Sayfa 1388/1527 İlkİlk ... 38888812881338137813861387138813891390139814381488 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,097 - 11,104 arası.

Konu: Ortaya Karışık

rezervi kaybeden kozal,ama ondan daha çok düşen bir kozaa,

ucuz olduğunu yazdım kaçkez. hemde ınanılmaz ucuz... ama alıcı yok.. bu 2 godusun elınde surunuyor...

aracı kurumlar incelemıyor kağıdı ,,,al vermek için incelemek lazım.....

varlık fonunun burdan toplaması lazım... bidaha bu fırsatları bulamaz

2.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku

Sent from my iPhone
    Bosuna attin hepsi bugun satildi ))

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Bir hissenin 1 lot değerinin belirlenmesi hesaplaması farklı birşey.. her ikisi de 6 tl diye ayni sermayeye sahip aynı büyüklükte anlamına gelmiyor..
    hesaplamam,kozal ın elinde bulunan hise fiyatından çıkıyor.. kozal ın %30 hiisesi şu an piyasada,bunun kozaa da %45 kozal hissesi var.
    kozall ın %44.5 borsada işlem görüyor isterseniz dahada deatylı anlatabilirim.

5. Deniz bey SODA onaya mı geldi 25 kademe aşagı saldıda?

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Biz zekiyiz yabanci aptal mi oldu
    Onlar beklentiyi niye satin almiyor? Bunun cevabini verebiliyor musunuz? Ben satis beklentisi icin aldim. Peşkes ceksin satiyorum dedigin an yeter. Evlenmeyecem ki bu hisseyle.
    Senin yabancı dediğin kişi kim Citi mi ? Citi de hisseleri elinde tutan vatandaş kim sence Yabancı mı ? Yoksa bilindik bir kişi mi ?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    rezervi kaybeden kozal,ama ondan daha çok düşen bir kozaa,

ucuz olduğunu yazdım kaçkez. hemde ınanılmaz ucuz... ama alıcı yok.. bu 2 godusun elınde surunuyor...

aracı kurumlar incelemıyor kağıdı ,,,al vermek için incelemek lazım.....

varlık fonunun burdan toplaması lazım... bidaha bu fırsatları bulamaz
    Ben dunde sordum bugunde soruyorum niye bu kagit icin raporlar yazmiyorsunuz diye. Eskiden bilancosu belli olmayana rapor mu yazilir diyordunuz dedim. Simdi bilancoda geliyor.
    Geliyorda direkt bilancoyu etkileyen sogut olayi mahkemelik sahip olayi mahkemelik danis manin son sozu cok koydu bu hisseler icin
    WASTE OF TIME=ZAMAN KAYBI
    Ardindan samimiyim tabi bunla. Malmisin git tavandan al hersey bitsin belirsizlikleri cok fazla bu hissenin. Senin mahkeme olayi dedigin dosya agir dosya 1 yili bulabilecek bir dava o dedi. Ha diyince olmaz bu isler dedi.

8. @denizkiraz42 bu kadar duygusuz yorum yapmayı nasıl beceriyorsunuz? Sadece izliyorum her yorum tutuyor, kendi içinde sağlamasını yapıyor?

Sayfa 1388/1527 İlkİlk ... 38888812881338137813861387138813891390139814381488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •