Sayfa 696/1000 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bankalar borsacılara kredi açmaz ise esas sorun o zaman başlar bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Borsaya havadan para kazanıp aklamak isteyenler ve kumarbazlar gelir seçimlere kadar.

Aklı olan güvenli limanda bekler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herşey olabilü, bi habere bakar, memedabinin dediği gibi bir gecede şakkadanak ahanda anektar gitti.
    akşam pazarında bende flate geçecem, kâr zarar nasipte ne varsa artık.
    hala para sayma makinası istemiyor musun

4.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Şimdi merak ettiğim bir soru var. Tamamen sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
    Ges 15 haziranda yüzde 40 ortalama getiri ile minimum 1 yıl kalma şartıyla açıklandı varsayalım.
    Borsadan dövizden çektik parayı koyduk ges e
    Seneye 15 hazirana kadar kitlendik oraya. Mart ayının sonuna doğru da seçim yapıldı ve hükümet değişimi ile (farz edelim güven duyulan bir hükümet oldu.) bu seçim sonuçları ile ralli yapsa borsa. Bizler hapis kalmış olacağız açıklanacak geste. Bu işin doğru kararı ne olur?
    Yani karar verirken nasıl düşünmeli.
    Tamamen hayali durumlar için fikir sorduğum için kusura bakmayın!!!

Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu soruyu yanıtlayabilmek zor... KKM ilk çıktığında da buna kim para yatırır diyenler vardı, en çok getiri sağlayanlar KKM ye ilk günlerde girenler oldu.

5. CDS ler 812 görmüş.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    hala para sayma makinası istemiyor musun

Kemik sesini bekliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7. bam bam spor , badem spora karşı sinemalarda.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Şimdi merak ettiğim bir soru var. Tamamen sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
    Ges 15 haziranda yüzde 40 ortalama getiri ile minimum 1 yıl kalma şartıyla açıklandı varsayalım.
    Borsadan dövizden çektik parayı koyduk ges e
    Seneye 15 hazirana kadar kitlendik oraya. Mart ayının sonuna doğru da seçim yapıldı ve hükümet değişimi ile (farz edelim güven duyulan bir hükümet oldu.) bu seçim sonuçları ile ralli yapsa borsa. Bizler hapis kalmış olacağız açıklanacak geste. Bu işin doğru kararı ne olur?
    Yani karar verirken nasıl düşünmeli.
    Tamamen hayali durumlar için fikir sorduğum için kusura bakmayın!!!

Saygılar.
    i
    1 senede doların %40 artmaması ihtimali yok, enflasyon ortada... dolardan çıkıp %40 getiriye kendini kitlemek şu hiperenflasyon ortamında çok saçma olur....

tersi için tek ihtimal dolar iyice çığrından çıktığında artık elleri mecbur 94 Çiller dönemi gibi gerçekten süper faizli, 3aylık net %50 vs gibi bir süperbono çıkarmaları... ama onun için de zaten paranın serbest olması lazım...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 696/1000 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •