
Hisseler daha da düşüyor!
Endeks yine düştüğü seviyeye çıkıyor
Hisseler yine yerinde sayıyor
Bu döngü düşüş başladığı günden beridir devam ediyor Çözüm ?
bu işin sonu ne olacak
OCAK ayında çok basit çıkışlar borsa genelinden kaynaklanmıyor bankalar ile SASA arasında doldur boşalt yapıyorlar.
birinden alıp diğerine koyarak yukarı sürüyorlar ikisini birden eksi yapıp endeksi 50 hareketli ortalamaya çekiyorlar böylelikle teknikle destekleyerek endeksi yapay yukarı sürüyorlar desek yanılmış olurmuyuz ?
heimlich yöntemi ile olabilir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan böyle bunu görecez....2 iniş 1 çıkış o çıkıştada bir çok hisse çıkmayacak....ellerinde ki majör 5 hisse ile başarıyorlar....borsa da tecrübesi olmayanların çok para kaybedeceği...Tecrübeli olanların da kazanması kesin olmayan bir döneme girmiş bulunuyor....
bu açıdan biz kendimizi bir şekilde Eğitim Eğitim Eğitmeliyiz Foreks Viop ve Mutluluk topiği benim için karalama defteri gibi inşaallah kendi adıma faydasını görürüm .
insanlarda bir şekilde kendi bilgilerini geliştirme yönüne giderek bu durumun üstesinden geleceğimizi zannediyorum ...
Hani bankalar kredi vermiyordu, dünden beri 2 bankadan ön onaylı 1 milyon tl konut kredim hazırmış, başvurum falanda yok, kredi muslukları açılıyor anlaşılan.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada kolay paraya alisan vazgecermiki
17 ay sonra ilk kez 5 gün kırmızı yakmışız.
Birçok kişinin midesi bulanmış, pes edeceği nokta gelmiştir mutlaka.
Beklentisi ve hikayesi olanları takip edelim.
Yoksa küçükler başta olmak üzere birçok hisse düştüğü yerden kalkamadı.
İyi bilanço/iyi temettü/bedelsiz ( bana anlamsız gelse de) ve kapasite artırımı gibi parametrelerle şu 1-2 ayı geçmek gerek.
Kendi adıma cuma günü düşüşü fırsat görerek bir gyo ekledim.
Değerleme karları bazı gyo ların fk’larını 1 altına indirecek ve oralarda kısa süreli 20-30% luk hareketler olabilir.
Elimdekiler belli ve yanına trgyo.
Endekste tek kontrat işlem yapmadım ama hisselerde çok işlemim oldu.
Endeks değil hisse trade etme zamanı hala.
İyi hafta sonları herkese.
Tahminen abim yanlış kişi ile kaçamak yapmış. Bunlar bir süre sonra ben hamileyim senin çocuğunun taşıyorum diye ortaya çıkıp yüklü para istiyor. Oturduğun evin kapısını çalıyor. Eğer hanımdan korkmaz seni bozamazsa sorun yok. Ama bu cesaretin yoksa hem kapımın önünde kalırsın hem mahkeme riski var. Bu kadınlar özellikle varlıklı parası olan işadamı tüccarları seçiyor. Hatta kucağında bu çocuk senin diye gece evin kapısını çalıyor. Ben bunları nereden biliyorum derseniz. Aynısı arkadaşımın başından geçti. Arkadaşımın hanımı kocasını affetti arkasında durdu avukat iyice araştırıp dava açtı öyle yırttı ama çoğu yiyor bunu.
Böyle bir durumda kalmamaktadır için takkesiz gayrimeşru ilişkiye girmeyin.
endekste bankaların agırlık liderlik vasvı bitebilirmi
Takkeni kasaya koyacaksın iş bitimi..
Yoksam bankaya faize koyarlar..
Kabilen olur...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/gvgq0be.png
sizin orada yazmadığım için burayı takip edenler çok cvp hakkımı buradan vereyim
kuzu bunu yazıyorsun arkamdan consensus itini bağırtıyorsun:)
bunun gibiler burada da var dötleri başları oynuyor , dün nasıl gördüğümüzü paylaşıyorsak bugunde aynı yoldayız ne telegramcılara ne Whatsap grublarının davetlerine cevap verdik gördüğümü ve okuduğumu graflarda paylaşmaya devam itler ürüyecek BULUT yürüyecek oyunu analiz ettiğim sürece .
ama senin gibi simulasyoncunun :hn: de gözünün bir ucunun burada olması güzel..:wave:selamlar
Yukarki msj hem burayı hem orayı takip edenlerden geldi özelden bende burada paylaştım inandığınız yorumcuları takip edin ama son kararı kendiniz verin hele böyle dönemlerde dikkat etmeniz gereken zamanlar bunlar.
kolay gelsin.
23-27 Ocak Haftasında Bist En Çok Para Çıkışı & Girişi Olan Hisseler
https://i.hizliresim.com/epxd0ed.png
23-27 Ocak Haftası Bist te BANK OF AMERICA'nın
En çok ALDIĞI 5 hisse SATTIĞI 5 hisse
https://i.hizliresim.com/j0zwniu.png
Bir tüpe koyup en yakın tüp bebek merkezine götürmesi yeterli.
Hatta bence şöyle yapmıştır. El ve ağzında biriktirip sonra hemen sota bir yere gidip rahim içine tıkılamıştır. Olur yani..
Ne yazıyorum la ben?! Hahhah...
İnseminasyon yaparken 37 C de 30 dk bekletiyorduk. Embriyoloji bilgim çok iyi değil ama bu tür canlıların yaşam ortamı vücut sıcaklığı. Ama 25 C ye kadar yaşayabilir belki asgari. Ama bu sürede ne kadari canlı kalır bilmiyor asgarî 20-100 milyon ml de bir canlı sayısı 3-5 ml olsa 100-500 milyonluk bir canlı zaten bunun biri iş yapar.
Neyse okudunuz merakınızı giderdim alıntıları silerseniz iyi olur,ayıp olmasın.