Sayfa 697/882 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte prıl prıl derken sonradan da vasat demişsin... kötünün nazikçe adı vasattır...
    Tek bir tane "yerin dibine batırma" mesajımı bulamadın değil mi ?...O diğer kıdemli müritin de bulamamış, sus pus olmuştu...

Neyse...Yeterince başlığı kirlettik ve bu tartışmanın hiç kimseye faydası yok...Herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar...Sonuçta sizin kazanmanızdan bana ya da buradaki herhangi bir yatırımcıya fayda da zarar da gelmez, herkesin kararı ve sonuçları kendine...

Saygı ve hürmetlerimle
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tek bir tane "yerin dibine batırma" mesajımı bulamadın değil mi ?...O diğer kıdemli müritin de bulamamış, sus pus olmuştu...

Neyse...Yeterince başlığı kirlettik ve bu tartışmanın hiç kimseye faydası yok...Herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar...Sonuçta sizin kazanmanızdan bana ya da buradaki herhangi bir yatırımcıya fayda da zarar da gelmez, herkesin kararı ve sonuçları kendine...

Saygı ve hürmetlerimle
    şirkete prıl prıl derken sonradan bilançolara vasat demen zaten yerin dibine sokmaktır...ama bunu öyle cahiller gibi yapmamışsın...okumuş ve akılı bir insan edası ile yapmışsın...yine geçmişte yönetime ve bana övgüler dizerken sonradan şirketi ve beni kötülemen de tam bir tezat...ben bunu hissenin elinde olup olmamasına bağlıyorum..zaten her şey ortadır...arşiv denilen bir şey var...yazdıkların silinmiyor...hepsini ortaya dizince yatırımcı her şeyi anlıyor...

bundan sonra da konuşacak ve tartışacak bir konu kalmadı...senin de yolun açık olsun...umarım altın fonundan iyi kazanırsın (bende de ciddi miktarda var )...ben kazanan insanları severim..çünkü kazanan insandan kolay kolay zarar gelmez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. tolstoy ,cahiller ile tartışırken söylediğin her söz ateşe atılmış bir odundur der...
    aynı şekilde imam gazali de cahiller ile tartışmaya girmeyin çünkü bu güne kadar kazanamadım demiştir...

burada akılı ve seviyeli insanlar ile her türlü fikir alış verişlerine de düzeyli bir tartışmaya da her zaman varım...ama küfürbaz ve cahiller ile aynı şeyi yapmak gereksizdir...zaten öylelerini de banlıyorum gidiyor...

sayın hissedarxd dostumuz düzeyli bir insan olduğu her halinden belli oluyor..o yüzden de onun ile tartışmamız bu gün son bulmuştur...umuyorum ki bundan sonra tekrardan alevlenmez...ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sektörde berkosan..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku

Sektörde berkosan..
    bilançoları gördükten sonra akıllı yatırımcı galiba berkosanın değerinin farkına varmış bu gün.... borsadaki benim sırası ile baktığım ilk 10 hisse ile karşılaştırdığımızda berkosan zaten farkını ortaya koyuyordu...10 hisseden sonra yaklaşık bir o kadarını daha paylaşmış idim..onlar da sırasıyla öyleydi..onlar da ilk 10 dan pek farklı değildi...berkosan bana göre gelen bilançolardan sonra altın gibi parlıyor...piyasadaki üstadlar ( ben değilim.... ) yavaş yavaş berkosanı gündemlerine almaya başlayabilirler...bakalım neler olacak ??

6. yine aynı şeyi yapıyorsun algıcı mptezel keko bir gün yeşil görünce boş boş konuşuyorsun

ben sana güzel gelen bilançoları yazayım da boş yapma lavk

bimas aefes mavi grsel ttrak glryh gerel orge yeotk bucim naten alves

Sayfa 697/882 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •