çok güvenilen bir şirket sonradan güvenilmez oluyor...
Printable View
keko adam olup benim attığım fotolara da bir yorum yapacak mısın ? elinize göre konuşuıyorsunuz olm işte fotoları attım gören görmek isteyen niyetinizi sorgular metiyeler dizdiğiniz atatp den satıp kaçtığını gibi berkosana 1-3 yıl vade de yürüyecek bebek diyorsun ya kaçta kaçacaksınız :)
Tek bir tane "yerin dibine batırma" mesajımı bulamadın değil mi ?...O diğer kıdemli müritin de bulamamış, sus pus olmuştu...
Neyse...Yeterince başlığı kirlettik ve bu tartışmanın hiç kimseye faydası yok...Herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar...Sonuçta sizin kazanmanızdan bana ya da buradaki herhangi bir yatırımcıya fayda da zarar da gelmez, herkesin kararı ve sonuçları kendine...
Saygı ve hürmetlerimle
şirkete prıl prıl derken sonradan bilançolara vasat demen zaten yerin dibine sokmaktır...ama bunu öyle cahiller gibi yapmamışsın...okumuş ve akılı bir insan edası ile yapmışsın...yine geçmişte yönetime ve bana övgüler dizerken sonradan şirketi ve beni kötülemen de tam bir tezat...ben bunu hissenin elinde olup olmamasına bağlıyorum..zaten her şey ortadır...arşiv denilen bir şey var...yazdıkların silinmiyor...hepsini ortaya dizince yatırımcı her şeyi anlıyor...
bundan sonra da konuşacak ve tartışacak bir konu kalmadı...senin de yolun açık olsun...umarım altın fonundan iyi kazanırsın (bende de ciddi miktarda var )...ben kazanan insanları severim..çünkü kazanan insandan kolay kolay zarar gelmez...
tolstoy ,cahiller ile tartışırken söylediğin her söz ateşe atılmış bir odundur der...
aynı şekilde imam gazali de cahiller ile tartışmaya girmeyin çünkü bu güne kadar kazanamadım demiştir...
burada akılı ve seviyeli insanlar ile her türlü fikir alış verişlerine de düzeyli bir tartışmaya da her zaman varım...ama küfürbaz ve cahiller ile aynı şeyi yapmak gereksizdir...zaten öylelerini de banlıyorum gidiyor...
sayın hissedarxd dostumuz düzeyli bir insan olduğu her halinden belli oluyor..o yüzden de onun ile tartışmamız bu gün son bulmuştur...umuyorum ki bundan sonra tekrardan alevlenmez...ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
https://i.hizliresim.com/nk3o2sx.png
Sektörde berkosan..
bilançoları gördükten sonra akıllı yatırımcı galiba berkosanın değerinin farkına varmış bu gün....:kahkah: borsadaki benim sırası ile baktığım ilk 10 hisse ile karşılaştırdığımızda berkosan zaten farkını ortaya koyuyordu...10 hisseden sonra yaklaşık bir o kadarını daha paylaşmış idim..onlar da sırasıyla öyleydi..onlar da ilk 10 dan pek farklı değildi...berkosan bana göre gelen bilançolardan sonra altın gibi parlıyor...piyasadaki üstadlar ( ben değilim....:) ) yavaş yavaş berkosanı gündemlerine almaya başlayabilirler...bakalım neler olacak ??
yine aynı şeyi yapıyorsun algıcı mptezel keko bir gün yeşil görünce boş boş konuşuyorsun
ben sana güzel gelen bilançoları yazayım da boş yapma lavk
bimas aefes mavi grsel ttrak glryh gerel orge yeotk bucim naten alves
Nakit çıkışı makine ve teçhizat alımından kaynaklı..
Şirket borcu sevmiyor cash para ile yatırıma devam ediyor..
Sizin saçma sapan kavganızı çekmek zorundamiyiz hisse batmış gitmiş siz kendinizi batırmayın susun artık yeter
neyin ne olduğu belli kardeş her gün bir görsel yada yazı ile gelip mavi boncuk dağıtıyorlar isteyen toplasın :)
sabah yine amatörce yeşil görünce havalara girdi höstadların höstadı keko kapanışta yok ortada
bunların sıkıntısı şu ellerine göre konuşurlara ellerinde olduğu için yazarlarr çizerler hikaye anlatırlar eski kağıtlarından iyi bilirim.
piyasa okumasını bilmezler şuan xbank xulaştırma bazı endeks kağıtları ve tekniği iyi yanlar gidiyor ve gidecek
şu piyasada gidemeyen bilanço ayağına alıp sürdüklerini ve kağıdın piyasaya ayak uyduramağını düzeltmenin bitmediğini göremedikleri için böyleler neyse mavi boncuk toplamaya devam etsinler ben teknikte dönüş gördüğümde yazarım
https://www.youtube.com/live/XSyYaOICs8k?feature=shared
30.dakikadan sonra stockeys programı ike yapılan tablo..
https://i.hizliresim.com/eo244ea.png
Tuncay tursucu’nun radarına da girdik👏👏
dün bu yorumu yapmıştım ,akşama tuncay turşucu gündemine almış...:kahkah: yakında diğer üstadlar da (bu ben değilim :yes: )twiteerda da , youtubede de tek tek ortaya çıkıp berkosanın adını vermeye başlarlar...işte görüyorsunuz cahil ,köylü kekonun farkını....keko bu günü değil yarınları görerek konuşur...:yes:
bu arada bu gün moralim çok yüksek...arkadaşlar da şu agresif adam günlerdir fino gibi hep peşinde koşuyor ,cevap da ver cevap da ver diyormuş...haline acıdım ...o yüzden de bu gün soracağı soruya sadece bir kez cevap vereceğim...ardından da tekrardan onu banlayacağım...sorusu neyse gelip sorsun ben de cevabını yazayım...unutmasın sadece bir soru ve karşılığında da tek cevabım olacak...hatta öngörümü de bu konuda da çalıştırmak istiyorum....soracağı soruya yine onun ağzından (geçmişte söyledikleri ile )cevap vereceğim...:)
soracağı soruyu bilmek ve ardından da onun dilinden cevap verme iddiası sanırım ancak bir kekoya mahsus olabilir...:yes: bakalım bu öngörümüz de gerçekleşecek mi ?? akşama kadar bekliyorum sorusunu...seans bitiminde sorduysa sordu..sormaz ise o hakkını kayıp edecek ve tekrardan banlayacağım onu...
hakaret içermeyen ve insanca yapılacak her diyaloğa hazırım...ama amacı sadece hakaret olan cahil insanlar ile uğraşamam...şimdiden söyleyeyim...hissedarxd ile medenice tartıştık ve sonuçta bazı şeyler ortaya çıktı..tartışmamız da bitti...düzeyli bir tartışma oldu...o tür tartışmalara her zaman varım...
ya keko yine böyle üst perdeden boş boş konuşmalar falan gözün gördü mü foto attım 2 gün önce güzellemeler yaptığın atatpyi de sattın kaçtın fotolarda yazışmalar mevcut tarih 9 ocak 2024 yani geçen sene değil :) ee adama sormazlar mı aynı şeyleri yazdığınız kağıdı niye satıp kaçtınız elinizde ne varsa ona göre güzellemeler yaptınız ben insan gibi sordum cevap verip vermemek senin şerefine kalmış varsa ?
gelelim kazançkapısı denen analizciye 90 da trade ederken malsız kaldı geldi köpük dedi ekibiyle algı yaptı hani enerji sertifikasında ilk'ti falan dedi evet borsada işlem yapan şirket olarak tek onunla da derdim budur varsa adamlığı oda cevap verir
oldu mu kekocan anladın mı derdimizi
bana sorunu sor dedim ama birşey sormamışsın..ben iki gün önce paylaştığın şeye bakmadım...biliyorsun banlısın bende..şimdi banını kaldırmışım...daha önce paylaştığın neyse onu getir tekrardan sor...seni bekliyorum akşama kadar...sormazsan benden de cevap bekleme....sonrasında banlarım tekrardan görmem yazdıklarını ona göre...
bu paylaşımında gördüğüm kadarıyla atatp ile ilgili soruyorsun...o halde söz verdiğim gibi sana senin geçmişte söylediklerin ile cevap vereceğim ki kekonun bir farkı olsun vede bu konudaki öngörüsü de gerçekleşmiş olsun..:yes: artık bundan sonra kekoya gelecekten haber veren kahin mi dersin ?? hasta mı dersin ?? hüstad mı dersin ?? şeyh mi dersin ?? karar senindir..
https://i.hizliresim.com/juh9271.jpg
yaptığın paylaşımda güya atatp için hikaye uydurduğumu ve çok saçma hedefler verdiğimi ima etmişsin...ama kendi ağzın ile bir başkasına yine telegramdan cevap yazarken 400 tl hedef vermişsin..bir de o meşhur tekniğini de konuşturmuşsun...önce atatp 220 olacak sonra düzeltip 400 e gidecek demişsin..ama biliyorsun öyle olmadı 170 ten döndü...
bundan sonrasına da yatırımcı karar versin...sanırım bu telegramdaki kendi sözlerin senin sormak istediğin tüm sorulara cevap verebilecek niteliktedir...akıllı yatırımcı zaten neyin ne olduğunu rahatlıkla anlayabilir...
söz verdiğim gibi cevabımı verdim ve artık seni banlıyorum....
ah keko vah keko bu yazım kazanckapısınaydı ve dayanamayıp teknik baskıdan satıp çıktılar yüzde 10 kar ile gelsin cevap versin twit attıklarından aldığı sattığı zaman orda aylarca bekle ufacık kar'a sat :)
sen boşver turex'i şimdi metiyeteler dizdiğin atatp gibi berkosana da yazıyorsun ya kaçta satacaksın görsel orda kaynak orda senin gibi kaçamak cevaplar vermiyorum
benim atatp'ye verdiğim rakam 170 düzeltmesinde idi zaten teknik düzeltsin seyredeersin ilk yanlardan teknoloji bilişim ve takası tekniği iyi yanlar tepki verecek senn rahat ol
gerçekten sağlıklı düşünüp düzgün cevaplar veremiyorsun
ah keko ah yine kaçamak cevaplar noldu bir zamanlar metiyeler dizdiğin atatp'yi satmayacağım diyip kaçtığın gibi berkosanı kaçta satıp kaçacaksın aynı metiyeeleri yazıyorsunda :kahkah:
sağlıklı bir birey gibi davran kaçmadan cevap ver korkma ya karizmanız çiziliyor diye :)
bu konuyu sık sık gündeme getiriyorsun...bu forumu geçmişe doğru okusaydın bunun cevabını belki de 50 defa görürdün...senin için bir kere daha yazayım : ben potansiyeli olmayan hisselere yatırım yapmam...yorum da yapmam...sabrımın el verdiği kadar veya daha iyisini buluncaya kadar tutarım...kimseye bir süre garantisi vermiyorum , veremem de...bir günün garantisini veremeyen bir yatırımcı kitlesine ben şu kadar zaman veya şu fiyata kadar hissede kalacam diyemem...bu cümleyi girdiğim her hissede defalarca tekrarlıyorum...atatpnin potansiyeli yüksektir ama beklentileri ile ilgili somut gelişmelerin peyder pey gelmesi gerekiyor...o vakit benim söylediğim 310 tl ve senin de söylediğin 400 tl fiyatları da görülür...bunun için sabır edilmesi gerekiyor...
atatp yi ben 123 ten verdim benden sonra 170 zirvesini tekrardan gördü..geçen hafta 140 ın üzerinde idi..şu saatte de 136 fiyatındadır...geçmişte ben gesanları en yüksek 230 dan sattım en yakın dostum bununla yetinmedi bir kaç ay daha tuttuktan sonra gidip 440 tan sattı...herkes nasibi kadar faydalanıyor...
altı boş bir hisseye yorum yapmam...fikirlerimi de açıkça yazıyorum...isteyen alır ,isteyen satar ,isteyen de tutar...benim ne zaman kadar veya hangi fiyata kadar tutacağım kocaman bir ??? işaretidir...kimse bana güvenerekten iş yapmasın...mesuliyet kabul etmem..bir faydam oluyorsa sadece dua talep ediyorum....istemeden bir zararım olmuş ise de bedua edilmesin yeterdir..
bu cevap sana yeterli olmalıdır...artık sana cevap yazamayacağım ....şu anda da banlıyorum...sanırım senin de soracak bir şeyin kalmadı...
ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=nnLppYvlc0c
tacirlerin ekonomi uzmanı sayın mehmet aşçıoğlunu fırsat buldukça dinlerim...kendisine çok değer veriyorum...bu videoda kendisi gelen bilançoların çok kötü geldiğini , geçen yıldan fazla kar eden şirketlerin iki elin parmakları kadar olduğunu söylüyor...aşağı yukarı geçen gün yaptığım basit bir istatistiki teyit ediyor...isteyenler videonun kalan kısımlarını da izleyebilir...zaman buldukça bu tür videoları da izliyorum...her gün bir şeyler öğrenmek istiyorum..
evet arkadaşlar geçmişte bana müneccim, pazarlamacı ,spek adamı, hikayeci ,masalcı ,deli ,demişlerdi...ama dün bir de hasta ismini edinmiştim...bu gün ise turşucu ve agresif tahminlerim de çok ilginç oldu...bu gün yaptığım tahminler artık bana hangi ismi getirir bilemiyorum...:kahkah: ( ben bana şeyh denilmesini tercih ederim...nasıl olsa hazır da bir sürü müritlerim de varken ,tekkem de hazırda bekliyorken çok iyi olur....:yes: )
bu borsa forumlarında 14 yıldır yazıyorum...deyim yerinde ise feleğin çemberinden geçtik...çok şükür az çok bir tecrübemiz oldu...
berkosan bebeğimiz ise büyümesine devam ediyor...su akar yolunu bulur...fiyat eninde sonunda temelin gösterdiği yere ya gider yada iner...berkosanın bedelsiz potansiyeli de artıyor...bir kaç yıl daha bedelsiz vermemesini temenni ediyorum...ileride sırf bu potansiyel için bile hisse alacak yatırımcılar olacaktır...
bilançoların berbat geldiği bu günlerde berkosan önümüzdeki günlerde daha başka üstadların da diline düşecektir..bunlar önce toplayacak ondan sonrada fiyat olarak hisseyi yukarı koparacaklardır...ama şu anda gözümüz fiyatta değil...temel olarak olgunlaşmasında...yurtiçi ve yurtdışı piyasaların canlanması sonrası berkosana yansıyacak olumlu gelişmelere odaklanıyorum...bu sermaye ile o karlılık ile asıl hikaye o vakit başlayacak...geleceğe odaklanıyorum..o yüzden de sık sık 1-3 yıllık bir süreyi işaret ediyorum...bakalım nasibimizde neler olacak ?? sabır sabır sabır....
Bu bebek büyür de, biz büyümesine sabır gösterebilir miyiz, bilemiyorum. İşaret edilen 1-3 yıl sürede Sayın Keko satmayıp sabrederse, ben de ederim.:kmk: