sensör bayim ;
tabela ne diyor bize.?
goodyear ve fener tavan kapamış..:)
Printable View
sensör bayim ;
tabela ne diyor bize.?
goodyear ve fener tavan kapamış..:)
Viop hesabını kapattık yoksa 107k şhortcu kafilesine katılır 2k puan kadar palaya bir tozumuzu aldirirdik ha olalı alamazsa palayi bütün ky lerini adına opucugumu alırdım😄
Burasi çok tehlikeli dürtüyor şeytan.
Tövbe tövbe.
dow da şişti
makas uzun süre 600 puandı ... şuan 1150 yi gösterdi...... viopta makası 10000 yap batsın millet şrfsz... nasıl olsa denetim yok.... sonrada 10000 artı yaparsın şortçular gider...
Karanlık oda TCELL -2,83
bugünkü ralli çok iyiydi cidden.
trump her şeyi eskiye döndürmek için harekete geçiyor. niye duralım kardeşim halk işe gitmek istiyor diye twit atmış :)
yannız abd trend topikler #notdyingforwallstreet ve #generalstrike (gerçi bunu sildiler)
eskiye dönüş demek buradan çılgın ralli demektir.
fakat merak ettiğim şudur, her şey normale döndüğünde bu likidite ve abdnin 0 faizi, bunca teşvikler ne olacak? yoksa buradan herşeyi bozup borsaya girip 2'ye mi katlasam ya? 2009 formülünü uygulayıp aynı sonucu beklemek bana çok doğru gelmiyor.
bu virüs işi uzayacaksa sıkıntı gerçekten büyük. eğer kısa zamanda çözülecekse de 2+2=4 şeklinde bir sonucumuz yok bence
https://twitter.com/cnbc/status/1242...250987008?s=21
Bugünkü yükselişin sebebi ABD’de kongrede demokratların engel olduğu kurtarma paketinin geçeceği beklentisi..
Aksi olursa kan doğrarlar ABD borsalarına.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oynanacak hisse ayrı, yatırım yapılacak hisse ayrı.
Şu an durum hala belirsiz, sadece bu şekilde insan yaşamı olmaz eski düzene bir şekilde dönülür beklentisi var. Ben de o şekilde olması gerektiğini düşünüyorum. Öte yandan dış ticaret ve turizm durur ise hoş durum olmaz. Öte yandan iblis bana kuruş kazandırmazken işler iyi olacak diye telkin veriyor.
ABD resesyon 1 ay sokağa çıkma 6-7
3 ay sürerse corona 20 küçülme
Baydın reis götürür goodbye turp deriz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@bear abi
Vadelide Sol köşede kim var Sağ köşede kim var
Paylaşırsan seviniriz abi
Emeği geçenlere teşekkürler
Güzel bir gün dü
Akşam seansın da görüşmek üzere
şimdi efendiler
dow dax global borsalar kol gibi artıda
bu durumda buradan çakarlar diyen var mı ? Varsa yazsın sonra kabul etmem
( dip not türkiye borsaları vadeli kapalı iken sorulmuştur bu soru )
Ben olsam reddederek Trump gücünü zayıf olduğu belli olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCELL ve BIMASı zor günlerde yükseltiyor, sürü psikolojisinde yediriyor gibi.