Yanılmıyorsam bugün tamamladı.
Son rötuşları yapmasında emeğim vardır.
Bu dip çalışması özel bir çalışma oldu.
Tahtacı kaç aydır emek veriyor,
Umarım beklentileri karşılar,
Ve hak ettiği hedeflere ulaşır.
Boşuna uğraşmış olmak istemem?
Teknik çizimindeki başarı hariç,
Hiç bir kazancım olmadı.
Hatta para kaybettim diyebiliriz!
İyi yamultuyor kendileri!![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
pardon ortak anlayamadım, hangi teknik çizim başarısından bahsediyoruz?
geçen yıl 1 eylülde 27.50 , 6 ay önce 35 i gören hissenin şu an 25 TL de olmasına başarı diyemiyorum ben.
Tek sıçramada 35 üzerine atarsa o zaman başarıdan bahsedebiliriz diye düşünüyorum. bu adamlara ufak bir endeks düşüşünde tahtayı 23 lere çekerse hiç şaşırmam.
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Buda mı mayacı Abi'nin hissesi kıpırdamıyor da...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Tahta sahipsizdi sahiplenme sureci devam ediyor bence... Film donecek ama nerden nasıl bilemiyoruz. Tahtacinin acelesi de yok göründüğü kadariyla. 2. ceyrek bilancoyu eylul sonuna birakir son haftaya kadar gondermez muhtemeln. Bu süreçte de al gülüm ver gülüm devam eder. en iyi ihtimal 30-35 arasina gider ordan 2. ceyrek yine zarar aciklanmasiyla dokulenleri toplar yoluna bakar diye düşünüyorum. Bakalim 2025 in iyi kazandiran hisselerinden olacak diye düşünüyorum...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri