Sayfa 710/1001 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Merkez bankası brüt döviz rezervi 29 aralık itibarıyla 84,11 milyar dolar ile 5,5 yılın düşüğünü gördü (önceki $88,70mlr)
    başkan jöleli bozduruyor bozduruyor bis lokomotiflerden yapıştırıyor gitsin diye düşünüyorum.
    KALDIR

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doların yönü yarın belli olur
    bence bu gece sakin geçecek
    başkan ha bugün ha yarın dinamiklerinden yoksun siyasete bağlı finans da taşıma suyu ile değirmen dönmez.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Doların yükselişine engel olanlar için ironi idi. Bu ekonomiyle muhakkak ki başlıkta belirtildiği üzere ykseliş kaçınılmaz. Sadece zamanlama. Ben arada girip çıkıyorum dolara. Ama 3. 60 a gelirse gerçekten portföyün %70 i ile girerim.
    ben çıkmıyorum her yerden hep giriyorum
    Bende 1.50 olacak diyorum ve külli zarar diyorum.
    Niye mi çünkü manyağım

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Çok değil.. Bir iki kişinin blog'u gibi olmuş bu topik.

Konu harici yazmayın deyip de kendisi her telden copi-peyst yapan.

Dolar 7 olacak 8 olacak deyip okuyanlarla dalga geçen.

Ve.. sırf dolar taşıdıkları için onlara mürit olmaya çalışanlar..

Bir ay önce 3.75xx hedefte dediğim gün.. Ayı tuzağı.. 3.80'i görsün ayların önüne yatarım demişti birisi.. (Sanırım duygularıyla hareket etmişti.)

Ben 3.75xx'i sallamadım.. copi-peyst de yapmadım..

Üzerinde çalışıp da yazmıştım..

Ama çalışmalar sonucu, emek harcanarak bir şeyler ortaya çıkartılması bazılarını pek ilgilendirmiyor.. Onlar kendi pozisyonlarının, siyasi bakışlarının ve dahi egolarının (duygularının) tutsağı olduğu için, o yönde tavır sergiliyorlar.

Naçizane.. Bir kez daha tavsiyem.. Para piyasalarında duygusuz yatırımcı olun..

Duygusuzluk ve Zamanlama herşeydir..

Naçizane olur mu ne münasebet tavsiyenize aynen tüm duygusuzluğum ile katılıyorum
    Kalbim dur artık haykırışlarla delikanlım diyorum

5.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    ben çıkmıyorum her yerden hep giriyorum
    Bende 1.50 olacak diyorum ve külli zarar diyorum.
    Niye mi çünkü manyağım
    Ülke her açıdan o hale geliyor. Hiç çıkmamak üzere. İnşallah olmaz. Ama Görünen köy kılavuz istemez.

6. Ayi espirisini Ben yapmis olabilirim ama terste kalma psikolojisi olur en azindan da demisdim. Sahsen vaktim bol devil o yuzden basit mantikla hngi para daha as riskli benim icin o onemli. Euro almamis olmam tabiki de salaklik gibi gozukmekte suan.

Alcatel_5098O cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. romantik arkadaşlar bugün davanın düşeceğine inanıyordu,amerikayı hiç tanımamışsınız. hazır vizeler açıldı gidin bir dolaşın gelin. ama bu mevsim kuzey çok soğuk olur güneyde takılın. ABD bu işi intikam için kullanıyor,yeterli kazanım almadan bitmez bu iş.

8. Curidikıl sistem çocukça
    Suçlu suçsuz filan
    Papatya Falımı o ya
    Aklıma birden i-ked mod bey geldi

Sayfa 710/1001 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz