Sayfa 675/909 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop LXVI

turktelekom

''... xxgb'a ulaştığınızda başka kampanya yada paketten internet hakkınız yoksa kullanımlarınız 75tl/100mb ile ücretlendirilir.''

lan 1 gb internet 750 tl olur mu ?

bu nasıl bir soygundur ? eşi benzeri yok

turkcell... 90 gb... 680 tl
    türktelekom... 1 gb.. 750 tl

2. Borsa ne güzel gidiyordu bir çıktı hepsi borsamız şöyle güzel böyle iyi diyince millet kıllandı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Borsa ne güzel gidiyordu bir çıktı hepsi borsamız şöyle güzel böyle iyi diyince millet kıllandı...
    Walla dun de söyledim hiç konusmasaydi dokunmayacaktim yüzde 60 çıktım
    bu yazıları kim hazırlayıp önüne koyuyor , yani söyleyen kadar söyleten de önemli

çalışan kağıtta kalmadı.. ha yukarı derken tekrara aşağı..

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Walla dun de söyledim hiç konusmasaydi dokunmayacaktim yüzde 60 çıktım
    bu yazıları kim hazırlayıp önüne koyuyor , yani söyleyen kadar söyleten de önemli
    Kim konuştu yine mg. tahmin ettimiğiz zat mı?

6. Ben bazen konuştuğunda ülkeyi neden chp bu kadar kötü yönetiyor diye kendime soruyorum sizdede aynı hissiyat oluşuyor mu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    3s
    Ahmet Davutoğlu: Azerbaycan’dan İsrail’e giden petrol niye kesilemiyor? Çünkü Azerbaycan’da da Türkiye’de de en büyük ihaleleri alan şirketler, iktidara yakın şirketler. Azerbaycan’da büyük rant alanları oluşturuyor.â€

çekinmese isimlerine kadar verecek kimler olduğunu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. sizde hiç bişeyden memnun değilsiniz,derki kur korumalı bitti paranız çarçur olmasın endeks olarak tarihi zirveyi geçtik çaok kazanacaksınız. allah razı olsun.siz bakmayın son 2 seneye sayılmaz herkeslere daha kaktıramadık ülkenin varlıklarına güvenin enflasyon 14 aydır düşüyore faiz inmeye başladı hamdolsun,bak mesala emlak sertifası nı da geçirdik kaynak sorunumu bitsin bitmez dedi.allah razı olsun ekonomist reisten.

Sayfa 675/909 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •