Sayfa 714/1001 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. https://www.kuveytturk.com.tr/bireys...eri/524-hazine

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    3,74 ten döndü dolar.
    Bu bankalar kapandıktan sonra oluyor.
    Haliyle yararlanamiyoruz.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Sn.faruko böyle bir şeyden haberdar değildim.çok Teşekkür Ederim.
    Yalnız öğrenmek istediğim bir şey var.
    Ben emekliyim maaşımı iş bankasından alıyorum.haliyle döviz alim satimlarinida buradan yapıyorum.
    Şimdi sizin onerdiginiz bankada tl ve döviz hesabı açsak hesap işletim ücreti Vs masraf cikarirlarmi.

3. https://www.youtube.com/watch?v=KLb9E1FSxUE

https://www.youtube.com/watch?v=ThU-zu-b9GM

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.faruko böyle bir şeyden haberdar değildim.çok Teşekkür Ederim.
    Yalnız öğrenmek istediğim bir şey var.
    Ben emekliyim maaşımı iş bankasından alıyorum.haliyle döviz alim satimlarinida buradan yapıyorum.
    Şimdi sizin onerdiginiz bankada tl ve döviz hesabı açsak hesap işletim ücreti Vs masraf cikarirlarmi.

Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    çaresizliğin böylesi, USD sattırmak için global ve yerelde tam saha pres yapıyorlar. algılama sorunu mu nedir var bu safların SATMIYORUZ.boşuna mermi yakmayın.
    endeks vize krizi sonrasi 102 bini ziyaret etti 118 bin gordu, ne kadar mal cikabildiler mevzu bu..
    ben bu baskiyi iki defa yedim , kozalda..biri 17 iken tum portfoyumle almistim, baya bi melettirdi ardindan 35 e gitti..ordan realize falan oldular , uzun sure 31 bandinda gezeledi, biktirana kadar; dun 42 ye yaklasti..
    bu dolar meselesinin bi baska ornegini ise 15 temmuzda yasadim , o geceden bahsedeyim biraz..
    evdeyim disari cikmamisim henuz, telefon susmak bilmiyor es dost akraba..3.11 e degdi o gece; 3.30 ustu olursa dedim eyvah eyvah..
    aradan bi kac gun gecti dolar efendi saliniyor ve hatta 2.75 e kadar geri cekildi..
    algi: darbeye ragmen dolar gitmedi..
    sonuc: cogu kisi satti ve malum hareket gerceklesti; 3.94 tarihi rekor..
    zerrab denilen soysuzun mevzusundan halkbank agir ceza yiyecek bu belli oldu ve kamuoyunda 10 milyar dolar ceza kaniksanmaya basladi..
    algi: davaya ragmen dusuyor, dolardan bi cacik olmaz..
    sonuc:..................................
    sonuc kismi simdilik .......... larla dolu, her ay ustune ekleyip devam ediyorum, 15 gunde bir destek atiyorum dolara, isterse 3.60 a dusursun pala..
    ne demis atalarimiz;
    yag yiyen kopek tuyunden belli olur, tuy yagli mi yagsiz mi puslu hava bi dagilsin hep beraber ogrenecegiz..ytd

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dolar, ons altın korelasyonu başladı...

Görünür bir biçimde.

Dolar kuru da her gün bir destek kırarak düşüşünü uyutuyor.

3,80 lerden 3,75 lere geldik.

Dolar analizcileri dolar kuru hakkında orta vadede bile umutsuz konuşuyorlar.

Bunu inkar edemeyiz.

Dolar trade edenler için bu hususu hatırlatalım.

Dolara, rizikolara karşı bir sigorta diyerek bakanlar için, ancak çok önemli bir olay olması gerekiyor.

Zarrab davasının tüm olumsuz sonuçlarına karşın kur olumsuz etkilenmek bir yana bir kaç kuruş da kaybetti...

Bundan daha önemli hangi olay kaldı derseniz...

Ancak erken seçim kararı olabilir.

Başka bir şey aklıma gelmiyor doğrusu.
    Gerek sosyal medyada gerek televizyon ekranlarında görüş beyan edenleri ciddiye almıyorum. Benim tek idolüm var. Gerisi boş. Ne zaman Devletlüm ''faizler çok yüksek , ayar lazım '' derse mevduat yapıyorum. Yok olmadı '' Dolar kurunu gördünüz mü Elhamdülillah aşağı çektik '' derse de döviz alıyorum. Kısaca benim işaret noktam belli.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Dolar analizcileri dolar kuru hakkında orta vadede bile umutsuz konuşuyorlar.
    2017'de 3.90'dan 3.40'a kadar düşerken de herkes umutsuz konuşuyordu, 3.20'ler, 3'ler, 2.80'ler hedef veriliyor, yıllarca artık 3.90 bir daha görülmez deniyordu hatırlarsınız.

Bence de dolar bir süre bıktıracak, çok çıktı azıcık dinlenmesi lazım, ama harekete geçtiği zaman da fena gidiyor. Ben düştükçe topluyorum sabrım bol. Elim hızlı değil, çıkışa geçtiğinde günde 5 10 kuruş giderken malsız kalıp arkasından bakıp dövünmek riskini almak istemiyorum, bir süre zararda yatmayı tercih ederim.
    Özellikle 3.70 altını ucuz görüyorum, bana öyle geliyor, daha düşerse düşsün önemli değil, 3.70 ve altına gelirse ciddi oranda alıcıyım.

7. 3,82 den aldığım dolarlar şimdilik beni üzüyor. Powerc ye baktıkça da teselli oluyorum. Bu kez dolar alışımda güneşin batışındaki ışığı Reisin ışığı sanarak aldatılmışım. Ara sıra olur sorun yok.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    2017'de 3.90'dan 3.40'a kadar düşerken de herkes umutsuz konuşuyordu, 3.20'ler, 3'ler, 2.80'ler hedef veriliyor, yıllarca artık 3.90 bir daha görülmez deniyordu hatırlarsınız.

Bence de dolar bir süre bıktıracak, çok çıktı azıcık dinlenmesi lazım, ama harekete geçtiği zaman da fena gidiyor. Ben düştükçe topluyorum sabrım bol. Elim hızlı değil, çıkışa geçtiğinde günde 5 10 kuruş giderken malsız kalıp arkasından bakıp dövünmek riskini almak istemiyorum, bir süre zararda yatmayı tercih ederim.
    Özellikle 3.70 altını ucuz görüyorum, bana öyle geliyor, daha düşerse düşsün önemli değil, 3.70 ve altına gelirse ciddi oranda alıcıyım.
    Dolardan gelen ALLAH tan gelen ecir gibi kabul ederiz. TL. mevduat zararımızı da TL. ye geçer geçmez parayı nurolda basarız %17,80 den bonoya , kapatırız arayı.

Sayfa 714/1001 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •