Bankalar borsacılara kredi açmaz ise esas sorun o zaman başlar bence.
Printable View
Bankalar borsacılara kredi açmaz ise esas sorun o zaman başlar bence.
Borsaya havadan para kazanıp aklamak isteyenler ve kumarbazlar gelir seçimlere kadar.
Aklı olan güvenli limanda bekler.
CDS ler 812 görmüş.
bam bam spor , badem spora karşı sinemalarda.:)
1 senede doların %40 artmaması ihtimali yok, enflasyon ortada... dolardan çıkıp %40 getiriye kendini kitlemek şu hiperenflasyon ortamında çok saçma olur....
tersi için tek ihtimal dolar iyice çığrından çıktığında artık elleri mecbur 94 Çiller dönemi gibi gerçekten süper faizli, 3aylık net %50 vs gibi bir süperbono çıkarmaları... ama onun için de zaten paranın serbest olması lazım...
Şuan global borsalar kırmızı ..
Şahsi düşüncem kırmızılar azalır veya yeşile döner yönünde bakalım
SPOT, Bu BOFA sattıklarını yukarıdan kolaylıkla alabilen bir kurum,
https://i.hizliresim.com/ju0i3hf.PNG
Yabancılar Eurobond da satıyormuş. Risk primi üzerine ABD faizi oluyor fiyat. Dibe vurunca ondan alınabilir. Zamanında %25 i buldu diye hatırlıyorum eurobond faizi ama 5-6 yıl beklemek gerekiyor. Ev yerine o tip bir şey alınabilir fırsat çıkar ise.
Onceden haber alıp satıs yapan abiler bugun sattıgı malı yerine koyuyor haberiniz OLSUN.
Harç bitti yapı paydos formasyonları var çoğu sanayide.
Borsa bu, iner de çıkar da derler umurlarında olmaz. Borsa üvey evlat.
Hocam o da zor geçiçi çözüm düzelmez ancak seçime giderken bir rahatlama kandırmacadan başka bir şey olmaz ekonomik ve sosyal reformlar lazım o da artık bunlarla olacak iş değil değişimle olur bugün değişim olsun alınacak reformlarla her şey kendiliğinden yoluna girer millet doların peşini bırakır biste gider.
Bundan sonra böyle yata yata yaz tatili.Rezervasyon yaptırmadıysan beklersin tekkeyi.Nasrettin Hoca her zaman haklıdır.Parayı veren düdüğü çalar.
BBHT'ye çıkan biri insanlar fiyatı artmamış ürünleri araştırıp kredi kartı ile alıyor dedi.
Genelde çoğunluk o şekilde davranıyor, ben de puan, chip vs tamamlayayım diye ıvır zıvır alıyorum. Malzemeden ucuz ürünler kalmış.
Akşam pazarı yaklaşıyor, yavaştan poz. kapamalar başlarsa, robotları da tetiklerse üffff devre kedici ne datlu olur be memedabi yanına da kol böreği yedik mi afiyetle üfff
Sen uyardıydın abi vob yapmayın diye, günah bizden gitti
Ben her ne olursa olsun geceye poz. taşımıycam :drunk:
akşam pazarı yaklaşıyor :))
ezerlerse karışmam :) mal kıymetli bu ara :)
Makas 55 puana kadar geldi. Nerdeyse sırf kafadan 100 puan.
Halen nasıl eksiyiz inanılır gibi değil gerçekten
Uçmak istiyoruz agalar :) bunlar ise gömmeye çalışıyor
gömmeyeni gömerler bebeğim :))))
Tıpası yiğen gömsünde görelim ne çaktı diyelim
ISCTR bedelsiz de güme gitti ne kadar zamandır bekleniyordu.
Ne çaktı demezsem
Ne aldılar derim bak ona göre hazırmısın bozkurtum :whistling:
Şunu netliğe kavuşturamadık...
Aracı kurumum ısrarla takasbank payı ve saklama payı ; yüzbinde 6.5 diyor.
sadece takasbank yüzbinde 4 diyor..
komisyon verenler bunlar dahil mi oran aldılar?
ABD Tüfe verisi işleri bozdu.
Yükselecek endeks yükselemiyor. Gelecek hafta da bunun etkisi sürer.
Longlar biraz bekleyecek gibi.
vay ı.k çocuğu vay resmen sabrımı zorluyor ulan emeğe saygı -3 den dün artıya gece -3 den yiine artıya geçtik halen nispet yapar gibi -2 yanıyor
Valla arkadaş şu -2 den serbest satış gönderen resmen küfür etmiş gibi hissediyorum bana
hattı koruyun boğacıklarım delmek için yırtınıyor lavuk
bozkurt saldırı başlıyor
devre kesicileri çalıştıracak bu gidiş ile.
Baraj kapaklari acildi
pıst 100 de 2560 altı haftalık kapanışlarda benim graflarda 2500-2490 bandına yolculuk başlar
Dayı 30 tane hisseyi incelediniz mi hangisi ne durumda karambole mi.poz aliyonuz neyi kafa aliyonuz dayi
Karpuz alırken bile inceleyen ahaliye soru
3 dene abka bozkur ve ayhan için long atmıştım 0 iken vob 3 dene de -2,46 soktu :) zevke getirdi itne
-2,62 an itibariyle aktifen 9 tane daha sallıyorum bu arkadeşler adına