Sayfa 697/1001 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    İşi gücü adilik palanın short bekliyor hala 106500 herşey uygun 108 yapmıyor. Dünde basmadı dışarı kötüyken. Bistte İşlem yapmayacağım diye kendime söz vermiştim sözümü tutamadım. Ons, dolar, gram daha saglıklı

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bana göre dünyanın en güzel ve kazançlı yatırımı, yüksek temettü veren hisseleri kriz zamanı almak.
    Ereğli geçen hafta 6,80, Tüpraş 66 idi..Buralardan mal alan maça 2-0 galip başlıyor. Yoksa VOB, normal hisse, dolar falan bunlar kumar.

2. borsa çıkarken alırlar düşerken satarlar.. yarın - gap olmayabilir çünkü yatayda mal satabilir yabancı..kademe kademe aşağı beklerim artık..
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Bu gün yabancı alım yapmış,enteresan.

YTD

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    1929 da düşüşde destekleyelim denmiş ve US Steel almışlar, bizde ona karşılık gelen hisse GARAN olmalı. Bugün geç uyandım ama sabah GARAN alırdım tabi 4-5 kademe yükselince satardım.
    sv Ariston siz borsayı bilenlerdensiniz,belki etkilenmediniz.
    Burayı takip eden çoğunluk,benim gibi borsayı bilmeyenler etkilenmiş olamaz mı? ?

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    30 Nisan'a kadar ki belirli olan temettüler düşülüyor diye biliyorum.
    Spot X30 dan temettu etkisi dusuruluyorsa spotun vadelinin altinda islem gormesi gerekmezmiydi ?...

Su anda spot vadelinin 1000 puan ustunde islem goruyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bugünkü ralli çok iyiydi cidden.

trump her şeyi eskiye döndürmek için harekete geçiyor. niye duralım kardeşim halk işe gitmek istiyor diye twit atmış

yannız abd trend topikler #notdyingforwallstreet ve #generalstrike (gerçi bunu sildiler)

eskiye dönüş demek buradan çılgın ralli demektir.

fakat merak ettiğim şudur, her şey normale döndüğünde bu likidite ve abdnin 0 faizi, bunca teşvikler ne olacak? yoksa buradan herşeyi bozup borsaya girip 2'ye mi katlasam ya? 2009 formülünü uygulayıp aynı sonucu beklemek bana çok doğru gelmiyor.

bu virüs işi uzayacaksa sıkıntı gerçekten büyük. eğer kısa zamanda çözülecekse de 2+2=4 şeklinde bir sonucumuz yok bence

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bana göre dünyanın en güzel ve kazançlı yatırımı, yüksek temettü veren hisseleri kriz zamanı almak.
    Ereğli geçen hafta 6,80, Tüpraş 66 idi..Buralardan mal alan maça 2-0 galip başlıyor. Yoksa VOB, normal hisse, dolar falan bunlar kumar.
    ihtiyacın olmayan para ile min. 12 ay vadeli BIST 30 veya 50 al ; kesinlikle zarar yazmazsin..
    spot her zaman kazandırır..
    12/13 cente düşünce al , 18/19 centte sat..(BIST 100 endeksi)
    viopta 3 ay kazanırsın , bir gün terste kalırsın hepsini verirsin..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şu an olması gerektiği fiyattan işlem görüyor vadeli...tam teorik fiyatta...ben matriksin yalancısıyım...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    makas kaç olmalı ????

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Spot X30 dan temettu etkisi dusuruluyorsa spotun vadelinin altinda islem gormesi gerekmezmiydi ?...

Su anda spot vadelinin 1000 puan ustunde islem goruyor.
    SPOT bugünü vadeli 30 Nisanı gösteriyor, temettü verildikçe spot endeksde eksilme olacak diğer her şey sabit kalması koşulu ile.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 697/1001 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •