Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Arkadaşlar konumuz konut;eğer islam coğrafyasında bu olan biten savaş kıyam olmasa buradan Bukadar konut almayacaklar ve fiyatlar buralara tasmayacakti
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Sayın üye bu adamı ciddiye alıp lütfen klavyenizi eskitmeyiniz,adam forumu okumuyor,sadece saçmalayıp gidiyor,daha 2 sayfa evvel 50 elektronik mühendisi Aselsan dan Hollanda ya gitti diye haber vardı Sayın Cb kendisi beyin göçü veriyoruz diyor bu Keçiören li burada bık,bık yapıyor
Kiracı sorunu yaşayanların anlattıklarına katılıyorum.Kira gelirini hesaplayarak yatırım amaçlı ev hayali batmanıza sebep olabilir.Kiracı da aşk ve iş gibi kısmete dayalıdır.
Kira geliriyle kredisini ödediğim eve kira,aidat hatta merkezi sistem olduğu için gaz borcu üstüme kaldığında hayatımın ilk ve son kira getirisine dayaklı gayrimenkul tecrübemi edinmiştim.Borçlarına karşılık senet bile almıştım ancak avukata gittiğimde üzerine avukat,mahkeme,icra masraflarını görüp,bunları yıllar sonra bile hiçbir şekilde tahsil edememe ihtimali olduğunu öğrendikten sonra kredi borcu nedeniyle evi yok pahasına satmak zorunda kalmıştım.Ayrıca sonradan öğrendiğim kadarıyla bu aklı da kendisine bir emlakçı vermiş.Sahtekarlar biliyorlar ki mafya ve maddi gücü olmayan birinin evinde oturduğun takdirde masrafları da ev sahibine yükleyip bedavadan oturup çekip gitsen,o kişinin alacağını kanun yoluyla alması imkansıza yakın veya alabilse bile alacağından daha büyük masraf yapması gerekir.Tabi bu tür dolandırcılığın bile bazı püf noktaları,hesabı kitabı var,durumu genel hatlarıyla anlattım.
Yer İmleri