Sayfa 680/990 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Takkesiz dedim onu da takke ile yapacan ayrıca oral ile onu saklamak muhafaza etmek çok süper zeka ve plan gerekir. 37 C de saklayacak ortam olacak yoksa hepsi ölür.
    Husyelerin vücut dışında evrimlesmesinin nedeni üreme materyalinin 37 derecede yasayamamasi diye okumuştum. 25 derece falan yeterli..

2. Bir tüpe koyup en yakın tüp bebek merkezine götürmesi yeterli.

Hatta bence şöyle yapmıştır. El ve ağzında biriktirip sonra hemen sota bir yere gidip rahim içine tıkılamıştır. Olur yani..

Ne yazıyorum la ben?! Hahhah...

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Ayasofya,tahmin ettiğin gibi diyemem,şimdiye kadar hep onurlu insanlarla birlikteliğim oldu.
    Vitebsk te,hatun çok istedi ben istemediğim için aldırdı.
    Voronej,aynı şekilde.
    Çin,guangzhou, doğurdu 22 yıldır görüşmüyorum,kendim bakacağım dedi,ikna edemedim.
    Kişinev,oldu şu an 13 yaşında.
    Ülkemizden 1 hatun tufaya getirmeye çalıştı ama başarılı olamadı.(ipten döndüm)
    Diğerlerini Uygun 1 zamanda ve uygun 1 yerde anlatırım. .

Yatırım TD.

https://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg
    Abi bu ne birleşmiş milletler topluluğu gibi olmuş az daha düşün Arap da ve Afrikalı da vardır.

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bir tüpe koyup en yakın tüp bebek merkezine götürmesi yeterli.

Hatta bence şöyle yapmıştır. El ve ağzında biriktirip sonra hemen sota bir yere gidip rahim içine tıkılamıştır. Olur yani..

Ne yazıyorum la ben?! Hahhah...
    Enjektör yanındaymış diyeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Enjektör yanındaymış diyeyim.
    Hırsa bak plana bak, evlerden ırak.

İyi yırtmışsın hocam!

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Husyelerin vücut dışında evrimlesmesinin nedeni üreme materyalinin 37 derecede yasayamamasi diye okumuştum. 25 derece falan yeterli..
    İnseminasyon yaparken 37 C de 30 dk bekletiyorduk. Embriyoloji bilgim çok iyi değil ama bu tür canlıların yaşam ortamı vücut sıcaklığı. Ama 25 C ye kadar yaşayabilir belki asgari. Ama bu sürede ne kadari canlı kalır bilmiyor asgarî 20-100 milyon ml de bir canlı sayısı 3-5 ml olsa 100-500 milyonluk bir canlı zaten bunun biri iş yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İnseminasyon yaparken 37 C de 30 dk bekletiyorduk. Embriyoloji bilgim çok iyi değil ama bu tür canlıların yaşam ortamı vücut sıcaklığı. Ama 25 C ye kadar yaşayabilir belki asgari. Ama bu sürede ne kadari canlı kalır bilmiyor asgarî 20-100 milyon ml de bir canlı sayısı 3-5 ml olsa 100-500 milyonluk bir canlı zaten bunun biri iş yapar.
    Hamamda hamile kalanlar oluyor diye duyumlarım var ama bilemeyiz.

8. Neyse okudunuz merakınızı giderdim alıntıları silerseniz iyi olur,ayıp olmasın.

Sayfa 680/990 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •