Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    dayı

dün gece uyardılar

sonra biz battık borçlu kaldık diye ağlayanlar boşuna ağlamasın bu kadar insaflı olmak fazla olsada napalım böyle dayı

Yıkıyorum abi masayı, selavat getir
    Hamdım Piştim Yandım

Kapanışta 293 üstüne atmazsa, iş zor.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bu aygaz grafik pahalı gibi ama ucuz şirket...

Şimdi merak ettiğim bir soru var. Tamamen sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
    Ges 15 haziranda yüzde 40 ortalama getiri ile minimum 1 yıl kalma şartıyla açıklandı varsayalım.
    Borsadan dövizden çektik parayı koyduk ges e
    Seneye 15 hazirana kadar kitlendik oraya. Mart ayının sonuna doğru da seçim yapıldı ve hükümet değişimi ile (farz edelim güven duyulan bir hükümet oldu.) bu seçim sonuçları ile ralli yapsa borsa. Bizler hapis kalmış olacağız açıklanacak geste. Bu işin doğru kararı ne olur?
    Yani karar verirken nasıl düşünmeli.
    Tamamen hayali durumlar için fikir sorduğum için kusura bakmayın!!!

Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Taşınan Açıklar kalmamış gibi, biraz THYAO YKBNK ve VAKBN taşınmış, herkesi yükselişe inandırmışlar ya da düşüşler fırsata çevrilip pozisyonlar kapanmış olmalı,

6. Abi biz kelebek misali bi gün yaşıyoruz. Burdaki arkadaşların çoğu üüüle
    Mesela bana akşam pazarı ucuzluğu olursa yeterli
    Bence siz onu profesyonel bir fon yöneticisiyle görüşün
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu aygaz grafik pahalı gibi ama ucuz şirket...
    KAP açıklaması vardı elindeki elektrik şirketleri Türpraş'a verip ondan yeni ihrac edilecek Tüpraş hissesi alacak, ama daha SPK onaylamadı.

SAHOL benzer işlemi yapmıştı, Aksigorta'dan Akbank hisssesi alıp yerine SAHOL verdiler sonradan vergi cezası geldi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Şimdi merak ettiğim bir soru var. Tamamen sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
    Ges 15 haziranda yüzde 40 ortalama getiri ile minimum 1 yıl kalma şartıyla açıklandı varsayalım.
    Borsadan dövizden çektik parayı koyduk ges e
    Seneye 15 hazirana kadar kitlendik oraya. Mart ayının sonuna doğru da seçim yapıldı ve hükümet değişimi ile (farz edelim güven duyulan bir hükümet oldu.) bu seçim sonuçları ile ralli yapsa borsa. Bizler hapis kalmış olacağız açıklanacak geste. Bu işin doğru kararı ne olur?
    Yani karar verirken nasıl düşünmeli.
    Tamamen hayali durumlar için fikir sorduğum için kusura bakmayın!!!

Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok doğru sn. Knuck ben de tam onu düşünüyordum kısmen diyelim ki seçim kararı açıklandı tarihi belli oldu borsaya dolara kkkm gese nasıl bir etkisi olur?
    Sorunuza gelince bence seçime kadar kur için elinden geleni yapmaya çalışacaklar ama nafile kur koruma önümüzde işte örnek olarak hele hiç tutmaz gibi enflasyon oranın üzerinde (Kendi belirledikleri enflasyon) yüzde kaç koyarak gesi işleme koyacaklar millet yemez bence. Bu iş anca seçim ve sonrasında oluşacak bir değişimle çözülür yoksa sittin zaman düzelmez.

Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •