Sayfa 712/1006 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    güzel bir gündü. emeği geçenlere Teşekkürler. iyi akşamlar
    Long devam benden dayı bist100 104 bin altı kapanış yapana kadar long devam benden stopta yok ya tutarsa y.t.d

2.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Long devam benden dayı bist100 104 bin altı kapanış yapana kadar long devam benden stopta yok ya tutarsa y.t.d
    şort acmam
    palaya mazut oluyoruz çünkü
    long için ben viobda 122bini bekleyeceğim, acelem yok 6 ay bile bekleyebilirim sıkıntı değil
    katil olay mahalline mutlaka ugrayacaktir ama ne zaman
    Hamdım Piştim Yandım

hani kötüydü.

Dışişleri kaynakları, ABD heyeti ile vize görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirtti
    Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ile ABD heyetleri vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından sorunun çözümüne yönelik bugün Ankara'da bir araya geldi. Türk heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Muhtar Gün, ABD heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen'in başkanlık ettiği görüşme olumlu atmosferde geçti. İki ülke yetkililerinin, Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerinin önceki hafta sonu karşılıklı olarak askıya alınması sorununun çözümü amacıyla görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, konuya ilişkin bugün yaptığı açıklamada, "İyi bir noktaya doğru gidiliyor. Detaylar birkaç gün içinde netleşecek. Tabii buraya gelen heyet, bizim görüşlerimizi de alıp Washington'a dönecek, bunları üstlerine arz edecekler. Ben yakın bir vadede bu işin çözüleceğine inanıyorum. Çözülmemesi için bir gerekçe de yok, kompleks, içinden çıkılmaz bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı.

adama bak.

defol git diyor.

forum babasının malı. sanki.

sen defol git batırdığın yetmezmiş gibi milleti. etkilenen oluyomuşta bilmem ne ..

3 kontrat oyna sonra pozumu etkiliyor falan. ezik herif.

forum ne mal olduğunu biliyor anca kendini kandır.

yaa bırakın şu eziği

kendi gibi yanar döner bir sistemi var

sistemi deli saçması

daha önce açıklamıştım, piyasadan sıfır anlıyor, düşük kaldıraç, çok geçmiş trend başlangıçlarına oynayarak aklınca kendini garantiye alıyor, kaybetmemeye çalışıyor.

tek amacı sermayesinin sıfırlanmamasına çalışmak

Alıntı Originally Posted by LAST MASTERBENDER Yazıyı Oku
    126000'lerden shortlamıştın.Onları ne zaman kapadında, longa geçtin?

132000'lerde long mesajı atıyorsun.6000 puan shortta zarar yazıp longa geçtin anlamına geliyor bu. 6000 puan zararı niye yazmıyorsun? eğer shortları daha önce kapadıysan niye yazmadın? kar ettiğin pozisyonları defalarca yazmayı biliyorsun. zarar eden pozisyonları niye yazmayıp hasıraltı ediyorsun? milleti mi kandırıyorsun aklı sıra? karlı pozisyonları milletin gözüne sok, zararlı pozisyondan hiç bahsetme, üstünü ört, ne güzel iş, milletde bişey sansın.

bu ne üçkağıtçılık. hala yazmaya devam etmende yuzsuzluk.

yine sorularıma cevap veremeden hakarete baslarsın.
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    adama bak.

defol git diyor.

forum babasının malı. sanki.

sen defol git batırdığın yetmezmiş gibi milleti. etkilenen oluyomuşta bilmem ne ..

3 kontrat oyna sonra pozumu etkiliyor falan. ezik herif.

forum ne mal olduğunu biliyor anca kendini kandır.

Burası varoş semtinde kahvehane gibi olmaya başladı.kalite gün geçtikçe düşüyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kaç defa dedim arada bir su iç...kafa çalışsın.1 daklık sistemi 2 gün sonra yayımlayıp bizimle kafa buluyorsun...burası forum. 2 tane yanlış bile olsa yorumun yok.....VOBU biliyorum asla demem...hatta 3-5 kere battığımı defalarca söyledim...

ama son pozisyonla batırdın diyenin alnını karışlarım...mesajlar orada...

134.000 short..122.300 poz. kapama....

dipten yükselince 126-127.500 arası tekrar short...ama mesajda yazdığı gibi: AL VERİNCE NE VAR NE YOK STOPLOSS: YAKLAŞIK:1500-2000 PAUN ZARAR...

...son mesajlardan zaten ORTA VADELİ long olduğum anlaşılıyor......sistem ekranı ve rakam yazmayacağımı ifade etmiştim...

okumuyorum bile bıdı bıdı

ister yayınla ister yayınlama hobidik.

kimsenin umrunda değil.

bu sana kimseye defol git deme hakkını vermez. çokkez defoldun gittin forumdan sen iyi bilirsin defolup gitmeyi

Sayfa 712/1006 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •