Sayfa 713/928 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bi satıxı geldiği anda paramparça

2. Toplayan kişinin kesinlikle geçerli sağlam bir planı ve satışları karşılayacak sağlam likidesi olması lazım.. Yoksa topladığı malın %20 sini satamadan kucağında kalır. Hele ki kar yazmayan, temettü vermeyen bir şirket söz konusu ise...

Unutulmamalıdır ki küçük yatırımcının büyük yatırımcıdan en büyük ve tek avantajı hızlı manevra yapabilecek pozisyonda olmasıdır...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Toplayan kişinin kesinlikle geçerli sağlam bir planı ve satışları karşılayacak sağlam likidesi olması lazım.. Yoksa topladığı malın %20 sini satamadan kucağında kalır. Hele ki kar yazmayan, temettü vermeyen bir şirket söz konusu ise...

Unutulmamalıdır ki küçük yatırımcının büyük yatırımcıdan en büyük ve tek avantajı hızlı manevra yapabilecek pozisyonda olmasıdır...
    2 gündür likiditesi olmadığı görünüyor panik artarsa kayıplar hızlanır...

4.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    2 gündür likiditesi olmadığı görünüyor panik artarsa kayıplar hızlanır...
    .....ya da spek için, son kalıntıları daha alttan toplamak için fırsat da olabilir.
    Son düzenleme : oscar77; 21-11-2019 saat: 16:20.
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Toplayan kişinin kesinlikle geçerli sağlam bir planı ve satışları karşılayacak sağlam likidesi olması lazım.. Yoksa topladığı malın %20 sini satamadan kucağında kalır. Hele ki kar yazmayan, temettü vermeyen bir şirket söz konusu ise...

Ben aynı fikirde değilim,son dakikada mali 8_9 kademe aldı,ytd

6. Para çıkışı olmadan % 10 düşürdüler bu hafta

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Ben aynı fikirde değilim,son dakikada mali 8_9 kademe aldı,ytd
    Ben ne anlatıyorum..! Sen ne anlatıyorsun zıpzıp..!?

8. Bu yükseliş guzelde razı kurtariyordu bu hissede bilancoyu İran karıştı, iyice bozlacak bilanço bana göre,karı görünce tuymek en iyisi bu hissede

Sayfa 713/928 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •