hisse şuan 50 tl üzeri olmalıydı ama malesef...enflasyona karşı ezildik...
Printable View
İleride başına bela olacak lotları,
Bana ucuz ucuz veriyorsun.
Sonra bu da nereden çıktı, deme.
Demedi, deme İbrahim... :plc:
Yavas al abi ya senin yuzunden gitmiyor :) Ama sen alirken bir yesili gorurduk az almissin demek ki bugün :)
2. ceyrekte tirt gelecek oraya kadar 28-30 hattını gecmezse toplamaya devam.
eylul de gelecek 2. ceyrekle son bir asagi cakip 3. ceyrek kasima kadar ralli:) bakalim plan tutacak mi GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün pasiften aldım, ondandır.
Birazdan aktife geçerim. :cool:
Şaka maka bu hisse beni kötü yola düşürecek.
Trade için güzel fırsat sunuyor.
Bakalım devam edecek mi?
Bana bu kadar mal vermeyecekti.
Sonuçlarına razı gelecek artık.
100 üstünde çakarım kafasına, kafasına. :plc:
Ortalığı biraz temizledim.
Sabah vakti 25 e kadar almayı düşünüyordum.
Malum dipleri sıyırıyoruz.
Birden düşürüp bana 23 lü seviyelerden altın tepside sundu.
Daha ne denir bilemiyorum.
Kör istedi bir göz,
Allah verdi 2 göz. :plc:
Geçmişte herşeyi anlattık.Yatırımcı olduğumuz için sabırla bekliyoruz.Yeterli sabrı olmayanlar bu hisseden ekmek yemesi zor.
Bu hissede yatırımcı olan bir kaç kişi dışında eskilerden kimse kaldığını zannetmiyorum.Zor bir tahta olduğunu geçmişde defalarca yazmıştım. Biz geçmiş 7 yılda olduğu gibi gelecek 5 yıldada burada olacağız.
Son sözüm tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Bugün bitti,
Yarına devam.
Yarın da ucuza alabilirsem,
Balından yenmez olur. :plc:
Gercek lerim tek tek yazan Eliot dostum önce sağlık ve mutluluklar dilerim hisse ve para ikinci planda seni arayamadım arayacağım saglik problemlerinden dolayi yazamadım dediğine katılıyorum aldığım günden bu güne bir lot satmadım hedefe kadarda satmayı düşünmüyorum bir aksilik olmazsa.arada bir topige bakıyorum sen yoksun bende bakmıyorum.nice sağlıklı gunlere bu topikte birlikte yürümek nasip olur inssallah.kal saglicakla.ytd
Yakıp dostum p.karti terkwttim p.karta yazar cizerdin
Bazen sinirlenirsin birilerine.inssallah bu gedzada birlikte güzel günlere yürürüz sagligin ve mutluluğun daim olsun.bu gedza az bir zarar yazdı bir yığın küçük yatırımcı sattı gitti .ne diyelim .neyse oralara girmeyelim. AKCAYDAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR.SAGLICAKLA KAL.YTD.NOKTA
Gedza cılara gelsin. :yahoo:
https://www.youtube.com/watch?v=9eXItRlt6mg
Geçmiş olsun Cemal Bey, sağlıktan daha önemli bir şey yok.Biz şirketin ortağıyız, şirket çalışmaya devam ediyor, arkamıza yaslanıp keyfimize bakıyoruz.Hergün hisse fiatlarına bakmak bence saçma. Zamanı geldimi değerine gider.Fazla kafaya takma Cemal Bey
Tüm yatırımcı dostlara bol kazançlar dilerim.
Uzun zamandir cali arkasindayim dostlari gorunce yazayim dedim . Cemal abi hatirlarsan bundan 6 ay once ne yazmisim yukarida qte/unqte son bilancoda hem pd/dd ve hem ozkaynak nokta atisi olmus. ) Son bilanco muhasebe enflasyonu hesabina eksi yersen ) . Bu sirketin kemik yatirimcilari sirketi Husnu beyden daha iyi biliyor son ceyrekte 180 m ciroya 66 m favok var ise sene sonu kabataslak 260 m favok en kotusu diyelim balda kaymak. Sirketin yeni makinasi temmuzda aktif olacak %5 ciro artisi ongoruyorum. Patron agirligi cam sektorune ve beyaz esyaya veriyor yeni bir cam firmasi ile guncel bir anlasma hissediyorum. Hala yeniden degerleme gelmedi sirket yeniden degerlemeye gidermi aradik sorduk husnu beyde bilmiyor. Bazi seyleri biz anlatiyoruz ona. 3 miyon fon malini assagi duserken cok guzel karsilayip sakladilar. Senelerdir bu filmin icindeyim hala devam ediyorum ve burdaki dostlar gibi devam edecegim. Sanki bazi seylerin finaline geldik gibi . Cok Selamlar YTD.
cemal bey geçmiş olsun...
dolar bazında 2020 yılı seviyesindeyiz....çanak zirvesi 1,6 dolar...
Dip süpürme işlemi tamamlandı.
Tahtacıyı tebrik etmek gerekir. :bravo:
Sanat eseri gibi çizdi.
Bizler tekniği çizemesek de,
Yeri geldiğinde çizdirebiliriz.
İnanmak ve denemek gerekir.
Operasyon bittiğinde,
Formasyonun resmini çerçeveleteceğim.
Baş köşeye asacağım.
Az da olsa emeğim vardır. :plc:
Yanılmıyorsam bugün tamamladı.
Son rötuşları yapmasında emeğim vardır.
Bu dip çalışması özel bir çalışma oldu.
Tahtacı kaç aydır emek veriyor, :bravo:
Umarım beklentileri karşılar,
Ve hak ettiği hedeflere ulaşır.
Boşuna uğraşmış olmak istemem? :plc:
Teknik çizimindeki başarı hariç,
Hiç bir kazancım olmadı.
Hatta para kaybettim diyebiliriz! :oleyo:
İyi yamultuyor kendileri! :evil:
pardon ortak anlayamadım, hangi teknik çizim başarısından bahsediyoruz?
geçen yıl 1 eylülde 27.50 , 6 ay önce 35 i gören hissenin şu an 25 TL de olmasına başarı diyemiyorum ben.
Tek sıçramada 35 üzerine atarsa o zaman başarıdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum. bu adamlara ufak bir endeks düşüşünde tahtayı 23 lere çekerse hiç şaşırmam.
Buda mı mayacı Abi'nin hissesi kıpırdamıyor da...
Tahta sahipsizdi sahiplenme sureci devam ediyor bence... Film donecek ama nerden nasıl bilemiyoruz. Tahtacinin acelesi de yok göründüğü kadariyla. 2. ceyrek bilancoyu eylul sonuna birakir son haftaya kadar gondermez muhtemeln. Bu süreçte de al gülüm ver gülüm devam eder. en iyi ihtimal 30-35 arasina gider ordan 2. ceyrek yine zarar aciklanmasiyla dokulenleri toplar yoluna bakar diye düşünüyorum. Bakalim 2025 in iyi kazandiran hisselerinden olacak diye düşünüyorum...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel müdürün 2024 yılı başında bloombergte yatırımlar hakkında söylediklerinin hiçbiri şu ana kadar olmadı.
Belirli bir sürec burada durabilir, tahtaci yatirim fonlari mali altina yatmadigi icin kacak mal var, toplayana kadar hacimsiz devam, verirse dahada abaniriz
Adamin arkasindan sallamayin arkadas milletin hakkına girmeyin. Kul hakkı onemlidir ben diyeyim de sonra vay niye yaniyorum demeyin:) Pkart ta elestirirsin haklisin burda adam 2019 2020 de tahtaciligini yapti 2021 başında satarkende soyledi o zamnki 42-44 tllardan bolunmeyle su anki 10-11 tllardan. 60 -70 tl olsa belki enflasyona karsi kayiplari karşılamis olacak. Burda "2021 de fabrika yatirimlar bitecek, soyle kar gelecek boyle olacak diye gazlayanlar oldu' onlar da 1 sene sonra adam hic soylememis gibi arkasindan suçu atarak cekip gittiler. Cogu insanin hakkina girdiler ya farkinda değiller. Neyse velhasil 2025 gelecek otomotiv yatirimi hala soru isareti Sn yarımadanın dedigi gibi cok yavas ilerliyor 6 ay daha bu fiyatlarda kalsa niye kaldi demem. Ama toplamaya devam ederim. elbet birileri sirketle anlaşıp devamini getirir... GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtacıdan başka hiçkimsenin bişey bildiği yok, işkembeden sallıyorlar.
Malı olan uçacak kaçacak der, nakitte olan daha çok sarkacak der, diğeri gaz kaçağı der...
tek gerçek var; Tahtacı katıksız ORÇO....