Sayfa 698/1001 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    borsa çıkarken alırlar düşerken satarlar.. yarın - gap olmayabilir çünkü yatayda mal satabilir yabancı..kademe kademe aşağı beklerim artık..
    Temizel Garan'da mal almışlar o malları vermeden düşmez

2. diğer ülkelerin canı neyse de abd nin canı yanarsa iniltisi buraya kadar gelir..
    virüs salgınında işin başındalar, daha çok şey yumurtlar abd..
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bu virüs işi uzayacaksa sıkıntı gerçekten büyük. eğer kısa zamanda çözülecekse de 2+2=4 şeklinde bir sonucumuz yok bence

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    SPOT bugünü vadeli 30 Nisanı gösteriyor, temettü verildikçe spot endeksde eksilme olacak diğer her şey sabit kalması koşulu ile.
    Sahi dogru. Bunu unutmustum. Tesekkur ederim.

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bana göre dünyanın en güzel ve kazançlı yatırımı, yüksek temettü veren hisseleri kriz zamanı almak.
    Ereğli geçen hafta 6,80, Tüpraş 66 idi..Buralardan mal alan maça 2-0 galip başlıyor. Yoksa VOB, normal hisse, dolar falan bunlar kumar.
    Ben viop açısından dedim yoksa siz haklısınız.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. teknik baktım dostum..kısa göstergeler şişmiş..ama gazını az alır yola devam eder bilemem..
    yarın belli olur..normalde aşağı trend de bu kadar tepki yeter

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Temizel Garan'da mal almışlar o malları vermeden düşmez

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    sv Ariston siz borsayı bilenlerdensiniz,belki etkilenmediniz.
    Burayı takip eden çoğunluk,benim gibi borsayı bilmeyenler etkilenmiş olamaz mı? ?

YTD
    Bu borsada babana bile güvenmemek lazım.

Zamanında abim falanca bakan yanımda telefonla şu kadar milyon liralık emir verdi, duymayalım diye ağzını kapadı vs demişti, ertesi gün hissem tarihi düşüş yaptı, Allahtan sabahtan satmıştım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Mayıs sonunda 240 bin tl temettü cepte /12 = aylık maaş 20 bin tl +emekli maaşı ve 2 ikramiye alacağız.
    Bu portföy ün toplam değeri ne kadar sakıncası yoksa birde hisseleri rica edebilmiyim… Ben yıllık 24000 alsam yeter..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Bu portföy ün toplam değeri ne kadar sakıncası yoksa birde hisseleri rica edebilmiyim… Ben yıllık 24000 alsam yeter..
    Hocam beklemeye devam mı?
    Bence dayanamayıp ufaktan Kozal alıp satmılsınızdır...

Sayfa 698/1001 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •