Niye zarar etsin ki?
Pozisyon açmıyor..
Adam memur.. mesai de .. boş zamanlarında laga-luga..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Niye zarar etsin ki?
Pozisyon açmıyor..
Adam memur.. mesai de .. boş zamanlarında laga-luga..
DEFOL GİT...BAK NE DEMİŞİM.önceden yazıyorum...zaten bu rakam ifade eden son.pozisyonumdu.....SİSTEM AL VERİRSE: TÜMDEN STOPLOSS...SİSTEM 12 EKİMDE AL ....
kamuoyuna sistem al verdi mi diyeceğim....sonuçta son poz.noktasını yazmadan LONG dayanaklarımı yazmışım.......
yönlendirme olması açısından görüntü yayımlamıyorum....
http://www.istanbulhuzurevleri.com/a...2017-2531.html
07.08.2008 Tarih ve 26960 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğü giren “Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliğinin ücret tespiti ile ilgili 27. Maddesi gereğince Ücret tespit komisyonu 07.12. 2016 tarihinde saat l0:00’da Vali Yardımcısı Ahmet ÇIRAKOĞLU’nun başkanlığının toplanarak Ankara İlindeki Özel Huzurevleri ve Yaşlı Bakım Merkezlerinde 2017 yılında uygulanacak bakım ücretleri belirlenmiştir.
Özel Huzurevleri ve Yaşlı Bakım Merkezlerinde 2017 yılında kuruluşta kalan ve kuruluşa yeni kabul edilecek kişilere uygulanacak Aylık Bakım Ücretleri KDV hariç % 7.79 artış ile taban 559.64 TL tavan 3527.42 TL olarak tespit edilmiştir.
Zaman çabuk geçiyor.
Rezervasyon yaptırmalı..
cevap vereyim mi...yok?..hayat boyu kalbi mühürlenmiş-kararmış insanlar olmuştur...burada TEK PİYASA YORUMU YAPMAYIP, başkasının hatasını arayan ,yere düşmesini bekleyen akbabalar daima olacaktır...
NAMIK KEMAL i dinleyelim...der ki enerjini harcama....
''her üreyen kelp'e bir taş atsak;dünyada taş kalmaz''
Bu işe devlet desteği olmalı. Zincir şeklinde tüm Türkiye'de kurulabilir.
İşin ortağı olarak her sene başka bir yerde kalınabilir.
Bana bu iş tutar gibime geliyor.
Şehir merkezinde olmayacağı için otel yatırımından ucuz yurt yatırımından biraz pahalı olur ama yaşlılara kantinden satılacak ekstra şeyler, turistik geziler v.s. ile kurtarması lazım.
Size tavsiyem artık sinyal paylaşmamanız. Zira sisteminiz geçmişe yönelik iyi sinyaller göndermiş duruyor ve bu yüzden bir çok kişi önceki sinyalleri güvenip al sat yapmış olabilir ve eminim vardır.
Yanlış anlamayın eğer paylaşmaya devam ederseniz art niyet aramaya bende başlayacağım.
hani kötüydü.
Dışişleri kaynakları, ABD heyeti ile vize görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirtti
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ile ABD heyetleri vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından sorunun çözümüne yönelik bugün Ankara'da bir araya geldi. Türk heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Muhtar Gün, ABD heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen'in başkanlık ettiği görüşme olumlu atmosferde geçti. İki ülke yetkililerinin, Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerinin önceki hafta sonu karşılıklı olarak askıya alınması sorununun çözümü amacıyla görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, konuya ilişkin bugün yaptığı açıklamada, "İyi bir noktaya doğru gidiliyor. Detaylar birkaç gün içinde netleşecek. Tabii buraya gelen heyet, bizim görüşlerimizi de alıp Washington'a dönecek, bunları üstlerine arz edecekler. Ben yakın bir vadede bu işin çözüleceğine inanıyorum. Çözülmemesi için bir gerekçe de yok, kompleks, içinden çıkılmaz bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı.
adama bak.
defol git diyor.
forum babasının malı. sanki.
sen defol git batırdığın yetmezmiş gibi milleti. etkilenen oluyomuşta bilmem ne ..
3 kontrat oyna sonra pozumu etkiliyor falan. ezik herif.
forum ne mal olduğunu biliyor anca kendini kandır.
yaa bırakın şu eziği
kendi gibi yanar döner bir sistemi var
sistemi deli saçması
daha önce açıklamıştım, piyasadan sıfır anlıyor, düşük kaldıraç, çok geçmiş trend başlangıçlarına oynayarak aklınca kendini garantiye alıyor, kaybetmemeye çalışıyor.
tek amacı sermayesinin sıfırlanmamasına çalışmak
Burası varoş semtinde kahvehane gibi olmaya başladı.kalite gün geçtikçe düşüyor.
kaç defa dedim arada bir su iç...kafa çalışsın.1 daklık sistemi 2 gün sonra yayımlayıp bizimle kafa buluyorsun...burası forum. 2 tane yanlış bile olsa yorumun yok.....VOBU biliyorum asla demem...hatta 3-5 kere battığımı defalarca söyledim...
ama son pozisyonla batırdın diyenin alnını karışlarım...mesajlar orada...
134.000 short..122.300 poz. kapama....
dipten yükselince 126-127.500 arası tekrar short...ama mesajda yazdığı gibi: AL VERİNCE NE VAR NE YOK STOPLOSS: YAKLAŞIK:1500-2000 PAUN ZARAR...
...son mesajlardan zaten ORTA VADELİ long olduğum anlaşılıyor......sistem ekranı ve rakam yazmayacağımı ifade etmiştim...
okumuyorum bile bıdı bıdı :)
ister yayınla ister yayınlama hobidik.
kimsenin umrunda değil.
bu sana kimseye defol git deme hakkını vermez. çokkez defoldun gittin forumdan sen iyi bilirsin defolup gitmeyi :)
söz uçar yazı kalır.....isteyene mesajlar orada...forumu daha fazla meşgul etmeyeceğim...nokta.............
ne zaman atışmaları görsem dayanamıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=3L-X7SD1_Dg
abd vize konusu nasıl uzlaşma ile bitecek, anlamış değilim. adam diyor ki(şartın biri), ben de çalışan adamı bana sor, ben tutukla dersem, tutuklarsın, yargılarsın. yani diyor ki, benim ajanımı , senin aleyhine de çalışsa tutuklayamazsın. tayyip buna evet derse, pes derim.
sorun abd vatandaşı olması değil şef hocam.
sorun abd ajanı olması :)
rusya sanırım bir ajanı öldü diye savaş açmıştı zamanında ?
tabi kimi neden tutuklayacağınıda bileceksin bu bence diplomatik bir kriz. bass tehtid bile etti bizi terör olmuyorsa son zamanlarda bu abd ile iş birliğinizden dolayı demeye getirdi.
buyur tutukla hadi. ?
sen ben desek bunu farklı olurdu uygulama.
Diyecek diyecek sonra masadakine razı olacak.Karizmayı nasıl düzeltiriz derdindeler.Reis öi kabul edecek 4 maddeyi.Onlarda biliyor işte.Ortam kendiliğinde düzelip unutulacak.Türkiyeye sen de kaşıma artık diyecekler.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbayı tanımam bilmem yine sölüyorum 134 bin düşüşünde yanılmadı ve 122 binde 50000 lot alım yapıldığını ve bu alımın sahte olmadığınıda söledi bence güzel tespitleri var .yiğidi vur ama hakkını yeme.ona uymuş olsaydım yeminle 1 haftada bir daire lüks bir araba çekmiştim altıma.aldıklarımızın çoğunu şortta ısrar ederek verdik.
isterse trilyonlar kazan kazandır kardeşim.
kimse kimseye defol git kelpe külpe deme hakkını vermez anladınmı ?
128 den 138 lere kadarda sort short diye bağrııyordu sistemide longtu ozamanda uydunmu???
uyduysan geçmiş olsun.
bunu belki okumuşsunuzdur ama ben yinede paylaşayım istedim.
http://www.borsagundem.com/haber/yus...aniyor/1239950
LASTMASTERBENDER denilen adamın : toplam mesaj sayısı 3
temmuzdan beri sadece 3 mesaj yazmış...3 ü de ABKA ya takmış...başka 4. mesajı yok....
vay anasına...saplantı demek bu herhalde....
yoksa kolay kolay kimseye bulaşmam....forumu da kişisel meselerle meşgul etmem..ama ve bu sataşmayı forumda yapıyorsa:
..adamın varlık sebebi sana sataşmak ise: aynı platformda cevap verme hakkın vardır.
Yok onada uymadım sende uymak zorunda değilsin.burda her atılan yorumun tutacağaına sende bende inanmıyoruz sonuçta.neyse polemik olsun diye yazmamıştım herkes kendine göre takılsın.bak zigzag kardeşimde 134 lerdeyken uçacak şortta çok daha beklersiniz diye haykırıyodu ama 122 ye kadar saldılar ben şimdi zigzag kardeşimi suçlayamamki hepinizi seviyorum.burda herzaman terse gelinecek herzaman batacak elimizdeki paralar.ben buraya koyduğum parayı zaten batık kabul ediyorum😂😂😂
gerçekten neyin derdindesiniz bir türlü anlamıyorum.
şu topice sırf ama sırf goy goy yapmaya gelende var. sırg egosunun peşinde koşmaya gelende.
yahu sistem mi kullanıyorsun kullan kardeşim kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin. kimseye para kazandırma amacında yok önce kendine bak
sistem yayınlıyorsan övende olur eleştirende .. ozaman bunlara katlanacaksın. banada oldu gitti topic açtım gayettte güzel sistemcilerle anlaşıyoruz. eleştirende olabili onada eyvallah.
ancak ben sistem kullanıyorsam başta bu beni bağlar. cebime giren çıkan beni bağlar. kimseye bişey ispat etmek için kazanıyorum görüyormusunuz demek için yayınlamıyorum sonuçta. bir çok arkadaşta topicimde fikilirlerini paylaşıyor. amaç bu zaten.
ama yok biri eleştirdimi defol git kelpee külpe bilmem ne bunlar ezikliğin göstergesi.
daha önce 10 kere battım diyorsun ama millletede burda akıl veriyorsun.
bu ne menem bir çelişki.
kimsenin taktığıyok ne benim sistemimi ne senin sistemini. amaç paylaşmak zaten.
millet sanki buraya gelmiş şukadar kazandım bukadar kazandım bilmem ne.
benimde çoktaşeyimde sanki senin ne kazandığın kaybettiğin neyin yarışmasını yapıp kendinizi bu kadar kasıyonuz yaw :)
şu topic mükemmel bir topi... yeri gelir ataistliğide tartışabileceğin insanlar var saygı çerçevesinde herşey.
senin saygın yoksa saygı beklemeyeceksin sok kafana bunu.
herkes yetişkin..18 yaş altı buraya üye olamaz...yetişkinler kişisel tercihlerini kendileri yapar...
mesele içinde yaşadığımız kültür...sürekli sorunu başkasına yüklemek...
-kader kurbanı demek....
--şeytana uydum..
-öğretmen kötü not verdi....
- kötü giden evlilikite:'' bizim tanıştıran keşke tanıştırmasaydı''
burası borsa forumu ise farklı düşünceler olacak....''herkesi dinleyip-istişare edip...;tek başına karar vermek ve sonuçlarına katlanmak''...olay bu....
sürekli uyarıyoruz sürekli ceza alıyor yine aynı. dilin sivri ise cezasına katnalacaksın ozaman bu kadar basit. adab-ı muaşereti bu yaşta benmi öğretecem sana anası babası öğretememiş.
iyide çekmek zorundamıyım? değilim. eleştiriye gelemiyorsa defol git kelpe diyorsa aynen bende karşılık veririm. defolsun gitsin kelpe.
mahkemeye verdim hala ip isteniyor bekliyoruz bakalım bana özel msaj ile küfür etti geçmişte. eli mahkum marmarise gelecek mahkeme burda açıldı!
ozaman görecez neymiş :)
varsa ver istediğin yere neyi bekliyorsun kardeşim :)
biri sülanene kadar sövdül bu forumda.
sövenide tanımıyorum onuda verdinmi ?
yok
yedin oturdun.
davalı davacıya gülümsüyor bunun üzerine davacı davalıya kardeşim diyerek oda gülümsüyor.
gereği düşünüldü davacının davalıya marmariste tavşan kanı çay ısmarlamasına davalının ise davacıya ankarada türk kahvesi ısmarlamasına. karar verilmiştir. :)