Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 695/1014 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, ''Man Adası'ndaki paraları ispat edemezsen boğazına ne takacağız göreceksin' dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...oreceksin.html

Sn.Basbakan,

Bu bakan'in alet takacagini soyledigi kisi Ana Muhalefet Partisi Genel Baskani.

Anayasal sinirlar icinde en iyi korunmasi gereken birine bunu takan, biz sade yurttaslara ne takar, hic dusundunuz mu ?

Adam kime ne takiyor bir bakin.

Kimse diyor mu, bu nasil laf.

Ayip degilmi diye soran varmi ?

Vatandasiz biz vatandas, bizi degil hukuk adalet, adliyedeki mubasir bile takmaz.
    Yau bu ekipte haysiyet saygı ve gram Allah korkusu yok, hırsızlık, rüşvet...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Var tabiki,orada da yatirimlarim var.

Ben kislari Turkiye'de yazlari orada yasiyorum halen.

Turkiye topragimiz uzak kalmak kolay degil.
    En güzeli, sizin yerinizde olsam zamanımın daha büyük kısmını yurt dışında geçirirdim. En azından buradan uzak olunca abuk sabuk ülke mevzularıyla sinirlerimi bozmazdım. Uzakta olunca tv açıp neler oluyor diye bakmazdım bile.

3. Arkadaşlar konumuz konut;eğer islam coğrafyasında bu olan biten savaş kıyam olmasa buradan Bukadar konut almayacaklar ve fiyatlar buralara tasmayacakti

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

4.  Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Tam kesin %1 lik kesimdensindir diyecektim,
    Aşağıdaki mesajı görüp şaştım.
    Kendinin de 24 yıldır ABD de olduğunu yazmışsın sevgili ahmet,
    Valla ne içiyorsan güzel kafası var, ben de istiyorum aynından.
    Sana sorunu bedavaya ifade edeyim; (Normalde bunun için para alırım)
    Uzun yıılardır Türkiye den uzakta ama burayı yaşamak özlemindesin.
    Bu gözlükle bakıyor, yazıyorsun.
    Bu duygunu yenemediğin sürece burada olamadığın gibi asla orada da olamayacak, iki arada bir derede yaşayıp gideceksin, dikkat et.
    İnsanımızın sorunlarından biri bu:
    Ahmetg gibi sağlıklı ve uzlaşıyla kopamıyoruz...
    Gurbete giden köyündeki gibi yaşıyor.
    Çocuğunu evlendiren üst dairede oturtuyor.
    Üniversiteye gönderen aynı şehre taşınıyor.
    Hayatı hiç tüketmemek, çocukları hiç büyütmemek, hep o küçük köyünde yaşamak istiyor içten içe.
    Yaşamdaki (maddi-manevi) başarının temeli değişime adaptasyondur. (evrim)
    Bunu yapamadığın sürece mutlu olamaz-edemezsin.
    Eğer oradaysan, orayı yaşa, oradayken burayı yaşamaya çalışınca, fikir yürütünce insanlara suni geliyor. O yüzden birçok kişiye antipatik geliyorsun.
    Özetle, uzaklardaaaan burasıyla ilgili yargıya varırken ufak at.
    Sayın üye bu adamı ciddiye alıp lütfen klavyenizi eskitmeyiniz,adam forumu okumuyor,sadece saçmalayıp gidiyor,daha 2 sayfa evvel 50 elektronik mühendisi Aselsan dan Hollanda ya gitti diye haber vardı Sayın Cb kendisi beyin göçü veriyoruz diyor bu Keçiören li burada bık,bık yapıyor

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    fanatik ateist cok var amerikada

Turkiyeden turk kulturunden islamdan nefret ediyorlar turkluklerinden de nefret ediyorlar

cogu amerikalilarla evli pek Turklerle de gorusmuyorlar zaten

ama ben cok tanidim.

Yurtdisinda goremeyeceginiz tek Turk cesidi kaliteli Turk tur. Onlar asla Turkiye yi terketmiyor. ASLA.
    Terk etmiyor değil edemiyordur.Çalıp çırpmadığı için göç edebilecek maddi güce sahip değildir,magandalar yüzünden mücadele gücü kalmadığı için cesaret edemiyordur,zaten kalitesinin bir önemi olmadığı için kaliteli olduğunu bile farkında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Terk etmiyor değil edemiyordur.Çalıp çırpmadığı için göç edebilecek maddi güce sahip değildir,magandalar yüzünden mücadele gücü kalmadığı için cesaret edemiyordur,zaten kalitesinin bir önemi olmadığı için kaliteli olduğunu bile farkında değildir.
    Bence de, gercekler bunlar maalesef.

7. Kiracı sorunu yaşayanların anlattıklarına katılıyorum.Kira gelirini hesaplayarak yatırım amaçlı ev hayali batmanıza sebep olabilir.Kiracı da aşk ve iş gibi kısmete dayalıdır.
    Kira geliriyle kredisini ödediğim eve kira,aidat hatta merkezi sistem olduğu için gaz borcu üstüme kaldığında hayatımın ilk ve son kira getirisine dayaklı gayrimenkul tecrübemi edinmiştim.Borçlarına karşılık senet bile almıştım ancak avukata gittiğimde üzerine avukat,mahkeme,icra masraflarını görüp,bunları yıllar sonra bile hiçbir şekilde tahsil edememe ihtimali olduğunu öğrendikten sonra kredi borcu nedeniyle evi yok pahasına satmak zorunda kalmıştım.Ayrıca sonradan öğrendiğim kadarıyla bu aklı da kendisine bir emlakçı vermiş.Sahtekarlar biliyorlar ki mafya ve maddi gücü olmayan birinin evinde oturduğun takdirde masrafları da ev sahibine yükleyip bedavadan oturup çekip gitsen,o kişinin alacağını kanun yoluyla alması imkansıza yakın veya alabilse bile alacağından daha büyük masraf yapması gerekir.Tabi bu tür dolandırcılığın bile bazı püf noktaları,hesabı kitabı var,durumu genel hatlarıyla anlattım.

8.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Kiracı sorunu yaşayanların anlattıklarına katılıyorum.Kira gelirini hesaplayarak yatırım amaçlı ev hayali batmanıza sebep olabilir.Kiracı da aşk ve iş gibi kısmete dayalıdır.
    Kira geliriyle kredisini ödediğim eve kira,aidat hatta merkezi sistem olduğu için gaz borcu üstüme kaldığında hayatımın ilk ve son kira getirisine dayaklı gayrimenkul tecrübemi edinmiştim.Borçlarına karşılık senet bile almıştım ancak avukata gittiğimde üzerine avukat,mahkeme,icra masraflarını görüp,bunları yıllar sonra bile hiçbir şekilde tahsil edememe ihtimali olduğunu öğrendikten sonra kredi borcu nedeniyle evi yok pahasına satmak zorunda kalmıştım.Ayrıca sonradan öğrendiğim kadarıyla bu aklı da kendisine bir emlakçı vermiş.Sahtekarlar biliyorlar ki mafya ve maddi gücü olmayan birinin evinde oturduğun takdirde masrafları da ev sahibine yükleyip bedavadan oturup çekip gitsen,o kişinin alacağını kanun yoluyla alması imkansıza yakın veya alabilse bile alacağından daha büyük masraf yapması gerekir.Tabi bu tür dolandırcılığın bile bazı püf noktaları,hesabı kitabı var,durumu genel hatlarıyla anlattım.
    Hayret,

Oysaki fotografiniz, hic kul yutmaz birine benziyor..

Sayfa 695/1014 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •