Hepsi tamam da bu danışmanı ve dediğini anlamadım. Kaçırdım galiba bunu. Bi hatırlatsanız , konuyu biraz açsanız. Zira bu satışı kafamda çözemedim , önemli bir kırılma var gibi düşünüyorum o bakımdan.
Printable View
Bugün önce kozal'ı, ardından kozaa'yı ufak zararlarla sattık. Omuzlarımdan o kadar büyük bir yük kalktı ki anlatamam. Her gece sabaha kadar strateji belirle, tüm gün ekran başına kilitlen, sonuç; her gün "waste of time". Tavan yaptıkları gün gelip alırız tekrar...
Evet ve denizkiraz yine hakli çıktı beyler dağılın..
Fiyat diplerde ve tarihi senelik bilanco gelecek bu sefer biraz artı fiyatlar dedim ama bu da bok oldu..mahkemenin bitmeyeceğini açıp son mahkemenin tutanaklarini okuyan anlar zaten özel bir zekaya gerek yok. Onda hemfikiriz ve siradaki mahkemeyi fiyatlamayacağı konusunda da.. senin sahiplik olayın artik netleşti..bunlar kesinlikle sahipliği almadan yeni ruhsat isletme onayi vermeyecekler.. gözüken suana kadar o..aksi yönde hicbir gayret göremedik ki olanı da kaybettik.. 4 ay devam bu şekilde 3-4 ay sonra büyük üçgenin bir tarafa kırılma zamanı geliyor.. bakalim ne olacak ozaman..tabii bu aralar aşagi kirmazsa.. 5.50 altı felaket..