Originally Posted by
Hissedarxd
Tek bir tane "yerin dibine batırma" mesajımı bulamadın değil mi ?...O diğer kıdemli müritin de bulamamış, sus pus olmuştu...
Neyse...Yeterince başlığı kirlettik ve bu tartışmanın hiç kimseye faydası yok...Herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar...Sonuçta sizin kazanmanızdan bana ya da buradaki herhangi bir yatırımcıya fayda da zarar da gelmez, herkesin kararı ve sonuçları kendine...
Saygı ve hürmetlerimle
şirkete prıl prıl derken sonradan bilançolara vasat demen zaten yerin dibine sokmaktır...ama bunu öyle cahiller gibi yapmamışsın...okumuş ve akılı bir insan edası ile yapmışsın...yine geçmişte yönetime ve bana övgüler dizerken sonradan şirketi ve beni kötülemen de tam bir tezat...ben bunu hissenin elinde olup olmamasına bağlıyorum..zaten her şey ortadır...arşiv denilen bir şey var...yazdıkların silinmiyor...hepsini ortaya dizince yatırımcı her şeyi anlıyor...
bundan sonra da konuşacak ve tartışacak bir konu kalmadı...senin de yolun açık olsun...umarım altın fonundan iyi kazanırsın (bende de ciddi miktarda var )...ben kazanan insanları severim..çünkü kazanan insandan kolay kolay zarar gelmez...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri