Aynen John Waynen :evil:
Printable View
İşte yerli ve milli bir yorum. Gözlerimi kaparım oyumu ak partiye basarım diyorsun. Sorgulama olmayınca var olanla idare edince sorunları sorun olarak görmeyince insana bir aydınlanma geliyor. Sizi çok aydın gordüm. Gözlerinizdeki ışıltıyı yazınızdan bile görebiliyorum. Tebrik ederim.
Ne demiş filozof kaşığı bükmeye çalışma.
https://youtube.com/shorts/Azq42VKEo...SdF28_74UlazgG
Konyalı dedinizde aklıma geldi. ☺️😁
https://x.com/Merve335S/status/19604...68HJOv2eA&s=08
maşak geçiyor:)
Eskiden cam taktirirken, camcilarin cam fiyatını hesapladigini sanırdım , ne zaman camciya gitsem büyük bir hesap makinesi çarpar böler fiyat söylerdi,
Bir gün camın toptan fiyatını ama gerçek camciya geliş fiyatını öğrenip gittim ölçüyü sordu yine çarptı , böldü , çıkan rakkam alakasız di .
Dedim ki niye boşuna çarpıp boluyorsun , cam fiyatı 2 lira sen zaten 100 lira istedin.
Bana dedi ki al sana cam git kendin tak.
O zaman adamın cam fiyatı falan hesaplamadigini sadece müşterinin tipine bakıp, alabileceği fiyatı söyledigini keşfettim.
Yani aslında kaşık yoktu :kahkah:
buarada 15 eylülde butlan davası var. KK nın kanı yine bitlenmeye başlamış, demeç falan veriyor oraya buraya
eylülde ortalık karışacak demek...
akçay,
bizim avukat grubundan dostların böyle bir düşüncesi mevcut.
bakalım tutacakmı gerçi ülkede yargı ne kadar işliyor oda ayrı artık.
yukardaki seneryo uyarsa 2025 sonu veya 2026 başı karar çıkar ben chp nin sessizliğini buna veriyorum 15 sonra gelecek karara göre siyasetin desibeli artıcak , komisyondanda çıkacaklarını düşünüyorum daha net hareketlere gideceklerdir düşüncem bu yönde
Trump: George Soros ve oğlu, Amerika Birleşik Devletleri genelinde şiddetli protestoları ve çok daha fazlasını desteklemelerinden ötürü 'organize suçla mücadele yasası' kapsamında suçlanmalıdır
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1 sa
İSTANBULLULAR DİKKAT
#SonDakika İstanbul Valiliği'nin aldığı karar İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane istasyonunun çıkışları ikinci bir duyuruya kadar kapatıldı
böyle haber var ne olmuş bilen varmı
arkadaşlar herhangi bir akepelinin sesi neden benim tepeme gidiyor ?
bütün sinir sistemim anında yerinden oynuyor
çikotaytım olmadığı üçün
verileri blımberg'in altyazılarından seyredeyim deye açtım, yine o seslerden birisi :vk:
sesi kapattım öyle izliyorum.
bir psikolog/psikiyatriste falan mı gitsem ?
bende mi sorun var ? YALANCIlarda mı ?
Cevdet Yılmaz konuşuyor. İnsan dinledikçe umut doluyor. Pembe bir tablo çiziyor. Kötü senaryo çizmeyin diyor gerçekleşir diyor. Eleştirin ama ama karalamayın diyor. Helal be bakanım herşey süper ama halkın büyük kısmı aç diyemiyor. Aha şimdide dıj güçler diyor... Vay amk
Cevdet bey yine tv de pembe tablo çiziyor ekonomi için program mali disiplinle devam ediyormuş , KKM sokanlara kim hesap soracak varmı onu anlatan yok
İtiraf ediyor farkında değil kimse programa inanmıyor diyor :)
Bedirhan Berk Doğru
@bedirhanberkdgr
·
12d
Beyoğlu'nda gerçekleştireceğimiz “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesi Şişhane metro istasyonunun Beyoğlu Belediyesi'ne çıkan çıkışlarının kapatılma kararı, devlet kurumlarının ciddiyetten ve tarafsız kimliklerinden nasıl uzaklaştığının kanıtıdır.
Valiliğin görevi, adalet için yükselen sesi bastırmak amacıyla kamusal yetkileri istismar etmek değil; İstanbul'un huzurunu, güvenliğini, düzenini muhafaza etmektir.
Yolları kapatarak meydanların bastırılamayacağını 19 Mart'ta gösterdik. Bu akşam Beyoğlu'nda bir daha göstereceğiz. Tüm İstanbulluları bu akşam Beyoğlu Belediyesi önüne bekliyoruz.
NIHAYET ASTI ....
yakin vade Grafimiz bu.....12 300 demistim topigimde.....eylul 15 gibi....CHP kurultay karari oncesinde.....
14 000.....o ayri bir hikayeye bagli.....geopolitik.
onemli not....BU GRAFDAKI EGIME DIKKAT EDIN.....bu egim enflasyondaki dususe pareleldir....paranin PRESENT VALUE si....bu egimin icinde.
Yok ya bu ülkede bunlar gitmeden hayatta hiçbir şey düzelmez. Borsa zaten buluttan nem kapıyor. Birde eylülde gizli akpli kılıçı chp nin başına getirmeye çalışıyorlar. Takmışlar kafalarına bir kere chp yi ülkenin önünde zaten tek engel chp kaldı onuda halletinmi şeriat hilafet ne dersen yaparlar. TEK ENGEL CHP
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...atildi-2429905
Sindoma abi 14binde duraklama olur mu yohusa direk 18bine mi gider
Kuzu, senin bu seviyesiz sıfat yakıştırmaların insanı rahatsız ediyor.. Ağızdan çıkanı kulağın duyması gerekiyor. Herkes senin bu hitaplarını kaldırmaz, mesela ben. Bir gün bir şekilde böyle bir sıfat a maruz kalırsam birbirimizi üzmeyelim diye yazıyorum.
Ne sev ne de böyle bir hitabet de bulun..