Düşüncelerimde haklı çıktım galiba iyi cakalama gördük,hem de borsa artarken,Ytd.
Printable View
Düşüncelerimde haklı çıktım galiba iyi cakalama gördük,hem de borsa artarken,Ytd.
Qnb en iyi alıcı ve tahtayı bozuyor???
Zıp zip 5.85 dedi hisse
Kim aldı gorebiliyormusun
Derinlik atabilir misin ?
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon ya kim satti olacaktı [emoji1][emoji1]
Tombul parmak vakasi yaşanıyor herhalde
-10 yap
Sonra -1 e gel
Ekran başında olan varmıydı. Hacimli mi saldı aşağı da hemen toparladı, hacimsiz sipariş bir işlem mi vardı altta..
Hisseyi 2.5 lardan buraya görünen 21 milyon lota yakın mal alarak taşıyan kişi parasal açıdan patlamadıkça taban taban gitmez mantık olarak.. Tabii ki bana göre.. Patladıysa bir şey diyemem tabi :)
Geldik, gidiyoruz..
15 Ağustosdakine benzer bir hareket yaşandı... 5.68 destek...
Bugün artı kaparsa...
doktorr neler oluyor varmı bir açıklaman
bugünkü harekete yorum yapan varmı
Tombul parmak sendromu herhalde
Adam tabana verdi 5.85 e..230 bin lot satış ort 6.42 idi..bu harekt diğer satıxıları tetikledi..yatırım finans çok verdi..o bitirdi alıcı olan ak vermeye başladı..amagedik ve qnb güzel karşıladı..gün sonu düştük ama teselli para çıkışı olmadı
Bi satıxı geldiği anda paramparça
Toplayan kişinin kesinlikle geçerli sağlam bir planı ve satışları karşılayacak sağlam likidesi olması lazım.. Yoksa topladığı malın %20 sini satamadan kucağında kalır. Hele ki kar yazmayan, temettü vermeyen bir şirket söz konusu ise...
Unutulmamalıdır ki küçük yatırımcının büyük yatırımcıdan en büyük ve tek avantajı hızlı manevra yapabilecek pozisyonda olmasıdır...
Para çıkışı olmadan % 10 düşürdüler bu hafta
Bu yükseliş guzelde razı kurtariyordu bu hissede bilancoyu İran karıştı, iyice bozlacak bilanço bana göre,karı görünce tuymek en iyisi bu hissede
Gübrede alım başladı görünüyor,yön yukarı dondu benim fikrim tavsiye değildir...
Bugün haberlerde Tarım Kredi nin 100 lerce satış marketi açacağı geçiyor.
Yeni bir market zinciri, üreticiden alıp direk tüketiciye satma esaslı bu yeni marketler, BİM - A101 - SOK benzeri yeni bir yapı.
Üreticiden alınıp satılması ise, piyasa fiyatlarının biraz altında bile olsa çok ciddi bir kar marjı ortaya çıkarabilir.
Tarım Krediye de ortaktık değilmi....
Kapa girip bakmak çok mu zor....
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı(%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
Razi Petrochemical Co. Kimyevi Gübre ve Gübre Hammaddeleri Üretimi 2.800.000.000.000 1.368.698.169.000 IRR 48,88 Bağlı Ortaklık
Nbulkgas Deniz İşletmeciliği Ltd. Şti. Deniz Taşımacılığı 250.000 250.000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Tarkim Bitki Koruma San. ve Tic. A.Ş. Zirai İlaç Üretimi ve Satışı 16.000.000 6.400.000 TRY 40 İştirak
Tarnet Tar. Kr. Bil. San. Tic. A.Ş. Bilişim Teknolojileri 9.500.000 1.498.845,25 TRY 15,78
Bugün de alımlar devam etti anlıyorum,asla tavsiye için değil.
İyi yukseldi yine son dakikalarda
Dün mali götürdüler,bu kagittta iyi bir haber gelecek olabilir,ısrarla topluyor birileri diye düşünüyorum,dikkatli olmakta fayda var,asla tavsiye değil kendi fikirlerimdir...
Ne oldu yine patates
Demiştim adam mali götürdü,hedefte ben 20 üzerini bekliyorum,6.70 gecilirse tabi,asla tavsiye değil benim görüşüm dür.
Hisse de pazarlama havası yok.. Tahtada ky kalmadı gibi bi şey.. Bundan sonra nereye giderse gitsin sürpriz olmaz...
Bir yatirimcidaki pay 6.50 oldu
Tarım kredinin payida 75.95
Son genel kurula katılan 28 fondakinide dahil edersek fazla hisse kalmamış gibi
Sn.jonwick işte borsada grafikle olmuyor bu işler kozaada tutmadı gubrede tutturamadı
Merak ediyorum sizde hangi hisseler var
Sağlıkla kalin
Gübre de bir çok kişi ters de kaldı. Bazen çizgilerin bir işe yaramadığının açık göstergesidir gübre. Çok düşmüştü. Bu hareketin geleceği belliydi. üç yıldır Ky cıyı bezdirdi. Ky kalmayınca alıp götürdüler..
Deniz kardeş hisselerin temelini bilmezsen grafik hiçtir ama temelini bilirsen teknikle trade edersin.
Bu hissede çok düşmüştü ama temeli gerçekten desteklemiyor ama bir kişi son dönemde 6.50 yi topladigina göre birşeyler var gibi.
Tahta çok siglasti ayrıca
Acaba söğüt altın madenimi yoksa İran'daki istirakmi yoksa başka bir nedeni göreceğiz.
Yy.tv.dg.
Sağlıkla kalin