Size ozelden yazdim cevaplarsaniz sevinirim
Printable View
👍👏👍👏
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
😂🤣😂🤣
Baktım. Doğru hatırlıyor musum...
* Türkiye İstatistik Kurumu verilerinden derlediği bilgilere göre,*Ocak 2013-Haziran 2017 döneminde yabancılara toplam 81 bin 754 konut satıldı.
* Türkiye’de 2017 Haziran ayında 97 579 konut satıldı...
4 yılda 1 ayda satılan kadar bile değil...
Alin alin.
Istanbul ucuz.
Aldiniz diyelim, bundan beter bir belediye baskani secilirse, satarsiniz..:he:
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/c...scit_sart.html
Bu Parkmavera GMS nasıl millete kakalandı ayıp be.... 9 ay olacak 42.5 dan halka IRZ bugün 34.60 lara almayanı dövüyorlar.Aslında bunlar BETON fetişistleri için güzel dersler ama tabi dersi anlayabiliyorlarsa... Neymiş, parası bir BETON almaya yetmeyene GMS ları büyük fırsatmış , nasıl fırsatsa artık ! AL sana fırsat tepe tepe kullan.
43 TL`ye ev fırsatı
SEDA TABAK
SEDA TABAK Ekonomi Haberleri
Giriş Tarihi: 9.3.2017
HELAL FİNANSMAN
DAİRE `PAY`LAŞILACAK
PROJENİN GARANTÖRÜ TOKİ OLACAK
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...lye-ev-firsati
HELAL kazıklamanın GÜNAHI olmaz. :dvr:
sende az değilsin usta :) sabah mabah mazallah kaybederiz senide sonra..
"alırken bana mı sordular..." :)
Sabah malum yağdanlık grubu özellikle alıntı yaptım . Bu tip yağdanlık, yalaka basını (yalaka olmayan çokta yok zaten) takip edip oradaki haberlere itibar eden ve dahi bu kazıkları yiyenlere acıyan kim !... Kör gözüne misali , daha halka arz sırasında ilgili forumda fikrimi beyan edip, bu tip alengirli işlere girmek zarar getirir, ben olsam beş kuruş verip almazdım dedim. Bir anama küfretmedikleri kaldı, sertifikayı övenin haddi hesabı yoktu. Şimdi gidip forumda ne oldu ! desek küfür yiyeceğiz ,ne demişler, ` kendi düşen ağlamaz`.
Sitedeki açık havuzların ve 1+1lerin yasaklanacağı söyleniyor. Ayrıca mescit yapılma zorunluluğu gelecekmiş.
Uygun olmayan 1+1ler sınırlandırılacakmış. Uygun olmayan ne demekse.
Zeytinburnu belediyesi pilot bölge seçilmiş ve belediyede kabul edilmiş bu durum.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece CHP li belediyeler rüşvet yemiyordur herhalde. Diğer AKP li MHP li HDP li belediyelerden rüşvet yiyen başka belediyeler yok mu? :) :) :)
Son dakika... Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevden uzaklaştırıldı
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...rildi-40672291
Adam gitmis ufacik villaya aylik 35 bin dolar vermis Los Angeles ta
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-ul...i-40671932?p=4
35 bin dolar!!!!!! ve bu aylik
Hala Istanbul bedava demeyen varsa gitsin psikologa gorunsun
Ben bu aylik paraya Bogazdan iki bir degil iki Osmanlidan kalma tarihi ve estetik yenilenmis tadilat gormus yali kiralarim
hemde Bogaz manzarali
10 senedir gram değişme yok topicde.
londrada şöyle tr de böyle he demekki tr bedava.
şu betonu altın ons gibi bir kura bağlasalarda şu sığ düşüncelerden bir kurtulsak bari.
yoksa takılmış teyp kasedi gibi sar başa sar başa.
kenyada daha bedava git ordan al 1 alacağına 15 tane alırsın.
sonradan görme dizi oyuncularının kolay kazanılmış paralarını saçmasına bakarak normal birşeymiş gibi analiz yapılmaz ama, o para 1 yalı kirası işte. yalıların fk sı 400-500 civarı, 15 milyon eder, yalının fiyatıda o. yalılar istanbul değil, dünya piyasasında o yüzden de fiyatları da dünya klasmanında.
seninde dediğin gibi, fiyatla 1- para akımlarına, 2-halkın alım gücüne göre belirleniyor. istanbulda dünya emlak piyasındaki tek yer boğaz hattı, ordada fiyatla dünya çapında, katiyyen ucuz filan değil. 100 kusur milyon usd ye yalı var duruyor 5 senedir.
ama kalan kısım dünyadan biraz kopuktur, çünkü para akımı gebermeye başladı. o yüzden alım gücüyle fiyatlanır, bedava filanda değildir.
adam samsunu samsungla kıyaslıyor :he:
http://www.hurriyet.com.tr/samsungda...amasi-40670955
aynı düşünce. :)
daha doğrusu samsun'u dünya çapında marka SANIYOR.
al birini vur ötekine.
Hayallerde baska bir ulke, gercekler bambaska.
Uretmeyen, elde avucta ne varsa onu yeniden paylasmak icin birbirine dalmis bir millet.
Millete masallar anlatan bir yonetim.
Son 10 yilda konu hep ayni, bastan sar, yeniden yasa.
Tekamul sureci durmus, bir nesil.
Bugun 27 yasinda bir genc arabasinda infaz edilmis, gazete haberi.
Eminim alacak verecek hikayesidir.
Kazanc olmayinca, eldeki icin vuran vurana.
Burada yazanlar yine iyi, sanal ortam, eger gercek ortam olsaydi simdiye kadar kirmisti millet birbirini.
Ne diyor 35.000 dolara, nereyi kiralarmis ?:he:
Piknik tup koltugunun altinda, 1 aylik kiraya 35.000 dolar verecek.
Ah yanlarim yanlarim.:kahkah:
benim gibi 9 yil boyunca gecekonduya ayda 1300 dolar kira verip sonrada bu evin zili niye yok diye apartman yonetimini aradiginda "burada iscilik pahali o yuzden kapiniza zil konmamis idare edin" diye cevap alirsan sende benim gibi yazilar yazarsin
Bilen bilir bilmeyen cevap yazmasin
Istanbul bedava
sizin mantiginiza gore bangkok da evlerin bedava olmasi lazim
neden?
Cunku asgari ucret kole seviyesinde
Alla alla ama bakiyorsun ev fiyatlari $1MM $2MM insan gibi yasanacak apartman daireleri 200 bin dolar
neden?
Cunku cok fazla kara para var vergilendirilmemis para var
yani?
yani ev fiyatlari ile ucretler arasinda HICBIR FARK YOK ZATEN OLAMAZDA
Ama egitimsiz insanlar ilkokul seviyesindeki bilgilerle emlak konusunda yazi yazmalari serbest oldugu icin biz burada sacmaliklar okuyoruz
Istanbul da ev fiyatlarinin ucretlerle hicbir alakasi yoktur. hickimse maasla ev almaz. Mortgage in cok yuksek pay tuttugu ulkeler haric tabi ama onlarda hep gelismis ulkeler. Turkiye o klasmanda degil
Egitimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Boston da cok fazla yabanci ogrenci vardi Cinli hintli Turk yunan arap
bunlarin babalari zengin ev aliyorlardi ve fiyatlar manyak pahaliydi
O kadar pahaliydiki Istanbul gecekondu fiyati gibi kalir
Park edemezsin park yeri yok zili yok ne bilim 12 ayin 9 ayi gunes yok -30 derece soguk bir lokanta yok adam gibi
9 yil mcdonalds burger king yedik bakalim ne zaman kanser olacagiz
anlatsam roman olur
Istanbul bedava
gel ozaman bedava cennet istanbula.
zorlamı tutuyolar seni :he:
saçmalayı bitir artık şu forumda 10 senedir aynı şey biraz düşün. piyasa nedir ne değildir nasıl oluşur.
burda alay konusu oluyorsun durmadan.
''' TR de cin gibi zeki cocuklari 2-3 bin liraya calistiriyorlar '''
tekrar başa döndük:vk:
2-3 bin liraya çalışıyorlar ama orta segmentinde sıfır daire 1 milyon ama İstanbul bedava .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de bu mega kentin asayis meselesi var.
Hic kucumsenmemesi gereken.
Canim munferit olaylari mi konusacagiz dememek lazim.
Burada trafik, dolmus soforu, taksici, tinerci degil mesele.
Bizzat devletin kolluk gucu.
Polislerin ihmali
Okay'ın avukatı Yelda Koçak, Mekânın kapısını kapatıp demir sopayla saldırmak basit yaralamanın ötesinde öldürmeye teşebbüs, aynı zamanda hürriyetinden yoksun bırakma var.
Çünkü mekânın kapısını kapatıp saldırıyor. Didem'in arkadaşını saldırganın elinden zor alıyorlar. Olaya ilk akşam müdahale etmeyen gözaltına almayan polisler var.
Bunlar hakkında da işlem yapılması gerekiyor.
Sosyal medyada ve gazetelerde haber çıktıktan sonra emniyet arayıp ifade almak istediklerini söyledi.
Oraya gelen polislerin o adamı gözaltına almaması ciddi bir ihmal. Ciddi derecede darp görmüş iki insan var ve polis saldırganı alıp götürmediği gibi müvekkilime de gelin burayı imzalayın şikâyetçi değilim diye demişler, dedi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...ek_sandim.html
Silvri ve etrafı FB SK'nin Üniversite Kampüsü ardından yeni yeni yatırmlar çekmeye başladı ..
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber...mf8056328.Jpeg
Bazı yatrmlar kamuoyundan eleştiriliyor mesela İBB'nin yan kuruluşu KİPTAŞ'ın yapacağı konutları.
Silvri yazlık sayfiye yeri olmaktan çıkıyor .
Tabiiki etrafında yoğun sanayii tesileri var , özellikle çerkezköy ve çorlu - ergene havzasındaki OSB'ler ve sanayi tesileri var.
Bakalım parlama mı olacak yoksa fiyasko mu ? zaman gösterecek.
Çerkezköy ve Kapaklı'da termik santral yapımı planlanıyor.
Herhalde yoğun bir yerleşim mi planlanıyor yoksa İstanbul ve etrafındakileri sanayi tesislerinin taşınması için gerekli ön çalışma mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=zN921xZbiVQ
Tam tersi,başına gelmedik kalmayan bir karakter.
Kiminin başına az kiminin çok gelir ama emlak,borsa,döviz.Türkiye'de günlük hayat vs. içerisine girildiğinde bu tür aksilikler yaşamamasının zor ihtimal olduğunu sanıyorum
Abi öyle çok insan var akıl sır erdiremiyorum bende ..bence sebebi şu .1.bazilari banka faizini istemiyor .haram diye.surekli bir gelir diye düşünüyor kiraya vermeyi.2.tl bankada ölür düşüncesine hakim çok insan var .hem kirasını harcarım hemde uzun dönemde malım en az enflasyon kadar artar diyenler..karşı komşum var istanbul Bahçelievler de evi vardı onu sattı geldi 2 tane yaşadığımız semtten aldı. .kiraya verdi sıfır daire ...dedim abi neden bankaya yatirmiyirsun .yukarıdaki iki nedenden birini söyledi. ..artı arsa tarlada almıyorlar çünkü o kira gelirine ihtiyacı var..syg
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.