Şaka maka ISMEN enerjici olduğunu piyasaya gösterse,
fondan gelen geliri KAP lara basıp PR yapsa
piyasa en az 30 fk dan fiyatlar gibime geliyor
Printable View
Şaka maka ISMEN enerjici olduğunu piyasaya gösterse,
fondan gelen geliri KAP lara basıp PR yapsa
piyasa en az 30 fk dan fiyatlar gibime geliyor
Bu Polat enerji ile ilgili bilgisi olan varmı ?? Kaç megavat **
Ismenin ayni zamanda bir enerji sirketi oldugunu herkes twitter vs yazmali cogu kisi bilmiyor temiz enerji girisim sermayesi fonu araciligiyla yatirimlarinin surekli artacagini dusunuyorum
Ayrica garanti bankasi dijital varlik a.s yi kurdu coin piyasasına girdi bu alanda kurulacak aracilik yapacak sirket ismeni bambaska bir noktaya tasir buda burada dursun SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vbts geldi
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ISMEN'a vbts getirmişler.
Geçen sene de KONTR e getirmişleri. 13.10.22 den 11.11.2022 arası boyunca.
13.10.22 de vbts gelen kontr 86 tl idi
11.11.22 de 162tl olmuş.
sanırım hisse fiyatına çokta etkisi yok
Ek 29688 deneme yanılma
Beklenen düzeltme geliyormu yoksa?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbankası işmeni kredili işlemler listesinden çıkartmamasına rağmen, benim özkaynak oranım -%22 ye düşürülmüş bugünkü attıkları mailde teminata konu olacak hisse senetlerinde işmen %90 olarak hala görünüyo, işbankasından işlem yapıp bu şekilde olan var mı?
İkisi içinde :)
Bence beklenen düşüş acikcilar çıkıyor olabilir kağıttan.Ama böyle bir kağıda para bastıracak çok kurum olabilir,özellikle karlı diğer kağıtlardan..İşlem hacmi krediler halka arzlar viop varant işlemleri devam ediyor.Yani kumbaraya akış aynen devam.3/5gune kağıt yolunu çizer gider bence hakettiği yere doğru.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu VBTS ye bir ben mi ayar oldum yoksa ayar olmalık bir durum yok mu?
Kardeşim 7 FK lı bir şirkete nasıl balon muamelesi yapabilirsin ya?
Diğer VBTS li şirketlere bakıyorum en az 50 FK lar
Saçmalık zaten. Bırak gidiyorsa gitsin. Ancak olması gereken fiyata gelmiş hisse.
Çok sert yukarı gitti, bir haber olması lazım ki düzeltmesini yapsın. Kap haberi de bahanesi oldu. Dün verdiklerimi bugün yerine koydum. Endekste de işmende de büyütülecek bir problem yok. Teknik olarak düzgün işliyor. Biraz soluklanması daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Kredili olanlar bugün kapandıysa (normal şartlarda kurumların kredili malları sattırması veya nakit istemesi gerekir, yoksa spk neden bu kararı alsın değil mi, yersen) yarın kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum.
Maalesef ülkemizde yatırımcıyı koruması gereken kuruluş hırsızları korumak üzere çalıştığı için artık zerre güven uyandırmıyor böyle kararlar. Zaten açığa satış yasak değil miydi yahu :) Yedik mi, bilmem yediniz mi? Bakınız sayas tahtası. Güya o da vbts kapsamında. Vbts kararından sonra gerçekleşen hacim tarihi zirvesinde. Yersen, yemezsen little little into the middle. Ne vereyim abime...
Mevzu açığa satış yasağı olsa hisse için müspet, lakin kredili işlemin yasağı hisse için gayri müspet olur.
Çünkü Ağa olmayan parayla kredi kullanarak hisseyi yukarı çeker. Buda bizim KY için güzel olurdu.
Düşüşlerde standart 9 günlük ortalama ben onu 10 yaptım ama adamlarda robot var ismen gibi sığ tahtalarda pasif alış, satış girdimi terste bırakıyor. Kademeye pasif 5000 lot alış veya satış koyuyorsun, hop bir üst/alt kademeye basıyor. Onun için sığ tahtalarda epey zamandır alışta da satışta da aktiften basıyorum.
1 aydır alınan malların toplamı tek filde..adam buralar iyi fiyat diye gelirse..bunun tahta da alışlar 100 lota düşer..demedi demeyin
Maalesef ne kastettiniz anlamadim.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 20 günde Ak Yatırım ve Deniz 22 milyon mal çektiler. ve almaya devam ediyorlar..Global in aldığı 3 milyon lot da Deutsche ye gitmiş. Bunun karşılığında satan tosuncuklar yatırım fonları emeklilik fonları 12 milyon ve citi den 3.8 olmak üzere 15 milyon lot mal satılmış. Artık gelecek blok mal fazla kalmamış anlaşılan. Bu arada İnfoda aldığı 3.5 milyon malıda sattı. Takas gittikçe ilginçleşiyor..Mllar 2 tane büyük filde toplanıyor gibi..Anlıcanız tahtayı kuruttular..Bundan sonra burası şenlik olur.. Bu arada hisseye VBTS getiren kurum bu kadar 100 lere bulan FK ları bırakıp İSMEN e bu tedbiri uygulaması haksızlık ancak daha önce yazmıştım..hafta içinde 2 kez devre keserse direk kural koymuşlar vbts ye alıyorlar..
16 Ağustos Çarşamba 10:56
MKK VERİLERİNE GÖRE PAY SENEDİ BAKİYELİ YATIRIMCI SAYISI SON 15 GÜNDE 540 BİN KİŞİ ARTARAK 5,64 MİLYON İLE REKOR SEVİYEYE ULAŞTI
Devasa enflasyonist ortam, Mevduat faizleri komik bir seviyede, Gayrimenkullerin fiyatları maşallah diyelim ki kredi çekip alabilecek alabilecek var mı ki. Bu ortamda paranı koruyabilmek için bir kaç seçenek kalıyor önceliğin borsa olduğu da aşikar. Onun için en azından yılbaşına kadar İŞMEN nerdeyse rakipsiz.
Büyük tezgah dönüyor geleceği ballı olunca...Kredili işlem sadece vtbs kağıtları icin yasak.Diger kağıtlar holdingler bankalar kredili işlem yapıyor.Ve geneldede ismenden geçiyor .Ama kağıdın üstüne ölü toprağı serpmek istiyorlar.Bende diyorumki nakit gücü olan için belli de altın tepside bir ikram bu.Zira 3. ve 4. Çeyrek bilanço doneminin yıldızlarından biri olmaya aday.50/100/150 lik kagitlardan neyi eksik.Yok olamaz diyorsanız yazin .medenice tartışalım.Bol şans herkese..
.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secim öncesi tepesi olan bölünmüş fiyatlarla 15.72 dibi 9.70 olan bir fibo çektiğimizde fibo 423.6 gelmis zaten hisse hizli bir yükseliş sergilemiş buralarda dinlemesi gayet normaldir
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben çoğu insanın fiyatta bi durulmasına veya negatife dönmesine tepki verdiğini düşünmüyorum. Hatta fiyatlamanın sağlıklı olması için bunlar gayet normal ve doğal.
Ben şahsen VBTS ye kızdım :) Kontrolmatik'te de VBTS gelmişti ama orada desteklemiştim. Resmen fiyat durmuyordu ve utanmasa 1000fk lara gidecekti. Ismen'e balon muamelesi yapmaları beni sinirlendirdi o kadar :)
Hazır içimi dökmüşken "düşse de daha çok alalım" cıların ben palavracı olduğunu düşünüyorum. Ulan hissenin çıkacağını düşünüyorsan %100 gireceksin, düşmesini bekliyorsan demekki yükselmesine çok da inanmıyorsun.
Neyse bugün de 200me hacim olacak inşallah. Herkese boş kazançlar, saçma bir yorum oldu kusura bakmayın
Saygıyla izliyorum hareketleri. Hiç değişmemiş hiç.
Ben "düşsede alalım" cılardanım mesela.:) Düştüğünde de aldım, keşke daha çok alabilseydim. Toplamaya başladığımdan beri pek alım fırsatı vermemişti.Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yinw kazıdı tahtayı..deniz de az miktarda eşlik etti.. anlaşılan vbts bir iki gün sonra tefurruat kalacak.. Bu arada banka verip Tüpraş a yüklenen babalar İSMEN i yan gözle izliyorlar.. Yarın İSMEN çok sıcak olacak çoook..
Bu 3. çeyrekte işlem hacmi bu hızla giderse minumum 4 milyar net kar bekliyorum.. 66 iş gününde çok iyi bir kar..4000+ 66 =60.6 milyon günlük net kar getiren bir şirket..hergün 60 milyon kar kasada..sanki taksimetre..günlük karını görebiliyoruz..Başka kağıtlarda macera aramaya gerek yok..2024 e kadar buradayım..Sonrası Allah Kerim..
Bu taktik hiç "yabancı" değil. Ben ne kadar devam edebileceğini merak ediyorum sadece. Deniz ve Ak alımları aynı kapı. Haftalardır benzer şekilde alım yapıyorlar. Karşılığında satışları var mı bilemem, ama alışlarını hiç korkmadan alenen belli ede ede yapıyorlar. Alsınlar bir sorun yok, ama bunca zamandır akılları neredeymiş acaba.
Ya biri gelir de kafama malı boca eder korkusu da yok gençte. Alev alev "mübarek".
Sermaye artırımından sonra bu iki kurum 20 milyon lot mal aldı. Yarısı yatırım fonlarının malı, kalanı meçhul.
Malımızın sahibiyiz ama gözümüz de kapalı değil. Vbts den çıkana kadar ak mı kara mı belli olur. Ne olursa olsun beni etkileyen bir durum olmayacak elbette ama tepemin tasını attırmasınlar.
Ak ve deniz karşı bacak yoksa alım devam 24 milyon lot oldu..bu alımların arkasında bir hinlik aramam..Adam alıyor ne zaman satar bilmem pozisyonumu da onlara göre değil İSMEN nin performansına göre alırım ..Şu an kasaya oluk oluk para akıyor.. satan satar..Ak yatırımı takip edip strese giremem..isterlerse 2023 sonu 25 aralık satış fiatım o gün teslim şartıyla 120 TL dir.isteyen olursa toptan %5 iskonto yaparım..
Şimdi mantıklı düşünüyorum..25 milyon lot mal alınmış aşağı yukarı maliyet 30 tl den desek 700-750 milyon tl arkadaşlar yatırım yapmışlar.. Bunu tahta yapacağız mantığı ile almak akıl dışı..Bu çok uzun vadeli en azından yıl sonuna kadar paket olacak bir mal. Daha devamının geleceğini düşünüyorum..İSMEN gibi bu paralara göre küçük bir tahtada bu kadar mal almak ilginç. Birde adam kredi filan değil cash para ile alıyorsa karşısında selam dururum..Tahtamızda böyle kalın bir ortağımız olduğu için açıkçası memnunum..
Büyük para bağlamışlar da maliyet önemli %10vurup çıktıları tahta yine aşağı yukarı sarhoş olacak..İnşallah uzuncudurlar...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.