Sayfa 67/100 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 529 - 536 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1. Ortalığı biraz temizledim.
    Sabah vakti 25 e kadar almayı düşünüyordum.
    Malum dipleri sıyırıyoruz.
    Birden düşürüp bana 23 lü seviyelerden altın tepside sundu.
    Daha ne denir bilemiyorum.
    Kör istedi bir göz,
    Allah verdi 2 göz.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. Geçmişte herşeyi anlattık.Yatırımcı olduğumuz için sabırla bekliyoruz.Yeterli sabrı olmayanlar bu hisseden ekmek yemesi zor.

Bu hissede yatırımcı olan bir kaç kişi dışında eskilerden kimse kaldığını zannetmiyorum.Zor bir tahta olduğunu geçmişde defalarca yazmıştım. Biz geçmiş 7 yılda olduğu gibi gelecek 5 yıldada burada olacağız.

Son sözüm tekkeyi bekleyen çorbayı içer.

3. Bugün bitti,
    Yarına devam.
    Yarın da ucuza alabilirsem,
    Balından yenmez olur.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by elliot41 Yazıyı Oku
    Geçmişte herşeyi anlattık.Yatırımcı olduğumuz için sabırla bekliyoruz.Yeterli sabrı olmayanlar bu hisseden ekmek yemesi zor.

Bu hissede yatırımcı olan bir kaç kişi dışında eskilerden kimse kaldığını zannetmiyorum.Zor bir tahta olduğunu geçmişde defalarca yazmıştım. Biz geçmiş 7 yılda olduğu gibi gelecek 5 yıldada burada olacağız.

Son sözüm tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
    Gercek lerim tek tek yazan Eliot dostum önce sağlık ve mutluluklar dilerim hisse ve para ikinci planda seni arayamadım arayacağım saglik problemlerinden dolayi yazamadım dediğine katılıyorum aldığım günden bu güne bir lot satmadım hedefe kadarda satmayı düşünmüyorum bir aksilik olmazsa.arada bir topige bakıyorum sen yoksun bende bakmıyorum.nice sağlıklı gunlere bu topikte birlikte yürümek nasip olur inssallah.kal saglicakla.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Bugün bitti,
    Yarına devam.
    Yarın da ucuza alabilirsem,
    Balından yenmez olur.
    Yakıp dostum p.karti terkwttim p.karta yazar cizerdin
    Bazen sinirlenirsin birilerine.inssallah bu gedzada birlikte güzel günlere yürürüz sagligin ve mutluluğun daim olsun.bu gedza az bir zarar yazdı bir yığın küçük yatırımcı sattı gitti .ne diyelim .neyse oralara girmeyelim. AKCAYDAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR.SAGLICAKLA KAL.YTD.NOKTA

6.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Çok fazla geriyorlar.
    Son 15 dk. içinde hareket etti.
    Tüm gün tuttular, dün de tuttular.
    Hatta günlerdir kasıyorlar.
    Haliyle, ben de almaya devam ediyorum.
    Dibini kazıya kazıya gidiyorlar.
    Neredeyse dip oluşumu tamamlandı sayılır.
    Bu hafta tamamlanabilir.

Gedza cılara gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=9eXItRlt6mg

7.  Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Yakıp dostum p.karti terkwttim p.karta yazar cizerdin
    Bazen sinirlenirsin birilerine.inssallah bu gedzada birlikte güzel günlere yürürüz sagligin ve mutluluğun daim olsun.bu gedza az bir zarar yazdı bir yığın küçük yatırımcı sattı gitti .ne diyelim .neyse oralara girmeyelim. AKCAYDAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR.SAGLICAKLA KAL.YTD.NOKTA
    Geçmiş olsun Cemal bey.
    Ben Gedza ya yeni geldim.
    Beklentileri bilmiyorum.
    Hedefleri bilmiyorum.
    Güzel olacağına inanıyorum.
    Akçaya ve sizlere selam olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Gercek lerim tek tek yazan Eliot dostum önce sağlık ve mutluluklar dilerim hisse ve para ikinci planda seni arayamadım arayacağım saglik problemlerinden dolayi yazamadım dediğine katılıyorum aldığım günden bu güne bir lot satmadım hedefe kadarda satmayı düşünmüyorum bir aksilik olmazsa.arada bir topige bakıyorum sen yoksun bende bakmıyorum.nice sağlıklı gunlere bu topikte birlikte yürümek nasip olur inssallah.kal saglicakla.ytd
    Geçmiş olsun Cemal Bey, sağlıktan daha önemli bir şey yok.Biz şirketin ortağıyız, şirket çalışmaya devam ediyor, arkamıza yaslanıp keyfimize bakıyoruz.Hergün hisse fiatlarına bakmak bence saçma. Zamanı geldimi değerine gider.Fazla kafaya takma Cemal Bey

Tüm yatırımcı dostlara bol kazançlar dilerim.

Sayfa 67/100 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •