Hani bankalar kredi vermiyordu, dünden beri 2 bankadan ön onaylı 1 milyon tl konut kredim hazırmış, başvurum falanda yok, kredi muslukları açılıyor anlaşılan.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hani bankalar kredi vermiyordu, dünden beri 2 bankadan ön onaylı 1 milyon tl konut kredim hazırmış, başvurum falanda yok, kredi muslukları açılıyor anlaşılan.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada kolay paraya alisan vazgecermiki
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
17 ay sonra ilk kez 5 gün kırmızı yakmışız.
Birçok kişinin midesi bulanmış, pes edeceği nokta gelmiştir mutlaka.
Beklentisi ve hikayesi olanları takip edelim.
Yoksa küçükler başta olmak üzere birçok hisse düştüğü yerden kalkamadı.
İyi bilanço/iyi temettü/bedelsiz ( bana anlamsız gelse de) ve kapasite artırımı gibi parametrelerle şu 1-2 ayı geçmek gerek.
Kendi adıma cuma günü düşüşü fırsat görerek bir gyo ekledim.
Değerleme karları bazı gyo ların fk’larını 1 altına indirecek ve oralarda kısa süreli 20-30% luk hareketler olabilir.
Elimdekiler belli ve yanına trgyo.
Endekste tek kontrat işlem yapmadım ama hisselerde çok işlemim oldu.
Endeks değil hisse trade etme zamanı hala.
İyi hafta sonları herkese.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Tahminen abim yanlış kişi ile kaçamak yapmış. Bunlar bir süre sonra ben hamileyim senin çocuğunun taşıyorum diye ortaya çıkıp yüklü para istiyor. Oturduğun evin kapısını çalıyor. Eğer hanımdan korkmaz seni bozamazsa sorun yok. Ama bu cesaretin yoksa hem kapımın önünde kalırsın hem mahkeme riski var. Bu kadınlar özellikle varlıklı parası olan işadamı tüccarları seçiyor. Hatta kucağında bu çocuk senin diye gece evin kapısını çalıyor. Ben bunları nereden biliyorum derseniz. Aynısı arkadaşımın başından geçti. Arkadaşımın hanımı kocasını affetti arkasında durdu avukat iyice araştırıp dava açtı öyle yırttı ama çoğu yiyor bunu.
Böyle bir durumda kalmamaktadır için takkesiz gayrimeşru ilişkiye girmeyin.
Yer İmleri