Sayfa 679/879 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 7031 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Cevdet Yılmaz konuşuyor. İnsan dinledikçe umut doluyor. Pembe bir tablo çiziyor. Kötü senaryo çizmeyin diyor gerçekleşir diyor. Eleştirin ama ama karalamayın diyor. Helal be bakanım herşey süper ama halkın büyük kısmı aç diyemiyor. Aha şimdide dıj güçler diyor... Vay amk

2. Cevdet bey yine tv de pembe tablo çiziyor ekonomi için program mali disiplinle devam ediyormuş , KKM sokanlara kim hesap soracak varmı onu anlatan yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cevdet bey yine tv de pembe tablo çiziyor ekonomi için program mali disiplinle devam ediyormuş , KKM sokanlara kim hesap soracak varmı onu anlatan yok
    Pişti... 5 e basmalı.

4. İtiraf ediyor farkında değil kimse programa inanmıyor diyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cevdet bey yine tv de pembe tablo çiziyor ekonomi için program mali disiplinle devam ediyormuş , KKM sokanlara kim hesap soracak varmı onu anlatan yok
    avukat arkadaşlar konuştum, konkordato komiserliği yaptığı firmanın patronu kaçmış.Çalışanlar ortada kalmış, alacaklılar mağazaları yağma etmişler.Bu durum daha da yaygınlaşır diyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    https://www.facebook.com/siyasihaber...2162216745410/
    anılar gözümde canlandı bu replik geldi aklıma
    bu adamı getirin her tarafımızdan yine ışık çıkarsın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    avukat arkadaşlar konuştum, konkordato komiserliği yaptığı firmanın patronu kaçmış.Çalışanlar ortada kalmış, alacaklılar mağazaları yağma etmişler.Bu durum daha da yaygınlaşır diyor.
    Dostum çok yerde bu mevzular var küçük orta ölçekli şirketler malı mülkü satıp kaçıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Cevdet Yılmaz konuşuyor. İnsan dinledikçe umut doluyor. Pembe bir tablo çiziyor. Kötü senaryo çizmeyin diyor gerçekleşir diyor. Eleştirin ama ama karalamayın diyor. Helal be bakanım herşey süper ama halkın büyük kısmı aç diyemiyor. Aha şimdide dıj güçler diyor... Vay amk
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tutup dinlerseniz böyle olur

bak ben dinleyip, sinir sitires sahibi oluyormuyum
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    arkadaşlar herhangi bir akepelinin sesi neden benim tepeme gidiyor ?

bütün sinir sistemim anında yerinden oynuyor

çikotaytım olmadığı üçün

verileri blımberg'in altyazılarından seyredeyim deye açtım, yine o seslerden birisi

sesi kapattım öyle izliyorum.

bir psikolog/psikiyatriste falan mı gitsem ?

bende mi sorun var ? YALANCIlarda mı ?

Sayfa 679/879 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •