Sayfa 69/330 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 545 - 552 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Büyük tezgah dönüyor geleceği ballı olunca...Kredili işlem sadece vtbs kağıtları icin yasak.Diger kağıtlar holdingler bankalar kredili işlem yapıyor.Ve geneldede ismenden geçiyor .Ama kağıdın üstüne ölü toprağı serpmek istiyorlar.Bende diyorumki nakit gücü olan için belli de altın tepside bir ikram bu.Zira 3. ve 4. Çeyrek bilanço doneminin yıldızlarından biri olmaya aday.50/100/150 lik kagitlardan neyi eksik.Yok olamaz diyorsanız yazin .medenice tartışalım.Bol şans herkese..
    .

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Secim öncesi tepesi olan bölünmüş fiyatlarla 15.72 dibi 9.70 olan bir fibo çektiğimizde fibo 423.6 gelmis zaten hisse hizli bir yükseliş sergilemiş buralarda dinlemesi gayet normaldir

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben çoğu insanın fiyatta bi durulmasına veya negatife dönmesine tepki verdiğini düşünmüyorum. Hatta fiyatlamanın sağlıklı olması için bunlar gayet normal ve doğal.

Ben şahsen VBTS ye kızdım Kontrolmatik'te de VBTS gelmişti ama orada desteklemiştim. Resmen fiyat durmuyordu ve utanmasa 1000fk lara gidecekti. Ismen'e balon muamelesi yapmaları beni sinirlendirdi o kadar

Hazır içimi dökmüşken "düşse de daha çok alalım" cıların ben palavracı olduğunu düşünüyorum. Ulan hissenin çıkacağını düşünüyorsan %100 gireceksin, düşmesini bekliyorsan demekki yükselmesine çok da inanmıyorsun.

Neyse bugün de 200me hacim olacak inşallah. Herkese boş kazançlar, saçma bir yorum oldu kusura bakmayın

Alıntı Originally Posted by Wallstreetkartalı Yazıyı Oku
    Secim öncesi tepesi olan bölünmüş fiyatlarla 15.72 dibi 9.70 olan bir fibo çektiğimizde fibo 423.6 gelmis zaten hisse hizli bir yükseliş sergilemiş buralarda dinlemesi gayet normaldir

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Saygıyla izliyorum hareketleri. Hiç değişmemiş hiç.

5.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Saygıyla izliyorum hareketleri. Hiç değişmemiş hiç.
    Huylu huyundan vazgeçmez. vbts mal toplamak için bulunmaz nimettir Artık kimse yemiyor bu numaraları. Ak yatırım alışlarını bir yerlerden hatırlıyorum. Param var yardırırım modunu bakalım ne kadar devam ettirebilecek. Aportta bekliyorum.

6. Ben "düşsede alalım" cılardanım mesela. Düştüğünde de aldım, keşke daha çok alabilseydim. Toplamaya başladığımdan beri pek alım fırsatı vermemişti.
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Ben çoğu insanın fiyatta bi durulmasına veya negatife dönmesine tepki verdiğini düşünmüyorum. Hatta fiyatlamanın sağlıklı olması için bunlar gayet normal ve doğal.

Ben şahsen VBTS ye kızdım Kontrolmatik'te de VBTS gelmişti ama orada desteklemiştim. Resmen fiyat durmuyordu ve utanmasa 1000fk lara gidecekti. Ismen'e balon muamelesi yapmaları beni sinirlendirdi o kadar

Hazır içimi dökmüşken "düşse de daha çok alalım" cıların ben palavracı olduğunu düşünüyorum. Ulan hissenin çıkacağını düşünüyorsan %100 gireceksin, düşmesini bekliyorsan demekki yükselmesine çok da inanmıyorsun.

Neyse bugün de 200me hacim olacak inşallah. Herkese boş kazançlar, saçma bir yorum oldu kusura bakmayın
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ak yinw kazıdı tahtayı..deniz de az miktarda eşlik etti.. anlaşılan vbts bir iki gün sonra tefurruat kalacak.. Bu arada banka verip Tüpraş a yüklenen babalar İSMEN i yan gözle izliyorlar.. Yarın İSMEN çok sıcak olacak çoook..

8. Bu 3. çeyrekte işlem hacmi bu hızla giderse minumum 4 milyar net kar bekliyorum.. 66 iş gününde çok iyi bir kar..4000+ 66 =60.6 milyon günlük net kar getiren bir şirket..hergün 60 milyon kar kasada..sanki taksimetre..günlük karını görebiliyoruz..Başka kağıtlarda macera aramaya gerek yok..2024 e kadar buradayım..Sonrası Allah Kerim..

Sayfa 69/330 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •