Vilyım..
Gene mi geldin..
Benim ceza limiti doldu.. Bir ceza daha alırsam süresiz olarak atılacağım forumdan.. Onun için sesimi çıkartmıyorum.. :he:
Terbiyesizlik edersen yöneticilere söylerim ha.. :oleyo:
Printable View
Ben olsam bi de
Apranti curi felan korum
Son ayakta ekuri de gelmez felan
aşkolsun delikanlım
büyük aşklar sitemle başlar :)
terbiyesizlik ne münasebet benim gibi birine asla yakışmaz
şahsımın tüm amacı alın terimle elde ettiğim tasarruflarımın değerini kaybetmemesi
parama para kazandırmak gibi bir derdim yok
çok şükür
erimesin
eriyip gitmesin
heba olmasın
değerini korusun yeter
Bu arada zaten hep burdayım fakat yazamıyorum yoğunluktan malum eskiden yeniye devir
yeni yıl öngörüler iş çok
yeni hedef 3,65 YTD :kmk:
Şayet bu akşamki işlemler bir sinyalse bundan sonra dolar e-botların yapay zekanın insiyatifinde,vadeli işlemlerde,özellikle geceye doğru saatlerde,volatil seyirler izlemeye başlayacağız.Sıçrama saatinin globex açılmasından sonra gerçekleşmesinden pirelendim.Oynak durumlar için,tuzaklara karşı hareketler başlamadan bir planınız olmasını tavsiye ederim,hatta bu komplo teorim gerçek çıkarsa kemerleri bağlayın derim.
İthal cenneti olduk
Yanlış politikalar yüzünden tarımda kendine yeten ülke pozisyonunu kaybeden Türkiye, 126 ülkeden 133 değişik meyve ve sebze ithal ediyor.
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...olduk-2153004/
‘Türkler 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldı’ iddiası
Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışında gayrimenkule yöneldiğini söylerken, “Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.†iddiasında bulundu.
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...ddasi-2150146/
Günaydın...
Haberler etkilemez bizi...
Hakan Atilla suçlu bulunmuş...
No problem.
Bugün Halk Bankası hisselerinde bu haberle beraber iyi bir yükseliş gelirse kimse şaşırmamalı...:)
Rabbim verdikçe veriyor.
Her açıdan bolluk ülkesiyiz.
Jonilerin el açıp enflasyon duasına çıktıkları bir dünyada ne yapsak, rakamlarla ne kadar da oynasak, ilan edilen enflasyonun % 10 dan aşağı olmasına razı gelemiyoruz...
ABD den salvo hamleler bekliyorum.
Usd/try 3,7725 -0,0091 -0,24%
gau/try 158,822 -0,858 -0,54%
usd/zar 12,3773 +0,0060 +0,05%
eur/try 4,5436 -0,0040 -0,09%
eur/usd 1,2033 +0,0017 +0,14%
gbp/try 5,1070 -0,0043 -0,08%
gbp/usd 1,3525 +0,0009 +0,07%
usd/jpy 112,55 +0,04 +0,04%
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Cenk Tosun transferine ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı.
"Eğer doğru ise Cenk Tosun ve Beşiktaş'ı tebrik ederim. Ülkemizin cari açığına olumlu katkılarından dolayı da teşekkür ederim. 80 milyondan fazla nüfusu ve futbola olan muazzam ilgiyi dikkate alırsak Türkiye, futbolcu transferinde büyük net dış fazla vermeli..."
:)
Yani...
400 milyarı doları hayli aşan dış borcu olan bir ülkenin aklı başında, bu işlerden anlayan yöneticisi söylüyor bu lafı.
Nasreddin Hoca fıkrası gibi...
Teşekkürler mod...:)
Eline sağlık.
Devran Kanmaz denen baş ağrısı anlaşılan yoruyor sizi...
Onun derdi bu başlık falan değil.
Bora Yaşar...:)
Ben uğrasılacak yaşı çoktan geçtim.
Neyse...
Hayatımıza bakalım.
Dolar kuru olağanüstü bir olay beklemekte artık.
Yoksa böyle, bu çizgide sürdürecek...
Bu anlaşıldı...
Bu başlıkta bula bula benim yazılarım konuya aykırı anlaşılan.
Hani rahatsız falan değilim de örneğin Sn moruk'un yazıları çok mu ilgili başlıkla...:)
Ya da sadecegrafik'in, Yukarda Wyatt Earp'ün..
Sevgili mod...
Bu başlığın genel havasını bilmektesiniz...
Yeter ki dolar yükselecek diyenlerle dalga geçilmesin her yazı kabulümüz...
Bu yaklaşımınız cesaret veriyor beni hedef alarak başlığı sabote etmek isteyenlere...
Yoksa kitabi olarak başlıkla ilgili değil diye buradaki bir çok yazıyı silebilirsiniz...
o bilgi yalan ve de yanlış ilk 5te 10da bile değil türkler.
https://howtobuyinspain.com/en/2017/...spain-in-2017/
bu mütayit tayfası satış yapamayınca yurtdışına giden ev parasına göz dikti herhalde. hükümeti provoke edip akıllarınca engelleyecekler mi ne yapacaklarsa artık. fiyat düşürsünler millet alsın.
İyiymiş sevgili enki :)
Aynı adam bu başlığa da yazmıştı...
İtiraz edilmese konuyla ilgili diye silinmeyecektir eminim...:)
Modların işi kolay değil.
Kimin ne amaçla ne yazdığını da, yılların tecrübesiyle değerlendirip hemen kitabı uygulamamaları gerekiyor bence.
Gidin bakın .
Bıkmış zatın başlığında da sohbet gibi algılanacak yazı bulabilirsiniz.
Ne yani silinecek mi şimdi?
Burada dolar kurunu etkileyecek tüm olayları, siyasi, diplomatik, ekonomik, hukuki yazmaktayız...
Aksini söyleyenler Fetöcüdür...:)
Fetöcülüklerini bilmem ama niyetleri nedir diye artık mod da değerlendirmeli.
Burada kim tatsızlık çıkarıyor isimleri belli.
Valla benim o kadar zamanım yok demek yöneticilik değil.
3,79 ocak vade dolar longlamaya başladım.
Rsı ve macd eylül 2017 seviyelerine geldi
fiziki olarak 3,759 seviyeleridir.
stop 3,744
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ADP İstihdam değişimi 250.000 beklenti 191.000 önceki 190.000
çaresizliğin böylesi, USD sattırmak için global ve yerelde tam saha pres yapıyorlar. algılama sorunu mu nedir var bu safların SATMIYORUZ.boşuna mermi yakmayın.
3,74 ten döndü dolar.
Bu bankalar kapandıktan sonra oluyor.
Haliyle yararlanamiyoruz.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar, ons altın korelasyonu başladı...
Görünür bir biçimde.
Dolar kuru da her gün bir destek kırarak düşüşünü uyutuyor.
3,80 lerden 3,75 lere geldik.
Dolar analizcileri dolar kuru hakkında orta vadede bile umutsuz konuşuyorlar.
Bunu inkar edemeyiz.
Dolar trade edenler için bu hususu hatırlatalım.
Dolara, rizikolara karşı bir sigorta diyerek bakanlar için, ancak çok önemli bir olay olması gerekiyor.
Zarrab davasının tüm olumsuz sonuçlarına karşın kur olumsuz etkilenmek bir yana bir kaç kuruş da kaybetti...
Bundan daha önemli hangi olay kaldı derseniz...
Ancak erken seçim kararı olabilir.
Başka bir şey aklıma gelmiyor doğrusu.
Sn.faruko böyle bir şeyden haberdar değildim.çok Teşekkür Ederim.
Yalnız öğrenmek istediğim bir şey var.
Ben emekliyim maaşımı iş bankasından alıyorum.haliyle döviz alim satimlarinida buradan yapıyorum.
Şimdi sizin onerdiginiz bankada tl ve döviz hesabı açsak hesap işletim ücreti Vs masraf cikarirlarmi.
endeks vize krizi sonrasi 102 bini ziyaret etti 118 bin gordu, ne kadar mal cikabildiler mevzu bu..
ben bu baskiyi iki defa yedim , kozalda..biri 17 iken tum portfoyumle almistim, baya bi melettirdi ardindan 35 e gitti..ordan realize falan oldular , uzun sure 31 bandinda gezeledi, biktirana kadar; dun 42 ye yaklasti..
bu dolar meselesinin bi baska ornegini ise 15 temmuzda yasadim , o geceden bahsedeyim biraz..
evdeyim disari cikmamisim henuz, telefon susmak bilmiyor es dost akraba..3.11 e degdi o gece; 3.30 ustu olursa dedim eyvah eyvah..
aradan bi kac gun gecti dolar efendi saliniyor ve hatta 2.75 e kadar geri cekildi..
algi: darbeye ragmen dolar gitmedi..
sonuc: cogu kisi satti ve malum hareket gerceklesti; 3.94 tarihi rekor..
zerrab denilen soysuzun mevzusundan halkbank agir ceza yiyecek bu belli oldu ve kamuoyunda 10 milyar dolar ceza kaniksanmaya basladi..
algi: davaya ragmen dusuyor, dolardan bi cacik olmaz..
sonuc:..................................
sonuc kismi simdilik .......... larla dolu, her ay ustune ekleyip devam ediyorum, 15 gunde bir destek atiyorum dolara, isterse 3.60 a dusursun pala..
ne demis atalarimiz;
yag yiyen kopek tuyunden belli olur, tuy yagli mi yagsiz mi puslu hava bi dagilsin hep beraber ogrenecegiz..ytd
Gerek sosyal medyada gerek televizyon ekranlarında görüş beyan edenleri ciddiye almıyorum. Benim tek idolüm var. Gerisi boş. Ne zaman Devletlüm ''faizler çok yüksek , ayar lazım '' derse mevduat yapıyorum. Yok olmadı '' Dolar kurunu gördünüz mü Elhamdülillah aşağı çektik '' derse de döviz alıyorum. Kısaca benim işaret noktam belli.
2017'de 3.90'dan 3.40'a kadar düşerken de herkes umutsuz konuşuyordu, 3.20'ler, 3'ler, 2.80'ler hedef veriliyor, yıllarca artık 3.90 bir daha görülmez deniyordu hatırlarsınız.
Bence de dolar bir süre bıktıracak, çok çıktı azıcık dinlenmesi lazım, ama harekete geçtiği zaman da fena gidiyor. Ben düştükçe topluyorum sabrım bol. Elim hızlı değil, çıkışa geçtiğinde günde 5 10 kuruş giderken malsız kalıp arkasından bakıp dövünmek riskini almak istemiyorum, bir süre zararda yatmayı tercih ederim.
Özellikle 3.70 altını ucuz görüyorum, bana öyle geliyor, daha düşerse düşsün önemli değil, 3.70 ve altına gelirse ciddi oranda alıcıyım.
3,82 den aldığım dolarlar şimdilik beni üzüyor. Powerc ye baktıkça da teselli oluyorum. Bu kez dolar alışımda güneşin batışındaki ışığı Reisin ışığı sanarak aldatılmışım. Ara sıra olur sorun yok.
...........
Çok kapsamlı medyatik bir yorum olmuş.
Tekrar teşekkür ederim.
3.8512 maliyetli dolarlarlara, son kez naftalin serptim. bu yeni yılın 1 haftası, kaldi 1 hafta... facebook'un ceo'su. kripto paralarin Facebook'a entegre edilmesi konusunda calisma yapıyormuş. bu gun facebook, yarin twitter, aliexpress, amazon, v.s..bitler hizla yayginlasacak.
şimdi görev panikçi acemi KY'e düşüyor. Bunlar mutlaka dolar satmalı, bir yolu bulunmalı. panikçi KY kuytuköşede kötü yola düşürülüp elinden o dolarlar alınmalı.sistemi oluşturan kurumsal yapı tüm dünyada bunun böyle olmasını istiyor.yoksa hayvani riskler tepelerine yıkılacak. SATIN SATIN SATIN.... aman acele edin.
Hani bu fon yöneticileri tatildeydi daha, nasıl bu hareketler oluyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3,84 dolarda öğrendiğim şey, satmasını almasını bilmiyorsan dolar tutmanın anlamı yok İllaki faizin altında kalırsın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi