Mevzu açığa satış yasağı olsa hisse için müspet, lakin kredili işlemin yasağı hisse için gayri müspet olur.
Çünkü Ağa olmayan parayla kredi kullanarak hisseyi yukarı çeker. Buda bizim KY için güzel olurdu.
Mevzu açığa satış yasağı olsa hisse için müspet, lakin kredili işlemin yasağı hisse için gayri müspet olur.
Çünkü Ağa olmayan parayla kredi kullanarak hisseyi yukarı çeker. Buda bizim KY için güzel olurdu.
Düşüşlerde standart 9 günlük ortalama ben onu 10 yaptım ama adamlarda robot var ismen gibi sığ tahtalarda pasif alış, satış girdimi terste bırakıyor. Kademeye pasif 5000 lot alış veya satış koyuyorsun, hop bir üst/alt kademeye basıyor. Onun için sığ tahtalarda epey zamandır alışta da satışta da aktiften basıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1 aydır alınan malların toplamı tek filde..adam buralar iyi fiyat diye gelirse..bunun tahta da alışlar 100 lota düşer..demedi demeyin
al sat tavsiyesi değildir.
Maalesef ne kastettiniz anlamadim.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 20 günde Ak Yatırım ve Deniz 22 milyon mal çektiler. ve almaya devam ediyorlar..Global in aldığı 3 milyon lot da Deutsche ye gitmiş. Bunun karşılığında satan tosuncuklar yatırım fonları emeklilik fonları 12 milyon ve citi den 3.8 olmak üzere 15 milyon lot mal satılmış. Artık gelecek blok mal fazla kalmamış anlaşılan. Bu arada İnfoda aldığı 3.5 milyon malıda sattı. Takas gittikçe ilginçleşiyor..Mllar 2 tane büyük filde toplanıyor gibi..Anlıcanız tahtayı kuruttular..Bundan sonra burası şenlik olur.. Bu arada hisseye VBTS getiren kurum bu kadar 100 lere bulan FK ları bırakıp İSMEN e bu tedbiri uygulaması haksızlık ancak daha önce yazmıştım..hafta içinde 2 kez devre keserse direk kural koymuşlar vbts ye alıyorlar..
16 Ağustos Çarşamba 10:56
MKK VERİLERİNE GÖRE PAY SENEDİ BAKİYELİ YATIRIMCI SAYISI SON 15 GÜNDE 540 BİN KİŞİ ARTARAK 5,64 MİLYON İLE REKOR SEVİYEYE ULAŞTI
Devasa enflasyonist ortam, Mevduat faizleri komik bir seviyede, Gayrimenkullerin fiyatları maşallah diyelim ki kredi çekip alabilecek alabilecek var mı ki. Bu ortamda paranı koruyabilmek için bir kaç seçenek kalıyor önceliğin borsa olduğu da aşikar. Onun için en azından yılbaşına kadar İŞMEN nerdeyse rakipsiz.
Yer İmleri